Многу статии за подобро да го изберете вашиот заем!

Не можете да ги најдете информациите што ги барате? Нашите агенти одговараат на вашите прашања 7 дена во неделата!

Секоја недела нови написи на теми поврзани со областа на кредитирање. Тука споделуваме знаење, совети и нови понуди исклучиво за нашите клиенти. Во куќата на Lica, ги цениме вашите коментари и прашања, затоа не двоумете се прашајте н !

избришете код во ЗЕК
Солвентност

Како да избришете код во ЗЕК?

ЗЕК (Кредитен информативен центар) е швајцарски информативен центар за кредитни информации што произлегуваат од кредитните активности на физички и правни лица. Ова одржува регистар во кој одредени претпријатија како што се банките или

Прочитајте ја статијата
намалете ги трошоците
Солвентност

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот?

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот? Светската економија доживува значително забавување во текот на првата половина на 2020 година. Здравствената криза е главната причина. Несомнено, овие шокови што ја тресат светската економија имаат директни последици

Прочитајте ја статијата
кредитот е одбиен
Солвентност

Последиците од одбиен кредит?

Апликацијата за заем понекогаш се претставува како чудесно решение за тешкиот контекст на животот. Меѓутоа, финансиските организации како што се банките имаат целосно право да го одбијат барањето. Одбиениот кредит е мотивиран од

Прочитајте ја статијата
управувајте добро со вашите финансии
Солвентност

Златните правила за добро управување со вашите финансии

Помеѓу фиксни трошоци, непредвидени настани и купувања „да се забавуваш“ или „да се задоволиш“, не е секогаш лесно добро да управуваш со своите финансии. Без оглед на износот што го собирате месечно,

Прочитајте ја статијата
отпишете платена тужба
Солвентност

Како да се отпише платена тужба?

Да се биде регистриран во ПО претставува важно и сериозно ограничување во секојдневниот живот и особено во извршување важни административни, финансиски и правни процедури. Отфрлање на платена тужба може да се направи автоматски. Сепак, одлучете се за опцијата за итно отстранување на списокот

Прочитајте ја статијата

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прием во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри услови на пазарот
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без административни такси

Личен кредит

3'000.- до 400'000.-
Стапка од 3.9%
Оди!

Заем за недвижен имот

250'000.- до 3'000'000.-
Стапка од 0,75%
Оди!

Бизнис кредит

50'000.- до 1'000'000.-
Стапка од 2.9%
Оди!