Pse të mos bëni disa aplikime për kredi në të njëjtën kohë?

aplikime të shumta për kredi

Keni nevojë për kredi private për të financuar një projekt? Dëshironi të rrisni shanset tuaja për të marrë një kredi nga një organizatë krediti? Kështu filloni procedura me organizata të ndryshme krediti. Në atë kohë, bërja e disa aplikacioneve për kredi mund të duket si një ide e mirë, por në realitet, nuk është kështu! Aplikimi për kredi nga disa huamarrës në të njëjtën kohë nga disa institucione financiare do të ketë pasoja, por sigurisht jo ato që shpresoni.

Aplikimi juaj për kredi nuk do të shkojë më shpejt

Shumë bëjnë gabim duke aplikuar për disa kredi në të njëjtën kohë me shpresën për të marrë kredi shpejt. Në përgjithësi, kjo madje mund të vonojë përpunimin e skedarit tuaj. Në të vërtetë, përpara se të përpunojnë një dosje aplikimi për kredi, bankat konsultojnë një bazë të dhënash të klientëve, të quajtur ZEK. Il s’agit d’une association auprès de laquelle les organismes prêteurs enregistrent tous les faits liés aux crédits qu’ils traitent.

Le souci avec plusieurs demandes de crédits en cours est que vous aurez donc plusieurs inscriptions à la ZEK. Vous serez ainsi considéré comme « instable ». Il sera ainsi plus difficile d’obtenir votre crédit. De plus, vous pourriez également vous retrouver avec une offre de crédit qui ne serait pas aux meilleures conditions. Faire fshini regjistrimet e këqija në ZEK peut s’avérer être très difficile.

Ju rrezikoni të keni refuzime të njëpasnjëshme

Nëse kërkesa juaj për kredi refuzohet nga një huamarrës, kjo do ta bëjë edhe më të vështirë pranimin në bankën tjetër. Me disa aplikime të njëkohshme për kredi, do të pasojnë refuzimet natyrshëm. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju nuk do të keni kredi. Në përgjithësi, refuzimet shkaktohen nga aftësia e dobët e kreditimit, paditë e pa anuluara, një kërkesë e menaxhuar keq nga një huadhënës ose një ndërmjetës.

Duke bërë disa aplikacione për kredi, rezultati juaj i kreditit mund të bjerë

aplikime të shumta për kredi

Kur jeni duke kërkuar për një zgjidhje financimi për projektin tuaj, ju aplikoni për kredi në një institucion huadhënës. Në rast refuzimi do të regjistrohet në ZEK. Me disa aplikime krediti në të njëjtën kohë, rrezikoni të shihni refuzimet e njëpasnjëshme. Sa më shumë të ketë refuzime, aq më shumë zvogëlohet rezultati juaj i aftësisë paguese, dhe kështu, aq më e vështirë do të jetë për ju të merrni kredi për të financuar një projekt, pavarësisht nëse është një projekt i pasurive të paluajtshme, kredi për pasuri të paluajtshme, një kredi personale, një kredi për makinë, një kredi konsumatore etj.

Cila është zgjidhja për të shmangur këto probleme?

Tani e dini se bërja e disa aplikacioneve për kredi në të njëjtën kohë nuk është aspak një ide e mirë. Prandaj është më e arsyeshme të aplikoni për një kredi në të njëjtën kohë, pavarësisht nga gjendja juaj financiare. Jini të durueshëm dhe shmangni gabimin e kërkimit të disa krediteve në të njëjtën kohë. Për të shmangur një refuzim nga një institucion krediti dhe për të gjetur oferta me e mire ne treg, do t'ju duhet të zgjidhni organizatën e duhur të kredisë.

Në shtëpinë e Lica, ju keni mundësinë të gjeni ofertat më të mira jodetyruese në treg. Lica punon për t'i bërë ëndrrat tuaja realitet me më shumë se kredi të favorshme. Në Lica, qëllimi ynë është të kënaqim nevojat e klientëve tanë.

Pse të aplikoni për kredi në Lica?

Me më shumë se 20 vjet përvojë të matur, Lica është aleati juaj për të marrë kreditin më të mirë që plotëson nevojat tuaja. Për ta thënë thjesht, ja çfarë ju ofron Lica:

  • Montant du prêt de CHF3’000.- à CHF 5’000’000.- selon vos projets
  • Shkalla më e mirë e pranimit në Zvicër
  • Një përgjigje brenda maksimumit 24 orësh
  • Kushtet më të mira të tregut me pagesa të ulëta mujore
  • A aplikim plotësisht online për kredi në vetëm 2 minuta
  • Nuk ka tarifa aplikimi për përpunimin e kërkesës suaj
  • Një qasje e personalizuar dhe një para-analizë e kërkesës suaj

Para-analiza e aplikimit tuaj për kredi

Profitez des services de Lica c’est également vous éviter des inscriptions inutiles auprès de la ZEK. En effet, notre système informatique préanalyse votre demande de financement avant de la soumettre auprès de nos partenaires. Cette étape vous offre un këshilla të personalizuara et une préparation optimale de votre demande avant de l’envoyer auprès d’une banque.

Vous vous évitez une inscription inutile à la ZEK tout en augmentant vos chance d’obtenir votre crédit

Chez Lica, nous savons comment présenter un dossier pour maximiser vos chances d’octroi et surtout vous permettre d’obtenir les meilleures conditions du marché. De plus, si votre situation ne vous permet malheureusement pas d’obtenir votre crédit, nous prenons le temps de vous indiquer les étapes à suivre pour l’obtenir le plus rapidement possible. Ainsi, vous vous évitez une inscription inutile à la ZEK tout en augmentant vos chance d’obtenir votre crédit.

Përfundimi ynë për të shmangur që ju të bëni disa aplikime për kredi

Vous l’aurez compris, faire plusieurs demandes de crédit est donc une très mauvaise idée !

Ne ju këshillojmë të jeni të durueshëm dhe t'i besoni financimin e projektit tuaj një ndërmjetës profesionist. Ju do të merrni kushte më të mira duke ruajtur një rezultat pozitiv krediti.

Ju gjithashtu mund të përfitoni nga kontaktimi me specialistët tanë për informacion të përgjithshëm mbi kredinë tuaj. Do të jetë gjithmonë e dobishme për ju të dini ndikimet tatimore, trashëgiminë dhe financiare që lidhen me kredinë tuaj. Informacioni i duhur do t'ju lejojë gjithashtu të merrni vendimet e duhura.

Tani që jeni plotësisht të vetëdijshëm për disavantazhet e bërjes së disa aplikimeve për kredi në të njëjtën kohë, gjeni kohë për të kontaktuar specialistët tanë. Ata do t'ju shoqërojnë në mënyrë neutrale dhe konfidenciale në hapat tuaj.

A keni pyetje përpara se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!