Многу статии за подобро да го изберете вашиот заем!

Не можете да ги најдете информациите што ги барате? Нашите агенти одговараат на вашите прашања 7 дена во неделата!

Секоја недела нови написи на теми поврзани со областа на кредитирање. Тука споделуваме знаење, совети и нови понуди исклучиво за нашите клиенти. Во куќата на Lica, ги цениме вашите коментари и прашања, затоа не двоумете се прашајте н !

купување на недвижен имот без капитал
Финансирање

Како да купите имот без капитал?

Како и многу луѓе, би сакале да купите недвижен имот без капитал, нели? Но, досега оваа операција ви изгледаше невозможна. Сепак, убедени сте дека станувањето сопственик на вашиот дом ќе ви понуди само предности. Во

Прочитајте ја статијата
заем за самовработени
Финансирање

Како да добиете заем како хонорарец?

Независни сте и треба да финансирате проект? Имајте предвид дека во однос на решението за финансирање, постојат две можности за добивање кредит како самовработен! Вие навистина може да добиете приватен кредит или

Прочитајте ја статијата
лизинг или кредит
Финансирање

Како да изберете помеѓу лизинг или заем?

Дали сонувате да возите во прекрасен сосема нов автомобил? Сепак, како и многу луѓе, вашиот буџет не ви дозволува да купите возило без финансирање. Покрај тоа, при изборот помеѓу лизинг или заем, вие

Прочитајте ја статијата
Купување на недвижен имот во странство
Финансирање

Effectuer un achat immobilier à l’étranger avec un crédit privé !

Купувањето недвижен имот во странство е сосема можно, под услов да најдете финансирање. Исто така, важно е да знаете неколку совети за да бидете спокојни кога купувате недвижен имот во странство. Сакате да се материјализирате

Прочитајте ја статијата
кредит за реновирање
Финансирање

Profitez d’un crédit pour rénover mon logement

Како сопственик на куќа, знаете дека работните места големи и мали секогаш ќе бидат дел од пакетот. Додуша, ова претставува трошок што се покажува дека е значајно. Најдобро решение? Земете заем за реновирање.

Прочитајте ја статијата

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прием во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри услови на пазарот
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без административни такси

Личен кредит

3'000.- до 400'000.-
Стапка од 3.9%
Оди!

Заем за недвижен имот

250'000.- до 3'000'000.-
Стапка од 0,75%
Оди!

Бизнис кредит

50'000.- до 1'000'000.-
Стапка од 2.9%
Оди!