Лица е избрана секој ден од своите клиенти за кредит во Швајцарија!

ЛИКА ЗА ВАШИОТ КРЕДИТ ВО ШВАЈЦИЈА

Кредит во Швајцарија 2.0

Нашиот бизнис се развива и се поедноставува благодарение на новите технологии. ЈасЗатоа ни се чини логично да го споделиме со вас. Ние го револуционизираме кредитот во Швајцарија!

„Една точка на контакт која ги брани вашите интереси“

Неутралноста на Lica им овозможува на нашите клиенти директен пристап до најдобрата понуда на пазарот. Без разлика дали се работи за приватен заем, хипотекарно финансирање или корпоративен кредит, нашата експертиза посветена на финансирањето ви гарантира лесно прифаќање и најдобри услови за вашиот кредит во Швајцарија.

Насоката

Приватен заем кај Лица

Побарајте го најдоброто решение!


Без оглед на вашата ситуација, Лица секогаш го бара најдоброто решение за вашиот кредит во Швајцарија. Независноста на Лица е клучот за нејзиниот успех!

Мисија

Револуционизирачки кредит во Швајцарија


Со уникатен систем за враќање на готовина за 100% онлајн барања, нашите клиенти се секогаш победници. Го добивате вашиот заем под најдобри пазарни услови.

Визија

Секогаш задоволувајте ги нашите клиенти


Нашата репутација е резултат на задоволството на нашите клиенти. Квалитетот на нашата работа и почитувањето на етиката се во центарот на нашите грижи.

Вредности
ЕКИПА ЛИКА

Тимот на специјалци Лица

Заслуга за Бастиен Анри Лика

Бастиен Анри

Извршен директор - Финансирање

Кредит во Швајцарија

Efеф Деглон

Финансиски директор

Lica кредит

Марија oseозе Гомес

Административно управување

Кредит во Швајцарија

Корали Бусард

Услуги на клиентите

Lica кредит

Франсоа Гус

Менаџер за финансирање

Lica кредит

Хелдер Оливеира

Приватен кредитен менаџер

Солиден развој на нашите активности

Лика го зголемува растот со помош на препораката. Најдобрата реклама е задоволство на нашите клиенти.

Кога е можно, ние им кажуваме да на нашите клиенти. Кога тоа не е можно, наоѓаме решенија.

Кога е можно, ние им кажуваме да на нашите клиенти. Кога тоа не е можно, наоѓаме решенија.

ИНФОРМАЦИИ ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ

Екипи специјализиран во секој наш оддел

Нашата експертиза се заснова на повеќе од 20 години искуство, испорачано од 24 професионалци низ цела Швајцарија и на 7 јазици.

Кредит

Кредит

Без разлика дали станува збор за приватен заем, финансирање недвижнини или собирање средства за вашиот бизнис, Лика ве поддржува во текот на целиот процес.
Приватен кредит

Одбивање на кредит

Добивањето заем не е секогаш лесно поради специфични критериуми што мора да се исполнат. Лика ви помага да ја вратите вашата кредитна способност со CleanData.
Финансирање

Заштита

Без оглед на тоа што животот ќе ви фрли, вие одржувате одлична кредитна способност! Невработеноста, попреченоста или смртта, вие и вашите најблиски сте заштитени.
Приватен заем

Крај на долговите

Кога сте во долгови, добивањето на финансии е често невозможно. Користејќи ефикасен процес, Лика ве поддржува во подмирувањето на долговите.
БЛИСКУ ДО ТЕБЕ

Нашите кредитни советници работат на локално ниво
и познајте го вашиот регион

Кредит

Веви

vevey@lica.ch

Контакт

Лозана

lausanne@lica.ch

Контакт

Енева

geneve@lica.ch

Контакт

Ако ние

sion@lica.ch

Контакт

Цирих

zurich@lica.ch

Контакт

Фрајбург

fribourg@lica.ch

Контакт

БЛИСКУ ДО ТЕБЕ

Нашите кредитни советници работат локално и ја познаваат вашата област

Дали барате нов предизвик?

Испратете ни апликација денес. Со нетрпение очекуваме да се сретнеме со вас.

2014

Започнете!

Ги започнавме нашите кредитни активности во 2014 година под името Crédit Privé Facile.

Започнете!

Декември 2014 година

2018

Lica

Lica е роден и специјализира повеќе во активности за собирање средства.

Lica

Јули 2018 година

2019

МСП

Ние нудиме финансирање за МСП во Швајцарија.

МСП

Март 2019 година

2020

Солвентност

Во прилог на заеми, Lica нуди услуга за намалување на долговите.

Солвентност

Јули 2020 година

ВЕСТИ

Написи и корисни информации за кредит во Швајцарија!

Како да се добие кредит со тужби во Швајцарија?
09Сеп

Како да се добие кредит со тужби во Швајцарија?

Што е пофрустрирачко од тоа да не можете да добиете кредит поради вашите тужби? Навистина, федералниот закон за потрошувачки кредит (LCC) е специфичен за оваа тема. Членот 22 укажува, на пример, дека испитувањето на способноста за договор за кредит има за цел да се спречи презадолженоста […]

3-те најдобри проекти финансирани ова лето со нашето онлајн кредитно решение
26Авг

3-те најдобри проекти финансирани ова лето со нашето онлајн кредитно решение

Летото е време кога огромното мнозинство луѓе уживаат во заслужениот одмор! Сепак, исто така е потивко време да се фокусирате и да продолжите со личните проекти. Така, добиваме многу онлајн апликации за кредити во врска со многу различни и возбудливи проекти. Во ефект, […]

Зошто да ги откупите вашите кредитни картички?
10Авг

Зошто да ги откупите вашите кредитни картички?

Денес, кредитната картичка успеа да се искачи на врвот на најкористените платежни инструменти во светот. Оваа картичка не само што овозможува да се избегне патување со голема сума пари, туку пред се овозможува постојано да имате резерва на пари. Иако се многу корисни, кредитните картички […]

Аплицирање за заем како странец во Швајцарија
13Јул

Аплицирање за заем како странец во Швајцарија

Трошоците за живот отсекогаш биле релативно високи во Швајцарија. Како имигрант, затоа понекогаш е тешко да се воспостави финансиски во земјата. Ова е причината зошто странците често прибегнуваат кон кредитни апликации за да добијат готовина. Сојузниот завод за статистика вели дека луѓето кои немаат […]

ВЕСТИ

Написи и корисни информации за кредит во Швајцарија!

Како да се добие кредит со тужби во Швајцарија?
09Сеп

Како да се добие кредит со тужби во Швајцарија?

Што е пофрустрирачко од тоа да не можете да добиете кредит поради вашите тужби? Навистина, федералниот закон за потрошувачки кредит (LCC)

3-те најдобри проекти финансирани ова лето со нашето онлајн кредитно решение
26Авг

3-те најдобри проекти финансирани ова лето со нашето онлајн кредитно решение

Летото е време кога огромното мнозинство луѓе уживаат во заслужениот одмор! Сепак, исто така е потивко време да се фокусирате и да продолжите понатаму.

Зошто да ги откупите вашите кредитни картички?
10Авг

Зошто да ги откупите вашите кредитни картички?

Денес, кредитната картичка успеа да се искачи на врвот на најкористените платежни инструменти во светот. Не само што оваа картичка ве спречува да возите

Аплицирање за заем како странец во Швајцарија
13Јул

Аплицирање за заем како странец во Швајцарија

Трошоците за живот отсекогаш биле релативно високи во Швајцарија. Како имигрант, затоа понекогаш е тешко да се воспостави финансиски во земјата. Затоа, странци

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација