Revolucioni privat i kredisë në Zvicër

Me Lica, është e lehtë, e shpejtë dhe përfitoni nga a Cashback përveç kreditit tuaj privat. Aplikoni për një kredi 100% në internet dhe merrni deri në CHF 5'000.- cashback në llogarinë tuaj përveç financimit tuaj!

Efekti cashback
Lica
5.0
mundësuar nga Google
Kërkesa për kredi për enkriptim

PA PA
I freskët

Revolucioni privat i kredisë në Zvicër

Me Lica, është e lehtë, e shpejtë dhe përfitoni nga a Cashback përveç kredisë tuaj private. Bëni kërkesë për një kredi në internet dhe merrni deri në 5'000 CHF. - në kthim të parave në llogarinë tuaj përveç financimit tuaj!

Lica
5.0
mundësuar nga Google
Kërkesa për kredi për enkriptim

Revolucioni privat i kredisë në Zvicër

Me Lica, është e lehtë, e shpejtë dhe përfitoni nga a Cashback përveç kreditit tuaj privat. Aplikoni për një hua në internet dhe merrni deri në CHF 5'000.- cashback në llogarinë tuaj përveç financimit tuaj!

Efekti cashback
Lica
5.0
mundësuar nga Google
Kërkesa për kredi për enkriptim

PA PA
I freskët

Lica përqendrohet në 2 sektorë biznesi

Specialiteti ynë është që t'ju sjellim një kredi e dobishme duke rritur tuajin aftësia paguese

0 %

Klientët tanë menjëherë marrin zgjidhjen e dëshiruar dhe janë plotësisht të kënaqur me shërbimet tona.

Ndrysho
Ndrysho

Keni nevojë për para? Easyshtë e lehtë, e shpejtë dhe përfitoni nga një kthim i parave!

Ndrysho

Problemi i aftësisë paguese? Ne kemi zgjidhjen e duhur!

KTHIMI

Avantazhi i Cashback kjo e bën të gjithë ndryshimin në kredinë tuaj!

Biznesi ynë po evoluon dhe po thjeshtohet falë teknologjive të reja. Prandaj na duket logjike ta ndajmë atë me ju. AT përfundimin e kontratës tuaj 100% në internet, ju do të merrni deri në 5'000 CHF. - kthim i parave të gatshme direkt në llogarinë tuaj përveç fondeve tuaja!

Një zhvillim solid i aktiviteteve tona

Lica rrit rritjen e saj me ndihmën e rekomandimit. Reklama më e mirë është kënaqësi të klientëve tanë.

Kurdoherë që është e mundur ne u themi po klientëve tanë. Kur është e pamundur, ne gjejmë zgjidhje.

Kurdoherë që është e mundur ne u themi po klientëve tanë. Kur është e pamundur, ne gjejmë zgjidhje.

INFORMACION PR SH SERRBIMET TONA

Skuadrat të specializuara në secilin nga departamentet tona

Ekspertiza jonë bazohet në më shumë se 20 vjet përvojë, të ofruar nga 24 profesionistë në të gjithë Zvicrën dhe në 7 gjuhë.

Kredia

Kredia

Pavarësisht nëse është një hua private, financim i pasurive të patundshme apo mbledhje fondesh për biznesin tuaj, Lica ju mbështet gjatë gjithë procesit.
Kredia

Refuzimi i një kredie

Marrja e një kredie nuk është gjithmonë e lehtë për shkak të kritereve specifike që duhet të plotësohen. Lica ju ndihmon të rigjeni aftësinë tuaj për kredi me CleanData.
Kredia

Mbrojtja

Pavarësisht nga jeta që ju hedh, ju mbani aftësi të shkëlqyera krediti! Papunësia, paaftësia ose vdekja, ju dhe të dashurit tuaj janë të mbrojtur.
Kredia

Fundi i borxheve

Kur jeni në borxh, marrja e financimit është shpesh e pamundur. Duke përdorur një proces efikas, Lica ju mbështet në shlyerjen e borxheve tuaja.
Qysh prej janarit 2014

Kredia juaj me Lica mbi të gjitha, ato janë zgjidhje që plotësojnë nevojat tuaja

0 Mio +
Financuar
0 +
klientët
0 %
Kënaqësia

A keni një ëndërr?

PSE ICSHT LIKA kaq efektive?

Një proces pune që bën gjithë ndryshimin!

01. Njihni klientin tuaj

Ju nuk jeni një numër, prandaj le të njihemi!

02. Bëni një plan

Ne zotërojmë kriteret vendimtare për dhënien e një kredie.

03. Gjeni zgjidhjen

Situata juaj është unike dhe ne i përshtatemi asaj.

04. Lëreni lirinë

Ofertat tona të kredisë janë gjithmonë jo-detyruese.

AFËR TEJE

Këshilltarët tanë të kredive punojnë në nivel lokal
dhe njohin rajonin tuaj

harta

Vevey

info@lica.ch

Kontaktoni

Lozana

info@lica.ch

Kontaktoni

Gjenevë

info@lica.ch

Kontaktoni

Nëse ne

info@lica.ch

Kontaktoni

Cyrihu

info@lica.ch

Kontaktoni

Freiburg

info@lica.ch

Kontaktoni

AFËR TEJE

Këshilltarët tanë të kredive punojnë në nivel lokal dhe njohin zonën tuaj

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!