Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:


Hapat për të ndërmarrë:

Ju keni thirrur shërbimet tona për t'ju ndihmuar në shlyerjen e borxheve tuaja. Ju jeni në duar të mira dhe ne do të punojmë së bashku për të arritur qëllimin tuaj.

Këtu janë hapat e ndryshëm që lidhen me reduktimin e borxhit tuaj:

  1. Ju duhet të plotësoni formularin me të gjitha informacionet tuaja.
  2. Bashkangjitni dokumente të caktuara kur kërkohet.
  3. Pas marrjes së kërkesës suaj, një operator do t'ju kontaktojë për të vërtetuar me ju të gjithë informacionin dhe pjesën tjetër të procedurës.

Nëse keni nevojë për ndihmë për plotësimin e këtij formulari, ne ofrojmë një takim në zyrat tona ose një videokonferencë. Të gjitha dokumentet tuaja duhet të jenë mbledhur më parë nga ju. Në rast të një videokonference, ato duhet të jenë skanuar dhe të jenë të disponueshme në kompjuterin tuaj përpara takimit. Kjo ndihmë kushton 100.- dhe shuma duhet të paguhet në fillim të takimit, me para në vend ose me kartë krediti nëpërmjet portalit tonë të pagesave në internet në rast të një videokonference.

Pas marrjes së të gjitha dokumenteve tuaja, ne do të duhet të llogarisim, sipas buxhetit tuaj dhe shumave që duhen paguar, çfarë do të jeni në gjendje t'i paguani çdo muaj secilit prej kreditorëve tuaj. Ju do të merrni një faturë për hapjen e dosjes suaj e cila duhet të paguhet përpara se të fillojë procesi. Pastaj do të fillojmë negociatat me kreditorët tuaj. Pasi të gjitha përgjigjet e kreditorëve të jenë në duart tona, ju do të merrni një përmbledhje dhe më pas mund të filloni të shlyeni borxhet tuaja.

⚠ Nëse aktualisht i keni rrogat tuaja të zbukuruara, nuk mund të përfitoni nga ky shërbim. Në këtë rast na kontaktoni në 021 552 05 09.


Pagesë online

Konsultimi për borxhin
Lica
5.0
Bazuar në 99 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!