Kredia refuzohet?
CleanData shkon
të ndihmoj ty !

Siguria për të qenë një hap përpara informacionit tuaj financiar!
Një zgjidhje me të cilën gjeni aftësi paguese të shkëlqyeshme
Merrni një analizë të hollësishme të arsyeve të refuzimit të kredisë
Ne ju ndihmojmë deri në opsionin e kreditit të dëshiruar
Paketa juaj CleanData kushton vetëm 69 CHF.-

Kredia refuzohet? CleanData mund t'ju ndihmojë!

Huaja e refuzuar? Paketa CleanData mund t'ju ndihmojë!


Porosit paketën tuaj CleanData!

Adresa juaj aktuale

Adresa juaj e vjetër

Ne jemi në dispozicionin tuaj ne 7 ditët në javë, për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shërbimi CleanData nuk garanton që financimet e ardhshme do të merren nga institucionet financiare të palëve të treta. Gjithashtu nuk mund të garantojë një fshirje sistematike të a regjistri i të dhënave kur kjo është e justifikuar ose kur i obliguari është i autorizuar me ligj që të mos korrigjojë informacionin e mbajtur në regjistrin në fjalë për debitorin që e kërkon atë.

LAJME

Artikujt tanë më të mirë mbi situatën e një kredie të refuzuar!

Arsyet kryesore për një kredi të refuzuar
24Janar

Arsyet kryesore për një kredi të refuzuar

Dosja juaj është e plotë dhe megjithatë banka refuzon t'ju japë një kredi? Kjo situatë është zakonisht një burim i zhgënjimit të madh. Për të rritur inatin tuaj, organizatat financiare nuk do t'ju japin arsyet e këtij refuzimi. Megjithatë, shumë arsye mund të çojnë në refuzimin e një kredie. Zbuloni se cilat në këtë artikull të ri. […]

Si të fshini një kod në ZEK?
07Janar

Si të fshini një kod në ZEK?

ZEK (qendra e informacionit të kredisë) është qendra zvicerane e informacionit për informacionin e kreditit. Ajo është e lidhur me aktivitetet kreditore të personave fizikë dhe juridikë. Kjo mban një regjistër në të cilin disa institucione të tilla si bankat ose organizatat e kreditit dhe lizingut futin kodet që lidhen me zakonet e pagesës […]

Pasojat e një kredie të refuzuar?
08Mars

Pasojat e një kredie të refuzuar?

Një aplikim kredie nganjëherë paraqitet si një zgjidhje mrekullie për një kontekst të vështirë jete. Thënë kështu, organizatat financiare si bankat kanë çdo të drejtë të refuzojnë kërkesën. Një kredi e refuzuar motivohet nga disa arsye, megjithatë pasojat janë penalizuese në një vend ku kredia mbretëron në […]

Lica
5.0
Bazuar në 80 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!