Приватната кредитна револуција во Швајцарија!

Со Лика, тоа е лесно, брзо и имате корист од А. готовина покрај вашиот приватен кредит. Аплицирајте за вашиот заем 100% онлајн и добијте до CHF 5'000.- од cashback на вашата сметка покрај вашето финансирање.

Барање за заем за криптирање

БЕЗ
СВЕО

Приватната кредитна револуција во Швајцарија!

Со Лика, тоа е лесно, брзо и имате корист од А. готовина покрај вашиот приватен кредит. Аплицирајте за вашиот заем онлајн и добијте до 5.000 CHF.- од cashback како додаток на вашето финансирање.

Приватната кредитна револуција во Швајцарија!

Со Лика, тоа е лесно, брзо и имате корист од А. готовина покрај вашиот приватен кредит. Аплицирајте за вашиот заем 100% онлајн и добијте до CHF 5'000.- од cashback на вашата сметка покрај вашето финансирање.

Барање за заем за криптирање

БЕЗ
СВЕО

Лика се фокусира на 2 деловни сектори

Нашата специјалност е да ви донесеме а приватен кредит поволна додека ја зголемувате вашата солвентност

0 %

Од нашите клиенти веднаш го добиваат решението што го сакаат и се целосно задоволни од нашите услуги.

Edit
Edit

Ви треба кредит? Прими ги парите!

Edit

Проблем со солвентноста? Го имаме решението!

ПОВРАТНА РАБОТА

Предноста на готовина тоа ја прави сета разлика на вашиот приватен заем!

Нашиот бизнис се развива и се поедноставува благодарение на новите технологии. Затоа ни изгледа логично да го споделиме со вас. АТ склучувањето на вашиот договор 100% преку Интернет, ќе го добиете до 5.000 CHF.- готовина директно на вашата сметка покрај вашиот приватен кредит.

Солиден развој на бизнисот

Лика го зголемува растот со помош на препораката. Најдобрата реклама е задоволство на нашите клиенти.

Кога е можно, ние велиме да. Кога тоа е невозможно, наоѓаме решенија за да ве задоволиме.

Кога е можно, ние им кажуваме да на нашите клиенти. Кога тоа не е можно, наоѓаме решенија.

ИНФОРМАЦИИ ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ

Екипи специјализиран во секој наш оддел

Нашата експертиза се заснова на повеќе од 20 години искуство, испорачано од 18 професионалци низ Швајцарија и на 11 јазици. Затоа обезбедуваме уникатни решенија додека прецизно ги задоволуваме вашите потреби. 

Кредит

Кредит

Без разлика дали се работи за приватен заем, финансирање на недвижен имот или собирање средства за вашиот бизнис, Lica ве придружува во текот на целиот процес.
Приватен кредит

Одбивање на заем

Добивањето заем не е секогаш лесно поради специфични критериуми што мора да се исполнат. Лика ви помага да ја вратите вашата кредитна способност со CleanData.
Финансирање

Заштита

Без оглед на тоа што животот ќе ви фрли, вие одржувате одлична кредитна способност! Невработеноста, попреченоста или смртта, вие и вашите најблиски сте заштитени.
Приватен заем

Крај на долговите

Кога сте во долгови, добивањето на финансии е често невозможно. Користејќи ефикасен процес, Лика ве поддржува во подмирувањето на долговите.
ОД ЈАНУАРИ 2014 г.

Вашиот приватен заем со Lica пред сè, тие се решенија што ги задоволуваат вашите потреби

0 Мио +
Финансиран
0 +
клиенти
0 %
Задоволство

Имате сон?

ЗОШТО ЛИЦА Е ТОЛКУ ЕФИКАСНА?

Работен процес што ја прави целата разлика!

1. Connaître son client

Вие не сте бројка и одвојуваме време да се запознаеме!

2. Établir un plan

Ги владееме критериумите кои се одлучувачки за доделување на вашиот кредит.

3. Trouver la solution

Вашата ситуација е единствена и ние се прилагодуваме на вашите потреби.

4. Laisser la liberté

Нашите понуди за заеми се секогаш необврзувачки и вие избирате.

БЛИСКУ ДО ТЕБЕ

Нашите приватни кредитни советници работат локално
и познајте го вашиот регион

Кредит

Веви

vevey@lica.ch

Контакт

Лозана

lausanne@lica.ch

Контакт

Енева

geneve@lica.ch

Контакт

Ако ние

sion@lica.ch

Контакт

Цирих

zurich@lica.ch

Контакт

Фрајбург

fribourg@lica.ch

Контакт

БЛИСКУ ДО ТЕБЕ

Нашите приватни кредитни советници работат локално и ја знаат вашата област

Lica
5.0
Based on 42 reviews
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
See All Reviews
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација