Shumë artikuj për të zgjedhur më mirë kredinë tuaj!

Nuk mund të gjeni informacionin që po kërkoni? Agjentët tanë u përgjigjen pyetjeve tuaja 7 ditë në javë!

Çdo javë artikuj të rinj mbi tema që lidhen me fushën e huadhënies. Këtu ne ndajmë njohuri, këshilla dhe oferta të reja ekskluzivisht për klientët tanë. Në shtëpinë e Lica, vlerësojmë komentet dhe pyetjet tuaja, ndaj mos hezitoni na pyesni !

kredi private pas divorcit
Kredi private

Çfarë ndodh me kredinë private pas divorcit?

Kur jemi në një lidhje, është mjaft e zakonshme të marrim një kredi për të financuar projekte të caktuara. Në fakt, nëse bëhet fjalë për blerjen e një makine, mobilje apo financimin e ndonjë nevoje tjetër që mund të keni pasur me ish-bashkëshortin tuaj, kredit

Lexo artikullin
kredia e refuzuar
Kredi private

Arsyet kryesore për një kredi të refuzuar

Dosja juaj është e plotë dhe megjithatë banka refuzon t'ju japë një kredi? Kjo situatë është zakonisht një burim zhgënjimi të madh. Për të rritur bezdinë tuaj, organizatat financiare nuk do t'ju japin arsyet e këtij refuzimi.

Lexo artikullin
dokumente për të marrë një kredi
Kredi private

Cilat dokumente nevojiten për të marrë një kredi?

Ndërtimi i një skedari solid është një nga kriteret për të marrë kredi private! Në të vërtetë, organizatat financiare do t'ju kërkojnë të justifikoni situatën tuaj përpara se t'ju japin një kredi. Ata do të kenë nevojë për dokumente të ndryshme zyrtare me të cilat

Lexo artikullin
taksimi i kredisë private
Kredi private

Si funksionon taksimi i kredisë private në Zvicër?

Avez-vous déjà entendu dire qu’une déduction fiscale était possible lorsque l’on possède un crédit privé. Qu’en est-il réellement et comment se passe la fiscalité du crédit privé en Suisse ? Petit zoom sur le sujet afin d’en apprendre davantage et surtout

Lexo artikullin
Gati
Kredi private

Si funksionon kredia private në Zvicër?

Sot, sektori i kredisë zë një vend të rëndësishëm në pothuajse çdo familje në Zvicër. Një në dy persona përdorin kredi private për të financuar projektet e tyre ose për të arritur një qëllim më shpejt. Sidoqoftë, është akoma një ide e mirë

Lexo artikullin
konsolidimi i kredisë
Kredi private

Pse bëhet një konsolidim i kredisë?

Aujourd’hui, le secteur du crédit occupe une place importante dans presque tous les ménages en Suisse. En effet, les particuliers et les entrepreneurs optent pour l’octroi d’un crédit à cause des nombreux avantages. Il s’agit, certes, d’une solution avantageuse pour

Lexo artikullin
kredi për anuitantët
Kredi private

Kredi private për AVS dhe Anuitants AI

A jeni ankues AVS apo AVI? AVS dhe AI janë dy ofruesit e shtyllës së parë. Sigurimi i pleqërisë dhe të mbijetuarve (AVS) paguan pensionet për pensionistët dhe gratë e ve, të vejat dhe jetimët për të mbijetuarit. Ndërsa sigurimi

Lexo artikullin

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!