Një rimbursim me çdo blerje?
Po sigurisht ! Me kartën Certo! Një Mastercard®

Lica MyDesign

  • Kartë krediti falas, pa tarifë vjetore
  • CHF 50.– ofrohet kredit fillestar! 1
  • 1% rimbursohet për blerjet e bëra në 3 tregtarë
  • Dhe 0.33% kudo tjetër
  • I perdorshem ne te gjithe boten
  • Pagesë celulare dhe pa kontakt
  • Aplikacion falas
Kartë Krediti

Si të merrni kartën tuaj të kreditit?

Bëni kërkesën tuaj

Plotësoni formularin online dhe dërgojeni të nënshkruar në Cembra

Rishikimi i aplikacionit

Kërkesa juaj do të shqyrtohet dhe vërtetohet nga Cembra

Merrni kartën tuaj të kreditit

Nëse kërkesa juaj pranohet, ju do të merrni kartën tuaj të kreditit

Certo! Një Mastercard në Lica MyDesign: kartë krediti falas me deri në 1% nga cashback me çdo pagesë dhe 50 franga kredi fillestare1 ofruar.
Kartë Krediti
Kartë Krediti

Ne jemi në dispozicionin tuaj ne 7 ditët në javë, për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Emetuesi është Cembra Money Bank AG Zurich.
1) Kredia fillestare do të lëshohet pasi aplikimi të jetë miratuar dhe pas pagesës së parë me Certo! Një Mastercard deri më 31.12.2023. Aplikimi për kartë duhet të dorëzohet në Cembra Money Bank NV jo më vonë se data 1.12.2023.

LAJME

Artikujt tanë më të mirë rreth kartave të kreditit!

Pse të blini përsëri kredinë tuaj private, kartat tuaja të kreditit dhe madje edhe qiranë tuaj?
06Janar

Pse të blini përsëri kredinë tuaj private, kartat tuaja të kreditit dhe madje edhe qiranë tuaj?

Dëshironi të merrni përgjegjësinë për të ardhmen tuaj financiare dhe të kurseni para për këtë vit të ri? Pse të mos blini kredinë tuaj private? Është një detyrë që mund të duket e frikshme! Por me informacionin e duhur dhe ndihmën e Lica, do të lehtësoheni shpejt financiarisht në fund të çdo muaji. Në këtë […]

Pse të shpengoni kartat tuaja të kreditit?
10Gus

Pse të shpengoni kartat tuaja të kreditit?

Sot, karta e kreditit ka arritur të ngjitet në rangun më të lartë të instrumenteve të pagesave më të përdorura në botë. Kjo kartë jo vetëm që bën të mundur shmangien e udhëtimeve me një shumë të madhe parash, por mbi të gjitha bën të mundur disponueshmërinë e një rezerve parash në çdo moment. Edhe pse shumë të dobishme, kartat e kreditit […]

Një hua private për të paguar kartat e mia të kreditit
09Qer

Një hua private për të paguar kartat e mia të kreditit

A ka dalë jashtë kontrollit shpenzimi i kartës suaj të kreditit? Dije se ka një zgjidhje për të mos paguar më interes në vakum. Fatkeqësisht, kur përballemi me një borxh të madh në kartën e kreditit, shpenzimi i interesit është 12%. Prandaj, një mbitërheqje prej, për shembull, 5,000.- do të faturohet […]

Lica
5.0
Bazuar në 99 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!