Вашата хипотека за помалку од 2 минути!

Вашиот хипотекарен заем од 250,000 CHF до 3,000,000 CHF
Барањето за финансирање преку Интернет се прави за помалку од 2 минути
Најдобри пазарни услови со стапка од 0.55%
Добивате одговор во рок од најмногу 24 часа
Највисока стапка на прием во Швајцарија

Вашиот хипотекарен заем
за 2 минути!

Вашиот хипотекарен заем
за 2 минути!

Која хипотека е соодветна за вас?

 

Кои се вашите лични податоци?

Преносот на информации е шифриран.
 

Кои се вашите податоци за контакт?

 

Каква е твојата лична ситуација?

 

Потврда на податоците и можни забелешки:

 

Ви стоиме на располагање 7 дена во неделата да одговориме на вашите прашања!

Што нашите клиенти
кажи за нас:

Како независен провајдер, ние сме посветени на добивање на најдобри можни услови од нашите партнери за хипотекарно финансирање. Нашите партнери нудат услови за финансирање кои варираат од 1 до 25 години и исто така таканаречени променливи стапки (Сарон, променлива). Во некои случаи, можно е финансирање без сопствени средства.

ВЕСТИ

Нашите најдобри статии и информации за хипотекарен кредит!

Како да купите имот без капитал?
04Мај

Како да купите имот без капитал?

Како и многу луѓе, би сакале да купите недвижен имот без капитал, нели? Но, досега оваа операција ви изгледаше невозможна. Сепак, убедени сте дека станувањето сопственик на вашиот дом ќе ви понуди само предности. Навистина, стекнувањето недвижен имот ви овозможува да заштедите пари со тоа што избегнувате да плаќате кирија […]

Направете купување на недвижен имот во странство со приватен кредит!
05Дек

Направете купување на недвижен имот во странство со приватен кредит!

Купувањето недвижен имот во странство е сосема можно, под услов да најдете финансирање. Исто така, важно е да знаете неколку совети за да бидете спокојни кога купувате недвижен имот во странство. Дали сакате да го направите вашиот проект реалност? Затоа, дознајте како да добиете заем за да го купите вашиот имот! Финансирајте […]

Можно е инвестирање во евтини недвижности!
23Авг

Можно е инвестирање во евтини недвижнини!

Кога ќе се споменат термините „недвижен имот“ во Швајцарија или „инвестиција во недвижности“, најчестите реакции се „премногу е скапо“, „не можам да си дозволам да го купам“ или „премногу е комплицирано“. Ако на ова го споменеме и приносот на недвижностите, реакциите се тогаш „Веќе немам средства да си купам сопствен стан, […]

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација