Многу статии за подобро да го изберете вашиот заем!

Не можете да ги најдете информациите што ги барате? Нашите агенти одговараат на вашите прашања 7 дена во неделата!

Секоја недела нови написи на теми поврзани со областа на кредитирање. Тука споделуваме знаење, совети и нови понуди исклучиво за нашите клиенти. Во куќата на Lica, ги цениме вашите коментари и прашања, затоа не двоумете се прашајте н !

сервисирање на долгот
Долгови

Lica и неговото сервисирање на долгот

Денес, ризикот од задолжување во Швајцарија продолжува да се зголемува. Недостатоците на животот, здравствената криза, прекумерната потрошувачка или дури и несреќата се меѓу многуте фактори кои можат да доведат до долгови. Тука влегува Lica! Со

Прочитајте ја статијата
долгови во Швајцарија
Долгови

Имајќи долгови во Швајцарија ...

Повеќе од 561.000 Швајцарци не можат да ги платат долговите. Според истражувањето на институтот CRIF, Швајцарија има околу 561.000 презадолжени, или 6.5% од населението. Швајцарија што зборува француски е особено погодена од овој феномен, што може да има

Прочитајте ја статијата
операција на обвинителство во Швајцарија
Долгови

Како функционираат обвинителствата во Швајцарија

Кога не успеете да платите фактура, и покрај неколкуте потсетувања од доверителот, вториот покренува тужба против вас. Во оваа статија, ќе видиме како функционира обвинителството во Швајцарија. Пристапот на овој доверител е

Прочитајте ја статијата
напишете IOU
Долгови

Како да напишете IOU во Швајцарија?

Дали сакате да му помогнете на саканата личност со позајмување пари? Дознајте за сите ризици што може да ги носи овој избор, како и мерките што треба да ги преземете за да се заштитите. Објаснуваме како да напишете IOU. што е а

Прочитајте ја статијата
исплати долгови
Долгови

7 ефективни начини за враќање на долговите!

Во 2019 година, повеќе од 6 % од швајцарското население е во ситуација на презадолженост. 80 % од нив почнаа да акумулираат долгови пред да наполнат 25 години. Покрај тоа, ситуацијата може брзо да стане круг

Прочитајте ја статијата

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прием во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри услови на пазарот
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без административни такси

Личен кредит

3'000.- до 400'000.-
Стапка од 3.9%
Оди!

Заем за недвижен имот

250'000.- до 3'000'000.-
Стапка од 0,75%
Оди!

Бизнис кредит

50'000.- до 1'000'000.-
Стапка од 2.9%
Оди!