Приватен заем за исплата на моите кредитни картички

приватен заем за враќање

Дали трошоците за вашата кредитна картичка излегоа од контрола? Знајте дека постои решение повеќе да не плаќате камата во вакуум. За жал, кога се соочуваме со значителен долг на кредитна картичка, трошок за камати се 12%. Пречекорување од, на пример, 5.000.- затоа ќе ви се наплаќа 600.- годишно!

Како да се направи ?

Решението е многу едноставно и се состои од префрлање на вашиот долг. Ова во моментов се наплаќа на 12% додека може да се наплаќа на 3,9%. Значи значителни заштеди

За да донесете вистинска одлука, едноставно споредете ги каматните стапки! Зошто да плаќате повеќе кога резултатот е ист? Откако ќе ја балансирате вашата картичка, ќе имате корист од поволен план за отплата со кој ќе најдете рамнотежа во вашиот буџет.

Дали имате досадна тенденција премногу често да ја користите вашата кредитна картичка? Уништи таму или место таму на неприкосновено место. Извадете го само кога немате друг начин да подмирите плаќање.

Дали личното финансирање е подобро од пречекорување на кредитна картичка?

Не баш ... во двата случаи тоа е долг. Меѓутоа, личното финансирање има предност да има корист од пониска стапка и однапред дефинирана фиксна амортизација. Заложбата е посилна, ќе го олесни крајот на долговите со редовна отплата и однапред дефинирана според вашиот буџет.

Во Швајцарија нема вистинска причина да користите кредитна картичка, бидејќи можете да плаќате со дебитна картичка насекаде. Кредитната картичка може да ви користи во странство или за купување преку Интернет што не нуди други начини на плаќање (што е доста ретко денес).

Ситуацијата е објавена на кредитното биро

Друга важна точка, ако никогаш не го исплатите дебитното салдо на вашата кредитна картичка и имате одложувања во плаќањето на потребниот минимум, издавачот на картичката е должен да ја пријави оваа ситуација. на кредитното биро и на тој начин ќе бидете наведени како лош плаќач.

Идеално, препорачуваме нашите клиенти да добијат припејд кредитна картичка која ќе чини значително помалку годишно. Ќе ги нуди истите предности како и традиционалната картичка. Што се однесува до задолжувањето со приватен кредит, ова го нудиме само кога дозволува интелигентна или неопходна инвестиција.

Дали е добра идеја да ја платам мојата кредитна картичка со приватно финансирање?

Ако сакате да живеете без долгови и да не плаќате камата во вакуум, одговорот е да! Со Lica, му пристапуваме на прашањето од агол на откуп на заеми, прво земајќи го предвид вашиот тековен буџет. Потоа ги споредуваме понудите на пазарот пред да ви ги доставиме различните решенија. Веднаш штом ќе ја донесете својата одлука, ние се грижиме за подмирување на вашата кредитна картичка и управување со сите административни операции. Значи, не треба да правите ништо!

Во Lica правиме револуција во светот на финансирањето со тоа што ви нудиме cashback систем до 5.000.- за секој склучен договор. Па зошто да плаќате повеќе на друго место?

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација