Pse është interesante të konsolidosh kreditë e mia?

konsolidoj kreditet e mia

Pavarësisht nëse blini një makinë të re, paguani për arsimin tuaj, mobilje të reja ose ndonjë shpenzim tjetër, kreditë shtohen shpejt. Ato shpesh mund të jenë me norma interesi shumë të larta me fatura mujore të vështira për t'u menaxhuar. Menaxhoni mirë borxhet tuaja dhe zvogëlimi i pagesave tuaja të ndryshme mujore sa më shumë që të jetë e mundur janë zgjidhjet më të mira për të ndaluar shpejt nevojën për një hua! Pa pritur, konsolidimi i kredive të mia është një zgjidhje e shkëlqyer për të kursyer në pagesat e mia mujore.

Ajo që ne e quajmë konsolidim të borxhit është një strategji që mund të thjeshtojë menaxhimin e pagesave mujore. Kjo duke konsoliduar të gjitha borxhet tuaja në një pagesë. Shpesh vjen me një normë interesi shumë më të ulët se ajo që keni paguar çdo muaj më parë. Ndërsa i jepni vlerësimit tuaj një nxitje të mirë për byroja e kredisë.

Një nga mënyrat efektive për të konsoliduar borxhin tuaj është marrja e një huaje personale. Me transferimin e huave tuaja të ndryshme si qira, hua private dhe karta krediti në mënyrë që të keni vetëm një pagesë mujore shumë më të ulët.

Le të hedhim një vështrim më të afërt se çfarë përfitimesh mund të marr nga konsolidimi i kredive të mia.

# 1 Normat e interesit të reduktuara

Shumica e borxheve të vogla do të kenë norma shumë të larta interesiMe Ato mund të rrisin në mënyrë dramatike borxhin që keni. Duke shlyer borxhe të shumta me interes të lartë me një hua me një normë interesi më të ulët, do të paguani shumë më pak në planin afatgjatë. Pagesat tuaja mujore do të jenë më të ulëta dhe buxheti juaj do të jetë më i mirë.

# 2 mund të përmirësojë rezultatin tuaj të kreditit

Duke folur për rezultatet e kreditit (regjistrimi në dosjet qendrore të ZEK dhe IKO), një përfitim tjetër i konsolidimit të borxhit është se mund të japë një nxitje të mirë për rezultatin tuaj aktual. Nëse konsolidoheni duke marrë një hua personale, ka të ngjarë që do të shihni një rritje të rezultatit tuaj. Kjo në vetëm disa muaj, sepse ju do të zvogëloni normën tuaj të përdorimit të kredisë. Një shenjë e mirë në dosjet qendrore = kushte të mira kredie!

# 3 Më pak stres

Konsolidoni borxhin tuaj në një pagesë të menaxhueshme do të zvogëlojë ndjeshëm stresin tuaj dhe ndihmojnë në eliminimin e rrëmujës që mund të shkaktojnë pagesa të shumta. Çështjet e parave si borxhi dihet se çojnë në stres. Duke marrë kontrollin e financave tuaja me vetëm një pagesë mujore, shpejt do ta gjeni veten në një pozitë më të mirë financiare me një buxhet të kontrolluar.

# 4 Kombinimi i krediteve të mia më lejon të paguaj më shpejt

Nuk është e pazakontë që bilancet e kartës së kreditit ose huave të vogla të kërkojnë vite për t'u paguar plotësisht. Në fund të fundit, ata fitojnë interes për atë që ju keni borxh! Pra, huadhënësve nuk u intereson nëse ju duhen 5 vjet ose më shumë për të shlyer borxhin tuaj. Një avantazh i konsolidimit të borxhit është se ky proces do t'ju lejojë të planifikoni pagesa të rregullta. Kjo është për të siguruar që kreditë tuaja të paguhen brenda një periudhe të arsyeshme kohore.

Mendimet e fundit ...

Ashtu si me çdo kërkesë për financim, është e rëndësishme të vlerësoni me kujdes situatën tuaj. Kjo është për të përcaktuar nëse kjo është zgjidhja më e mirë për ju dhe cili është buxheti juaj aktual. Konsolidimi i huave në përgjithësi ofron përfitime të konsiderueshme dhe për këtë arsye është një opsion shumë interesant për t'u marrë parasysh.

Unë dua të konsolidoj kreditë e mia dhe të gjej një ekuilibër në buxhetin tim!

Pa zhurmë të mëtejshme, bëni një kërkesë jo detyruese dhe le të shohim se si mund t'ju ndihmojmë me zgjidhjet tona ekskluzive. Bërja e një shpengimi dhe konsolidimi i kredive tuaja me Lica është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të kursyer para çdo muaj.

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!