Дополнително осигурување за невработеност

Вашите приходи се заштитени во случај на невработеност, болест и несреќа
Можете слободно да ја изберете сумата што сакате да ја осигурите
Без оглед на сè, можете да ги платите сите сметки!
Нема здравствен преглед за да го искористите ова решение
Заштита до 12 месеци

Ваша дополнителна заштита во случај на невработеност

Вашето дополнително осигурување за невработеност

Кој месечен додаток ги задоволува вашите потреби?

 


Дали ги исполнувате условите?

 

Кои се вашите лични податоци?

Преносот на информации е шифриран.
 

Потврда на податоците и можни забелешки:

 

Ви стоиме на располагање 7 дена во неделата да одговориме на вашите прашања!

Што нашите клиенти
кажи за нас:

Едно лице кое заработува 5.000 CHF/месечно би завршило со 3.500 CHF/месечен надоместок за невработеност. Затоа, јазот би бил 1.500 CHF.- секој месец помалку од платата. За дополнителни информации, ве покануваме да ја посетите и веб-страницата на конфедерацијата на осигурување од невработеност.

ВЕСТИ

Нашите статии поврзани со дополнително осигурување за невработеност

Осигурување на месечни кредитни плаќања
05Ное

Осигурување на месечни кредитни плаќања

Кога добивате заем, важно е да можете да го вратите кредитот и покрај сите животни каприци. Заемопримачот може да биде предмет на невработеност, прекин на работа по несреќа или болест. Со платежното осигурување, што и да се случи, вие сте финансиски заштитени! […]

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот?
24Апр

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот?

Како да ги намалите трошоците и да го оптимизирате буџетот? Светската економија доживува значително забавување во текот на првата половина на 2020 година. Здравствената криза е главната причина. Несомнено, овие шокови што ја потресуваат светската економија имаат директни последици врз нашиот секојдневен живот. Губење на работа, затворање на бизниси и пад на куповната моќ се распространети насекаде […]

Дополнително осигурување од невработеност
06Мар

Дополнително осигурување за невработеност

Невработеноста е ситуација која може да му се случи на секого во одредено време во неговиот професионален живот. Навистина, никој не ги владее околностите во кои може да изгуби работа или да не може да го заработи својот леб за да го прехрани семејството. Затоа е на повидок […]

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација