Informacion i vlefshëm për të zgjedhur më mirë kredinë tuaj!

Nuk mund të gjeni informacionin që po kërkoni? Agjentët tanë u përgjigjen pyetjeve tuaja 7 ditë në javë!

Çdo javë artikuj të rinj mbi tema që lidhen me fushën e huadhënies. Këtu ne ndajmë njohuri, këshilla dhe oferta të reja ekskluzivisht për klientët tanë. Në shtëpinë e Lica, ne i vlerësojmë komentet dhe pyetjet tuaja, kështu që ju lutemi mos ngurroni na pyesni !

kredi për anuitantët
Kredi private

Kredi private për AVS dhe Anuitants AI

A jeni ankues AVS apo AVI? AVS dhe AI janë dy ofruesit e shtyllës së parë. Sigurimi i pleqërisë dhe të mbijetuarve (AVS) paguan pensionet për pensionistët dhe gratë e ve, të vejat dhe jetimët për të mbijetuarit. Ndërsa sigurimi

Lexo artikullin
fshini një kod në ZEK
Aftësia paguese

Si të fshini një kod në ZEK?

ZEK (Qendra e Informacionit të Kredisë) është qendra zvicerane e informacionit për informacionin e kredisë që del nga aktivitetet e kreditit të personave fizikë dhe juridikë. Kjo mban një regjistër në të cilin institucione të caktuara të tilla si bankat ose

Lexo artikullin
krediti u refuzua
Aftësia paguese

Pasojat e një kredie të refuzuar?

Një kërkesë për hua ndonjëherë paraqitet si një zgjidhje mrekullie për një kontekst të vështirë të jetës. Sidoqoftë, organizatat financiare të tilla si bankat kanë çdo të drejtë të refuzojnë kërkesën. Një kredi e refuzuar është e motivuar nga

Lexo artikullin
blini përsëri qiranë tuaj
Kredi private

Pse të blini përsëri qiranë tuaj?

Marrja e një kontrate qiraje ju lejon të keni një automjet në dispozicionin tuaj pa paguar për të gjitha menjëherë. Kontrata do të thotë se automjeti është në pronësi të shitësit për kohëzgjatjen e kontratës. Shofer automobilistik

Lexo artikullin
kredit me Lica
Lica

Cilat janë avantazhet e kredisë me Lica?

Pse është një kredi personale një zgjedhje e mirë për mbledhjen e fondeve dhe plotësimin e nevojave tuaja financiare? Nevojat tuaja financiare, pavarësisht nëse jeni i punësuar ose i vetëpunësuar, mund të lindin pa paralajmërim paraprak. Ju mund të keni kursyer mjaft fonde

Lexo artikullin

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!