Едноставно, брзо и ефикасно намалување на долгот!

Едно месечно плаќање што навистина го зема предвид вашиот буџет
Веќе не ве замолуваат вашите доверители со потсетници
Вашите финансиски податоци се целосно исчистени
Транспарентно и без обврски решение
Финансиски сте повторно слободни!
Изземање

СТОП
ДОЛГОВИ

Едноставно, брзо и ефикасно намалување на долгот!

Едноставно, брзо и ефикасно намалување на долгот!

Изземање

СТОП
ДОЛГОВИ

Пополнете го вашето барање:

 

Ви стоиме на располагање 7 дена во неделата да одговориме на вашите прашања!

Што нашите клиенти
кажи за нас:

Услугата за намалување на долгот Lica се состои од консолидирање на сите ваши долгови и фактури и потоа ви нуди единствена месечна исплата прилагодена на вашиот буџет. На основата на мандат транспарентно, така ги избегнувате бројните барања на вашите доверители и брзо ја враќате вашата финансиска слобода!

ВЕСТИ

Нашите најдобри статии и корисни информации за намалување на долгот!

Lica и неговото сервисирање на долгот
10Јан

Lica и неговото сервисирање на долгот

Денес, ризикот од задолжување во Швајцарија продолжува да се зголемува. Спецификите на животот, здравствената криза, прекумерната потрошувачка или дури и несреќата се меѓу многуте фактори кои можат да доведат до долгови. Тука влегува Lica! Со нашата услуга за раздолжување им помагаме на поединците на кои им е потребна помош да излезат […]

Како функционираат обвинителствата во Швајцарија
05Окт

Како функционираат обвинителствата во Швајцарија

Кога не можете да платите фактура, и покрај неколкуте потсетувања од доверителот, тој презема правни мерки против вас. Во оваа статија ќе видиме како функционираат правните постапки во Швајцарија. Оваа постапка од страна на доверителот е единствениот правен начин во Швајцарија да се бара враќање на побарувањето. Како резултат на тоа, тоа […]

7 ефективни начини да ги отплатите долговите!
09Јул

7 ефективни начини за враќање на долговите!

Во 2019 година, повеќе од 6 % од швајцарското население е во ситуација на презадолженост. 80 % од нив почнале да таложат долгови пред да наполнат 25 години. Згора на тоа, ситуацијата може брзо да стане маѓепсан круг бидејќи должникот се задолжува за да ги отплати своите претходни долгови. Еве 7 ефективни начини за […]

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација