На Lica, имате приватен кредит со cashback!

приватен кредит со cashback

Итни трошоци, големи набавки, консолидација на долгот итн., аплицирањето за приватен кредит може да ви биде од голема помош за неочекуваното. Ако сакате да добиете личен заем во Швајцарија, не барајте понатаму! Lica е вашата најдобра опција. Добро позната финансиска институција во Швајцарија, Lica не само што ви нуди поволни понуди, туку нуди и разни награди и бонуси за своите клиенти. Навистина, можете да искористите приватен кредит со cashback на Lica.

Контекст: што е cashback?

cashback е дознака во готовина од давателот на услугата. Тоа е еден вид награда со која добивате повеќе пари. Тоа главно го користат банките и кредитните организации за да ги поттикнат потрошувачите да ги поднесат своите барања дома. Навистина, со принципот cashback сите страни се победници!

cashback се применува на кредитните институции

Покрај е-трговијата, системот cashback се однесува и на финансиските институции. Секако, за апликација за потрошувачки заем, институцијата за заем може да ви додели награда покрај позајмениот износ. Имајќи го ова на ум, Lica е најдоброто финансиско решение за добивање приватен кредит. Со други зборови, само треба да аплицирате за вашиот заем 100% онлајн на Lica за да имате корист од cashback.

Споделување на провизијата за приватен кредит на 1ТП5Т

Во Швајцарија, постојат стотици банкарски институции кои нудат различни кредитни понуди. Каматните стапки, месечните плаќања, надоместоците итн., варираат во зависност од секоја кредитна институција. Во овој поглед, често е тешко да се аплицира за кредит без интервенција на а специјализиран брокер во кредитите.

За да ги поттикне новите клиенти да аплицираат за кредит, Lica нуди да ги сподели своите провизии во форма на cashback. Тоа е пред се гаранција за добра волја кон нашите клиенти. Но, станува збор и за опслужување на нивните интереси и гарантирање на нивните очекувања (услови на отплата, трошоци за земање кредит, административни такси, времетраење на заемот, рокови итн.).

Со споделување на своите провизии, Lica работи во целосна неутралност. Така, воспоставуваме здрави односи со нашите клиенти на кои им се важни само резултатите. Згора на тоа, со споделувањето на провизијата, се погрижуваме да се даде приоритет на советот, а не на продажбата.

Помалку провизија = помал промет?

Па не! По повеќе од 4 години пракса, можеме да потврдиме дека концептот е победник за сите страни. Навистина, со помош на финансиски атрактивен предлог за нашите клиенти, тие ни пристапуваат без прибегнување кон агресивен маркетинг и затоа значителни трошоци за рекламирање. Дополнително, практикуваме строга оптимизација на нашите трошоци. На пример, Lica поволно ја поттикнува далечинската работа на своите вработени, ги дигитализира своите процеси колку што е можно повеќе и развива ефективни ИТ решенија за управување со своите клиенти.

Lica е 2.0 компанија на иднината и се фокусира на својата дигитализација.

Компании од новата генерација сите се свртуваат кон послаби процеси и целосна дигитализација на активностите. Згора на тоа, пресвртната точка поврзана со оваа дигитализација бара напредни компјутерски вештини и широко познавање на менаџментот на една компанија. За да се прилагоди на оваа радикална промена, Lica инвестира голем дел од своите ресурси во развојот на уникатни ИТ поддршка и во обуката на своите вработени.

Добијте до 5.000 CHF.- од cashback како додаток на вашиот приватен кредит

Lica е кредитна компанија која нуди најдобра услуга за своите клиенти. Така, имате корист од поволните понуди, опциите за капацитети и најдобрите услови на пазарот во Швајцарија. Земете 100% заем онлајн на Lica не само што ќе ви овозможи брзо да ги добиете најдобрите услови, туку и да имате корист од cashback до 5'000 CHF директно на вашата банкарска сметка.

За да имате приватен заем и cashback, Lica ви нуди брза, едноставна и ефикасна претплата. Пополнете го формуларот за апликација за личен заем директно онлајн. Ќе ви бидат потребни само неколку секунди. За информации, Lica го има најдобра стапка на прифаќање кредит во Швајцарија. По евалуацијата на вашето барање, добивате одговор во рок од 24 часа. Позајмениот износ ќе биде уплатен директно на вашата сметка. По 30 дена, добивате cashback еквивалентно на 50 % од нашите провизии за секој договор за заем направен 100% онлајн.

Условите за добивање на вашиот cashback

Ништо не е полесно! За да имате корист од вашиот cashback, вашето барање мора да се направи 100% онлајн на следниот линк. Пополнете ги бараните информации и вчитајте го списокот со документи што се бараат на крајот. Доколку е потребно, нашите оператори се достапни 7/7 за да одговорат на вашите прашања во текот на процесот на аплицирање.

Предностите на cashback за приватен заем на Lica

cashback е победничка решение. За кредитната институција, поделбата на провизијата гарантира поатрактивна, поповолна и потранспарентна услуга. Ова е главен аргумент за промовирање на нашите кредитни понуди. За заемопримачот, cashback е можност да заштеди пари на неговата апликација за лични заеми. Згора на тоа, тоа е значителна сума што треба да се добие во прилог на неговиот кредит.

Нашиот заклучок за принципот cashback

Тоа е едноставно, фер и финансиски интересно за секого! Како што ќе сфатите, како клиент, искористувањето на услугите на Lica ви гарантира поголема неутралност. Но и подобар совет и повеќе пари!

Освен предностите, имате корист и од широката експертиза во областа на финансирањето. Без разлика дали се работи за приватен заем, а хипотекарно финансирање или на финансира бизнис, Lica ви нуди лична поддршка и ги брани вашите интереси со финансиските институции.

Сега кога сте целосно свесни за предностите од аплицирањето за заем на Lica, одвојте време да контактирате со нашите специјалисти. Тие ќе ве придружуваат на неутрален и доверлив начин во вашите чекори.

Дали имате прашања пред да го поднесете вашето барање? Нашите советници се таму за да одговорат на вашите прашања 7 дена во неделата директно на WhatsApp. Побарајте не повеќе информации и со задоволство ќе ви одговориме!

Lica
5.0
Врз основа на 56 прегледи
напојувано од Google
1TP12 Тавиер Валдес
1TP12 Тавиер Валдес
08:38 28 22 ноември
Би сакал да и се заблагодарам на Мара Гарсија за нејзината брзина и вештини. Благодарение на неа успеав што поскоро да го добијам тоа што го сакав.ПоздравXV
Оберлин Мајкл
Оберлин Мајкл
16:58 01 22 ноември
Таа навистина бев јас, таа е единствената која веруваше во мене, ја сметам за неверојатна
Винсент Морел
Винсент Морел
13:14 24 22 октомври
Мара Гарсија ја препорачувам за кредитите
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!