Многу статии за подобро да го изберете вашиот заем!

Не можете да ги најдете информациите што ги барате? Нашите агенти одговараат на вашите прашања 7 дена во неделата!

Секоја недела нови написи на теми поврзани со областа на кредитирање. Тука споделуваме знаење, совети и нови понуди исклучиво за нашите клиенти. Во куќата на Lica, ги цениме вашите коментари и прашања, затоа не двоумете се прашајте н !

повеќе кредитни апликации
Приватен кредит

Зошто да не направите неколку кредитни апликации во исто време?

Дали ви треба приватен кредит за финансирање проект? Дали сакате да ги зголемите вашите шанси за добивање заем од кредитна организација? Така иницирате постапки кај разни кредитни организации. Во тоа време, направете неколку барања

Прочитајте ја статијата
приватен кредит по разводот
Приватен кредит

Што се случува со приватниот кредит по разводот?

Кога сме во врска, сосема е вообичаено да земеме заем за финансирање одредени проекти. Навистина, без разлика дали станува збор за купување автомобил, мебел или финансирање на која било друга потреба што можеби сте ја имале со вашиот поранешен сопружник, кредит

Прочитајте ја статијата
одбиен заем
Приватен кредит

Главните причини за одбиен заем

Вашето досие е завршено, а сепак банката одбива да ви даде заем? Оваа ситуација обично е извор на голема фрустрација. За да ја засилат вашата нервоза, финансиските организации нема да ви ги кажат причините за ова одбивање.

Прочитајте ја статијата
документи за добивање кредит
Приватен кредит

Кои документи се потребни за да се добие заем?

Изградбата на солидна датотека е еден од критериумите за добивање приватен кредит! Навистина, финансиските организации ќе побараат од вас да ја оправдате вашата ситуација пред да ви дадат заем. Ќе им требаат различни официјални документи со кои

Прочитајте ја статијата
оданочување на приватниот кредит
Приватен кредит

Како функционира оданочувањето на приватниот кредит во Швајцарија?

Дали некогаш сте слушнале дека даночното одбивање е можно кога имате приватен кредит. Што е тоа навистина и како е оданочувањето на приватниот кредит во Швајцарија? Мало зумирање на темата за да научите повеќе и пред се

Прочитајте ја статијата
Подготвен
Приватен кредит

Како работи приватниот заем во Швајцарија?

Денес, кредитниот сектор зазема важно место во речиси секое домаќинство во Швајцарија. Еден од двајца луѓе користат приватни кредити за да ги финансираат своите проекти или да постигнат цел побрзо. Сепак, сепак е добра идеја

Прочитајте ја статијата
кредитна консолидација
Приватен кредит

Зошто се прави кредитна консолидација?

Денес, кредитниот сектор зазема важно место во речиси секое домаќинство во Швајцарија. Навистина, поединците и претприемачите се одлучуваат за доделување кредит поради многуте предности. Ова е, се разбира, поволно решение за

Прочитајте ја статијата
приватен кредит по најдобра стапка
Приватен кредит

Како да добиете приватен заем по најдобра можна стапка?

Ова е прашање што генерално се поставува за секој кредитобарател. Меѓутоа, точниот одговор на ова прашање треба да се пристапи од различни агли. Lica детално објаснува во оваа статија како да ги добиете најдобрите услови за вашата

Прочитајте ја статијата
кредит за аунтитанти
Приватен кредит

Приватен кредит за АВС и АИ анунти

Дали сте AVS или AVI анутитатор? AVS и AI се двата даватели на првиот столб. Осигурувањето за старост и преживеани лица (АВС) им исплаќа пензии на пензионерите и вдовиците, пензиите на вдовиците и сираците на преживеаните. Додека осигурувањето

Прочитајте ја статијата
приватен заем за враќање
Приватен кредит

Приватен заем за исплата на моите кредитни картички

Дали трошоците за вашата кредитна картичка излегоа од контрола? Знајте дека постои решение повеќе да не плаќате камата во вакуум. За жал, кога сме соочени со значителен долг за кредитни картички,

Прочитајте ја статијата

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прием во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри услови на пазарот
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без административни такси

Личен кредит

3'000.- до 400'000.-
Стапка од 3.9%
Оди!

Заем за недвижен имот

250'000.- до 3'000'000.-
Стапка од 0,75%
Оди!

Бизнис кредит

50'000.- до 1'000'000.-
Стапка од 2.9%
Оди!