Kredia juaj hipotekare në më pak se 2 minuta!

Kredia juaj hipotekore prej 250,000 CHF në 3,000,000 CHF
Kërkesa për financim në internet bëhet në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut me një normë nga 0.55%
Ju merrni një përgjigje brenda një maksimumi prej 24 orësh
Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Lica
5.0
mundësuar nga Google
js_loader
Kredi hipotekare

PA PA
I freskët

Kredia juaj hipotekare
në 2 minuta!

Lica
5.0
mundësuar nga Google
js_loader
Kredi hipotekare

Kredia juaj hipotekare
në 2 minuta!

Lica
5.0
mundësuar nga Google
js_loader
Kredi hipotekare

PA PA
I freskët

Cila hipotekë është e drejtë për ju?

 

Cilat janë të dhënat tuaja personale?

Transmetimi i informacionit është i koduar.
 

Cilat janë detajet e kontaktit tuaj?

 

Cila është situata juaj personale?

 

Konfirmimi i të dhënave dhe vërejtjeve të mundshme:

 

Ne jemi në dispozicionin tuaj 7 ditë në javë për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj per ne:

Si një ofrues i pavarur, ne jemi të përkushtuar për të marrë kushtet më të mira të mundshme nga partnerët tanë të financimit të hipotekës. Partnerët tanë ofrojnë kushte financimi që ndryshojnë nga 1 në 25 vjet dhe gjithashtu të ashtuquajturat norma të ndryshueshme (Saron, e ndryshueshme). Në disa raste, financimi pa fonde vetanake është i mundur.

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!