Вашето барање за деловен кредит за помалку од 2 минути!

Вашето барање за заем за мали и средни претпријатија од 50.000 CHF до 5.000.000 CHF.-
Барањето за финансирање преку Интернет се прави за помалку од 2 минути
Најдобри пазарни услови со мала месечна исплата
Добивате одговор во рок од најмногу 24 часа
Највисока стапка на прием во Швајцарија

Вашиот заем за МСП за помалку од 2 минути!

Вашиот заем за МСП за помалку од 2 минути!

Кој деловен кредит ги задоволува вашите потреби?

 

Кои се информациите за вашата деловна активност?

 

Кој е лицето за контакт?

 

Потврда на податоците и можни забелешки:

 

Ви стоиме на располагање 7 дена во неделата да одговориме на вашите прашања!

Што нашите клиенти
кажи за нас:

Пример за пресметка со заем од 100.000 CHF, ефективна годишна каматна стапка помеѓу 2,9% и 9,95% и времетраење од 24 месеци. Ова финансирање генерира вкупна камата помеѓу 3.102 CHF и 10.692 CHF.-. Времетраење: 12-120 месеци; Максимална годишна каматна стапка 9,95%. Давањето кредит е забрането доколку тоа доведе до презадолжување на потрошувачот (уметност 3 ЛЦД).

ВЕСТИ

Нашите најдобри статии и корисни информации за вашиот бизнис кредит!

Crowdfunding деловен заем за финансирање на вашиот проект!
18Мај

Crowdfunding деловен заем за финансирање на вашиот проект!

Без оглед на вашиот професионален проект – проект за создавање бизнис или проект за развој на бизнисот – наоѓањето на потребното финансирање е важен, дури и клучен чекор. Без доволен извор на банкарско финансирање, финансирањето на создавање или развој на бизнис не е лесна задача. За да го финансирате вашиот проект или да го финансирате вашиот бизнис, постојат […]

Како да добиете заем како хонорарец?
07Мар

Како да добиете заем како хонорарец?

Независни сте и треба да финансирате проект? Знајте дека во однос на решението за финансирање, постојат две можности за добивање кредит како самовработен! Навистина можете да добиете приватен заем или да аплицирате за заем за мали и средни претпријатија на име на вашата компанија. Ако финансиските организации лесно позајмуваат […]

Деловен кредит за лансирање на вашиот бизнис!
15Ное

Деловен кредит за лансирање на вашиот бизнис!

Ви треба отскочна даска за да го започнете вашиот бизнис? Дознајте за деловниот заем кој ќе ви го олесни започнувањето. Трговскиот кредит за мал бизнис е една од најдобрите опции за финансирање за вашиот бизнис, бидејќи обезбедува голем број значајни придобивки. Најчесто користените решенија за финансирање од […]

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација