Заштедете пари со откуп на вашите кредити!

Со откуп на кредит на Lica плаќате помалку месечни плаќања
Барањето за откуп на кредит преку Интернет се поднесува за помалку од 2 минути
Најдобри пазарни услови со мала месечна исплата
Добивате одговор во рок од најмногу 24 часа
Највисока стапка на прием во Швајцарија

Заштеди со откуп на вашите кредити!

Заштеди со откуп на вашите кредити!

Какво финансирање сакате да купите назад?

 
 

Кои се вашите лични податоци?

Преносот на информации е шифриран.
 

Ви стоиме на располагање 7 дена во неделата да одговориме на вашите прашања!

Што нашите клиенти
кажи за нас:

Пример за пресметка со откуп на кредит од 10.000 CHF, ефективна годишна каматна стапка помеѓу 3,9% и 9,95% и времетраење од 12 месеци. Ова финансирање генерира вкупна камата помеѓу CHF 318 и CHF 524. Времетраење: 6-84 месеци; Максимална годишна каматна стапка 9,95%. Давањето кредит е забрането доколку тоа доведе до презадолжување на потрошувачот (уметност 3 ЛЦД).

ВЕСТИ

Нашите најгледани написи за откуп на кредити!

Што се случува со приватниот кредит по разводот?
08Фев

Што се случува со приватниот кредит по разводот?

Кога сме во врска, сосема е вообичаено да земеме заем за финансирање одредени проекти. Всушност, без разлика дали станува збор за купување автомобил, мебел или финансирање на која било друга потреба што можеби сте ја имале со вашиот поранешен сопружник, кредитот се покажа како вистинското решение во тоа време. Денес, ситуацијата повеќе не е […]

Зошто да го откупите лизингот?
17Ное

Зошто да го откупите лизингот?

Претплатата на договор за лизинг ви овозможува да имате возило на располагање без да платите за сето тоа одеднаш. Во договорот ќе биде предвидено возилото да е сопственост на дилерот за време на траењето на договорот. Возачот ќе го поседува само на крајот од плаќањето на месечните рати (под услов да ги откупи […]

Зошто е интересно да ги консолидирам моите кредити?
09Ное

Зошто е интересно да ги консолидирам моите кредити?

Без разлика дали станува збор за купување нов автомобил, плаќање за вашето образование, нов мебел или кој било друг трошок, заемите брзо се собираат. Тие често може да бидат со многу високи каматни стапки со месечни сметки кои тешко се управуваат. Доброто управување со вашите долгови и колку што е можно повеќе намалување на вашите различни месечни плаќања се најдобрите решенија за […]

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација