Shumë artikuj për të zgjedhur më mirë kredinë tuaj!

Nuk mund të gjeni informacionin që po kërkoni? Agjentët tanë u përgjigjen pyetjeve tuaja 7 ditë në javë!

Çdo javë artikuj të rinj mbi tema që lidhen me fushën e huadhënies. Këtu ne ndajmë njohuri, këshilla dhe oferta të reja ekskluzivisht për klientët tanë. Në shtëpinë e Lica, nous apprécions vos commentaires et vos questions, alors n’hésitez pas à na pyesni !

blerja e pasurive të paluajtshme pa kapital
Financimi

Si të blini një pronë pa kapital?

Comme beaucoup de personnes, vous aimeriez bien effectuer un achat immobilier sans fonds propres, n’est-ce pas ? Mais jusqu’ici, cette opération vous semblait impossible. Pourtant, vous êtes convaincu que devenir propriétaire de votre logement vous offrirai que des avantages. En

Lexo artikullin
leasing ose kredit
Financimi

Si të zgjidhni midis një qiraje apo një kredie?

Rêvez-vous de rouler dans une belle voiture toute neuve ? Cependant, comme de nombreuses personnes, votre budget ne vous permet pas d’acheter un véhicule sans bénéficier d’un financement. D’ailleurs, au moment de choisir entre un leasing ou un crédit, vous

Lexo artikullin
kredi private pas divorcit
Kredi private

Çfarë ndodh me kredinë private pas divorcit?

Lorsque nous sommes en couple, il est assez fréquent d’effectuer un emprunt pour financer certains projets. En effet, qu’il s’agisse d’acheter une voiture, du mobilier ou de financer tout autre besoin que vous auriez eu avec votre ex-conjoint, le crédit

Lexo artikullin
kredia e refuzuar
Kredi private

Arsyet kryesore për një kredi të refuzuar

Votre dossier est complet et pourtant, la banque refuse de vous octroyer un prêt ? Cette situation est généralement une source de grande frustration. Pour amplifier votre agacement, les organismes financiers ne vous donneront d’ailleurs pas les raisons de ce refus.

Lexo artikullin
shërbimi i borxhit
Borxhet

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit

Sot, rreziku i borxhit në Zvicër vazhdon të rritet. Tepricat e jetës, kriza shëndetësore, mbikonsumimi apo edhe një aksident janë ndër faktorët e shumtë që mund të çojnë në borxhe. Këtu hyn Lica! Me

Lexo artikullin
dokumente për të marrë një kredi
Kredi private

Cilat dokumente nevojiten për të marrë një kredi?

Ndërtimi i një skedari solid është një nga kriteret për të marrë kredi private! Në të vërtetë, organizatat financiare do t'ju kërkojnë të justifikoni situatën tuaj përpara se t'ju japin një kredi. Ata do të kenë nevojë për dokumente të ndryshme zyrtare me të cilat

Lexo artikullin
Krediti i biznesit
Krediti i biznesit

Kredi biznesi për të nisur biznesin tuaj!

Keni nevojë për një trampolinë për të nisur biznesin tuaj? Mësoni për kredinë e biznesit që do t'jua bëjë më të lehtë fillimin. Kredia komerciale për SME-të është një nga opsionet më të mira të financimit për kompaninë tuaj, pasi ofron një

Lexo artikullin

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!