Lica и неговото сервисирање на долгот

сервисирање на долгот

Денес, ризикот од задолжување во Швајцарија продолжува да се зголемува. Спецификите на животот, здравствената криза, прекумерната потрошувачка или дури и несреќата се меѓу многуте фактори кои можат да доведат до долгови. Тука влегува Lica! Со нашата услуга на долгот, им помагаме на поединците на кои им е потребна помош да се ослободат од долгот. Дали имате проблеми со долгот? Контакт Lica и искористете ги неговите услуги за намалување на долгот!

Скроено решение за услуга за намалување на долгот прилагодено на вашите потреби

Lica е пред сè компанија специјализирана за доделување средства. Сепак, со помош на широка експертиза на тема солвентност, Lica брзо знаеше како да понуди врвна услуга за консолидација на долгот. Навистина, ние сме составени од експертски тим одговорен да ви обезбеди ефективни совети за намалување на долгот. Затоа, Lica е еден од клучните играчи на пазарот во однос на услугите за олеснување на долгот. Компанијата сега е препознаена од многу компании за наплата, финансиски организации и доверители. Многу од нашите клиенти ја вратија стабилната финансиска состојба благодарение на нашата помош.

Нашата услуга за раздолжување се заснова на неколку чекори, кои се како што следува:
 1. воспоставување на целосна анализа на вашите долгови а твојот финансиската состојба ;
 2. преговори и аранжмани со финансиски институции кои бараат пари од вас;
 3. консолидација на вашите долгови во една месечна исплата. Последново ќе биде во согласност со вашите буџет ;
 4. редовно следење додека не се подмират сите ваши долгови.

Услуга за долг

Затоа, овој процес вклучува минимално оптоварување од страна на должникот. Така, целата работа ја доверувате на Lica и од ваша страна треба само редовно да ја плаќате вашата месечна исплата.

Ги чистите податоците со сервисот на долгот!

Во Швајцарија, секој е наведен според нивната историја на плаќање. Се случува, по потсетниците или неисполнувањата на плаќањата, некое лице да биде забележано како лошо плаќач. Ова спомнување обично се појавува во многу бази на податоци. Ако нечии оценки се лоши, неговите проекти може да заглават.

Со Lica и неговата услуга за раздолжување, не се отплаќате само вашите долгови! Одвојуваме време и да ги прегледаме различните ознаки во записите за вас. Така, паралелно со услугата за намалување на долгот ставаме стратегија за чистење на вашите податоци.

Причините поради кои луѓето запаѓаат во долгови во Швајцарија?

Во Швајцарија, меѓу нив се и задоцнетите плаќања или долгови најчестите причини за задолжување. Неплатените даноци и задоцнето плаќање на премиите за осигурување се меѓу најчестите факти. Неисполнувањето на плаќањето влијае и на отплатата на заемот, каматата на хипотеката, киријата, сметките за вода и струја, сметките за гас, алиментацијата итн.

Семејствата се најпогодени од задолженост отколку домаќинствата без деца. За жал, едно родителско семејство доживува барем едно задоцнето плаќање на секои 3 месеци на нивните тековни сметки. Потоа, често се случува кредитите од членовите на семејството, пријателите и организациите за потрошувачки кредити да заостанат и во отплатата.

Покрај заостанатите плати, закупот на возила најчесто ги задолжува семејствата. Во Швајцарија, речиси половина од населението живее со барем еден краткорочен или долгорочен долг.

Лошо воспоставениот месечен буџет е причина за долг во 801ТП9Т случаи!

Lica ви помага да воспоставите кохерентен буџет според вашата ситуација.

Месечниот буџет во многу случаи е најдоброто решение за решавање на должничките проблеми. Откако ќе ја дознаете сумата достапна секој месец за вашите трошоци, ќе можете да донесете правилни одлуки за повеќе да не се задолжувате со лоши трошоци.

Зошто да изберете Lica за да ја подобрите вашата финансиска состојба?

Низ целата земја, регистрите им дозволуваат на сите организации да ја потврдат кредитната способност на поединецот. Кредитниот рејтинг или бодувањето е многу важен елемент. Навистина, банките, дилерите на автомобили, менаџментот ... можат да имаат пристап до него. Кога поединецот сака да позајми пари, да изнајми недвижен имот или да договори закуп со некоја организација, таа може да ги консултира регистрите. Информациите споменати таму можат да влијаат на одлуката на овие институции. Поради тоа, лошата оценка може да стане многу казнувачка за поединецот.

Токму во овој тип на ситуации интервенира Lica. Со нашата услуга за раздолжување, имаме долгогодишно искуство во областа на солвентноста. Тимот на Lica ги знае сите запчаници за да ги оптимизира вашите белешки и да ги направи усогласени со вашата ситуација. Така, клиентите ќе можат да имаат корист од прибелешките што ја претставуваат токму нивната моментална ситуација.

Со барање помош од Lica, покрај излегувањето од долгови, имате корист од:

 • Со голема дискреција: вашите лични податоци ќе се третираат со најголема доверливост.
 • Значителни заштеди на време: ние се грижиме за целата документација.
 • Вашите финансиски податоци се чистат откако ќе се подмират вашите долгови
 • И ако имате проекти, тогаш Lica ви го добива финансирањето што ви треба.

Доверлив тим целосно на ваша услуга

Услуга за долг

Нашите агенти се експерти во областа на финансиите. Нашиот искусен тим посветен на раздолжување ќе ја гарантира вашата легитимност со вашите различни доверители. Со нас, ќе имате корист од:

 • На а разбирање соговорник : свесни сме дека никој не е имун на долгови. Финансиските и здравствените кризи го нарушија животот на многу луѓе. Нашиот тим е многу чувствителен на вашата ситуација. Со Lica, нема да бидете сами во вашата должничка ситуација.
 • На а внимателно слушање : Lica го става човечкото суштество во центарот на неговите вредности. Сите наши клиенти имаат корист од скроената поддршка и внимателно слушање. Правиме се што можеме за целосно да ја разбереме ситуацијата на сите наши клиенти. Ова, за да може да се даде ефикасен совет. Знаеме дека секоја ситуација е различна. Затоа имаме за цел добро да го проучиме секој случај. Се грижиме да изградиме доверба и да ги смириме сомнежите.
 • На а почитуван тим : кај нас нема да добиете никаква пресуда во врска со вашата ситуација. За секоја ситуација покажуваме почит. Нашите агенти можат да најдат насочени решенија за вас. Односот на доверба со нашите клиенти е еден од нашите приоритети. Секој заслужува да биде почитуван, без разлика на нивната возраст, професија, ситуација...
 • На поедноставени процедури : административното управување е задача која одзема многу време. Со каприците на животот и многуте ограничувања, грижата за документацијата не е секогаш лесно. Со Lica, нема да треба да се занимавате со административни задачи. Со нашата услуга на долгот се грижиме за сите потребни процедури.

Дали сакате податоците присутни во различните бази на податоци да се прилагодат на вашата ситуација? Дали ви треба ефикасно решение за да се ослободите од долгови? Контактирајте со Lica сега и неговото сервисирање на долгот.

Секогаш е важно да се дејствува што е можно побрзо

Навистина е препорачливо да дејствувате брзо кога ќе наидете на загриженост во вашата финансиска состојба. Навистина, некои случаи можат силно да влијаат на вашиот живот. Вообичаено, поголемиот дел од финансиските ситуации може да се решат за многу краток временски период ако можеме брзо да интервенираме кај вашите доверители. Ако чекате премногу долго, ова може да доведе до сложени случаи, вклучително и заплена кај Обвинителството. За да ја избегнете оваа ситуација, не двоумете се да контактирате со советник за Lica. Можете да ни испратите е-пошта или да ни се јавите директно.

Нашиот тим со задоволство ќе ви помогне во сите фази на намалување на долгот!

Нашата услуга на долгот во заклучок

Без оглед на вашето ниво на задолженост, Lica е пред сè тука да ве слуша и да ве води бесплатно за ефективни решенија. Затоа, не губете време да не контактирате!

Колку побрзо интервенираме, толку побрзо завршувате со долгови!

Затоа, веруваме дека секогаш е подобро да контактирате со некој од нашите оператори за да го презентирате вашето решение усно. Lica сè уште фаворизира персонализиран пристап вашата ситуација и одвојте време да ве упати до вистинското решение.

Ако веќе сте во долгови, можете да аплицирате и онлајн без обврска да ги искористите предностите на нашата услуга за долг. Само треба да кликнете на следново копче:

Дали имате прашања пред да го поднесете вашето барање? Нашите советници се таму за да одговорат на вашите прашања 7 дена во неделата директно на WhatsApp. Побарајте не повеќе информации и со задоволство ќе ви одговориме!

Lica
5.0
Врз основа на 56 прегледи
напојувано од Google
1TP12 Тавиер Валдес
1TP12 Тавиер Валдес
08:38 28 22 ноември
Би сакал да и се заблагодарам на Мара Гарсија за нејзината брзина и вештини. Благодарение на неа успеав што поскоро да го добијам тоа што го сакав.ПоздравXV
Оберлин Мајкл
Оберлин Мајкл
16:58 01 22 ноември
Таа навистина бев јас, таа е единствената која веруваше во мене, ја сметам за неверојатна
Винсент Морел
Винсент Морел
13:14 24 22 октомври
Мара Гарсија ја препорачувам за кредитите
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!