„Наша работа е да ви дадеме решенија“

Можете лесно да не контактирате и секогаш ќе бидете добредојдени дури и на кафе!

Ние сме достапни по телефон, разговор, е-пошта, а вие исто така можете да дојдете и да не најдете директно во нашите простории. Доколку е потребно, нашите специјалисти патуваат и според вашата достапност и до местото што најмногу ви одговара низ Швајцарија.

WhatsApp

7:30 - 22:00
FR-EN-PT-IT-SQ-MK-ES

Телефон

8:00 -18:30
FR-EN-PT-IT-SQ-MK-ES

Седиште

Av. Général-Guisan 30b
CH - 1800 Vevey

Назначување

100% онлајн
Виртуелна агенда
ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Напиши САД!

Лица шифрираше податоци

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прием во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри услови на пазарот
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без административни такси

Личен кредит

3'000.- до 400'000.-
Стапка од 3.9%
Оди!

Заем за недвижен имот

250'000.- до 3'000'000.-
Стапка од 0,75%
Оди!

Бизнис кредит

50'000.- до 1'000'000.-
Стапка од 2.9%
Оди!