Ние се прилагодуваме на вашата достапност!

Закажете состанок според вашите потреби и без да губите време со вашиот локален советник

За да закажете состанок, ве молиме пополнете го следниов формулар за да можеме да го избереме најсоодветниот советник според вашите прашања. Кога ќе ја добиеме потврдата за закажување, вашето лице за контакт ќе ви стои на располагање за сите дополнителни информации што ги сакате од сега до вашата консултација. Заштита на кредит, солвентност или приход, секогаш ви стоиме на располагање!

Се вчитува ...

FAQ

Најчесто поставувани прашања

Во Лица имаме особеност да не наплатуваме надоместоци за време на консултација. Ова во сите случаи.

Должината на состанокот ќе зависи од вашите различни прашања и вашите потреби. Ние секогаш го земаме потребното време со секој наш клиент. Во принцип, просечното времетраење на консултацијата е 30 минути.

Секако ! Сепак, ние секогаш промовираме внимателно донесување одлуки. Ова е причината зошто нашите клиенти секогаш имаат доволно време да размислуваат за нив за да донесат добри одлуки.  

Се разбира, но под услов да е специјализирано во областа за која ве прашуваме. 

Кога правите резервација, ви се испраќа е -пошта за потврда во која можете да го откажете или преместите вашиот состанок.

Ова не е проблем! Само треба да контакт вашиот личен советник користејќи ги деталите за контакт наведени во е -поштата за потврда.

Lica
5.0
Врз основа на 40 прегледи
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација