Вредни информации за подобар избор на вашиот заем!

Не можете да ги најдете информациите што ги барате? Нашите агенти одговараат на вашите прашања 7 дена во неделата!

Секоја недела нови написи на теми поврзани со областа на кредитирање. Тука споделуваме знаење, совети и нови понуди исклучиво за нашите клиенти. Во куќата на Lica, ги цениме вашите коментари и прашања, затоа ве молиме слободно прашајте н !

Подготвен
Приватен кредит

Како работи приватниот заем во Швајцарија?

Денес, кредитниот сектор зазема важно место во речиси секое домаќинство во Швајцарија. Еден од двајца луѓе користат приватни кредити за да ги финансираат своите проекти или да постигнат цел побрзо. Сепак, сепак е добра идеја

Прочитајте ја статијата
кредитна консолидација
Приватен кредит

Зошто се прави кредитна консолидација?

Денес, кредитниот сектор зазема важно место во речиси секое домаќинство во Швајцарија. Навистина, поединците и претприемачите се одлучуваат за доделување на кредит поради многуте предности. Ова, се разбира, е поволно решение за

Прочитајте ја статијата
приватен кредит по најдобра стапка
Приватен кредит

Како да добиете приватен заем по најдобра можна стапка?

Ова е прашање што генерално се поставува за секој кредитобарател. Меѓутоа, точниот одговор на ова прашање треба да се пристапи од различни агли. Lica детално објаснува во оваа статија како да ги добиете најдобрите услови за вашата

Прочитајте ја статијата
евтини недвижности
Финансирање

Можно е инвестирање во евтини недвижности!

Кога зборуваме за термините „недвижен имот“ во Швајцарија или „инвестиција во недвижен имот“, најчестите реакции се „тоа е премногу скапо“, „не можам да си дозволам да купам“ или „премногу е комплицирано“. Ако, на тој начин, предизвикаме и принос на недвижен имот,

Прочитајте ја статијата
кредит за аунтитанти
Приватен кредит

Приватен кредит за АВС и АИ анунти

Дали сте AVS или AVI анутитатор? AVS и AI се двата даватели на првиот столб. Осигурувањето за старост и преживеани лица (АВС) им исплаќа пензии на пензионерите и вдовиците, пензиите на вдовиците и сираците на преживеаните. Додека осигурувањето

Прочитајте ја статијата
приватен заем за враќање
Приватен кредит

Приватен заем за исплата на моите кредитни картички

Дали трошоците за вашата кредитна картичка излегоа од контрола? Знајте дека постои решение повеќе да не плаќате камата во вакуум. За жал, кога сме соочени со значителен долг за кредитни картички,

Прочитајте ја статијата
избришете код во ЗЕК
Солвентност

Како да избришете код во ЗЕК?

ЗЕК (Кредитен информативен центар) е швајцарски информативен центар за кредитни информации што произлегуваат од кредитните активности на физички и правни лица. Ова одржува регистар во кој одредени претпријатија како што се банките или

Прочитајте ја статијата
намалете ги трошоците
Солвентност

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот?

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот? Светската економија доживува значително забавување во текот на првата половина на 2020 година. Здравствената криза е главната причина. Несомнено, овие шокови што ја тресат светската економија имаат директни последици

Прочитајте ја статијата
кредитот е одбиен
Солвентност

Последиците од одбиен кредит?

Апликацијата за заем понекогаш се претставува како чудесно решение за тешкиот контекст на животот. Меѓутоа, финансиските организации како што се банките имаат целосно право да го одбијат барањето. Одбиениот кредит е мотивиран од

Прочитајте ја статијата

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прием во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри услови на пазарот
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без административни такси

Личен кредит

3'000.- до 400'000.-
Стапка од 3.9%
Оди!

Заем за недвижен имот

250'000.- до 3'000'000.-
Стапка од 0,75%
Оди!

Бизнис кредит

50'000.- до 1'000'000.-
Стапка од 2.9%
Оди!