Shumë artikuj për të zgjedhur më mirë kredinë tuaj!

Nuk mund të gjeni informacionin që po kërkoni? Agjentët tanë u përgjigjen pyetjeve tuaja 7 ditë në javë!

Çdo javë artikuj të rinj mbi tema që lidhen me fushën e huadhënies. Këtu ne ndajmë njohuri, këshilla dhe oferta të reja ekskluzivisht për klientët tanë. Në shtëpinë e Lica, vlerësojmë komentet dhe pyetjet tuaja, ndaj mos hezitoni na pyesni !

aplikim për kredi
Kredi private

Aplikimi juaj privat i kreditit me Lica!

Kur dëshironi të merrni kredi private me kushte të mira, duhet të dorëzoni aplikacionin tuaj në disa banka. Përveç kësaj, dosja juaj e aplikimit për kredi duhet të tregojë aftësinë paguese më të mirë të mundshme. Prandaj, qasja përfshin shumë

Lexo artikullin
Kredia konsumatore
Kredi private

Kuptoni se si funksionon kredia konsumatore

Dëshironi të dini se si funksionon kredia konsumatore? Atëherë ky artikull me siguri do t'ju sjellë të gjitha përgjigjet që dëshironi. Marrja e një kredie private është një angazhim i madh për një periudhë pak a shumë të gjatë. Prandaj është

Lexo artikullin
shlyerja e kartave të kreditit
Kredi private

Pse të shpengoni kartat tuaja të kreditit?

Sot, karta e kreditit ka arritur të ngjitet në rangun më të lartë të instrumenteve të pagesave më të përdorura në botë. Kjo kartë jo vetëm që ju lejon të shmangni udhëtimet me një shumë të madhe parash, por mbi të gjitha ju lejon të keni

Lexo artikullin
kredit si i huaj
Kredi private

Aplikimi për kredi si i huaj në Zvicër

Kostoja e jetesës ka qenë gjithmonë relativisht e lartë në Zvicër. Si emigrant, ndonjëherë është e vështirë të vendosesh financiarisht në vend. Kjo është arsyeja pse të huajt shpesh përdorin aplikime për kredi për të marrë

Lexo artikullin
shumën maksimale të kredisë
Kredi private

Si të llogarisni shumën maksimale të një kredie?

Vitet e fundit, kreditimi bankar ka përjetuar një kthesë të re me një rritje mjaft të ndjeshme të aplikimeve. Në fakt, nëse bëhet fjalë për financimin e një projekti apo për rregullimin e situatës së tyre, klientët privatë po i drejtohen gjithnjë e më shumë.

Lexo artikullin
kredi për anuitantët
Kredi private

Kredi private për AVS dhe Anuitants AI

A jeni ankues AVS apo AVI? AVS dhe AI janë dy ofruesit e shtyllës së parë. Sigurimi i pleqërisë dhe të mbijetuarve (AVS) paguan pensionet për pensionistët dhe gratë e ve, të vejat dhe jetimët për të mbijetuarit. Ndërsa sigurimi

Lexo artikullin
Lica
5.0
Bazuar në 67 komente
mundësuar nga Google
Danny Fernando
Danny Fernando
14:37 25 janar 23
Kompani qe jep vertet nga vetja per keta kliente dhe qe me te vertete perpiqet te gjeje zgjidhje Sherbim miqësor, mbeshtetje ne te gjitha fazat. Pro të vërtetë. Unë rekomandoj shumë. Shumë faleminderit zonjës Garcia për profesionalizmin dhe efikasitetin e saj.
Flaco Verde
Flaco Verde
17:15 19 23 janar
Shumë faleminderit Mara për ndihmën dhe efikasitetin e saj.
Xavier Valdes
Xavier Valdes
08:38 28 nëntor 22
Do të doja të falënderoja Mara Garcia për shpejtësinë dhe aftësitë e saj. Falë saj arrita të arrij sa më shpejt atë që doja.Të falaXV
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!