Shumë artikuj për të zgjedhur më mirë kredinë tuaj!

Nuk mund të gjeni informacionin që po kërkoni? Agjentët tanë u përgjigjen pyetjeve tuaja 7 ditë në javë!

Çdo javë artikuj të rinj mbi tema që lidhen me fushën e huadhënies. Këtu ne ndajmë njohuri, këshilla dhe oferta të reja ekskluzivisht për klientët tanë. Në shtëpinë e Lica, vlerësojmë komentet dhe pyetjet tuaja, ndaj mos hezitoni na pyesni !

aplikim për kredi
Kredi private

Aplikimi juaj privat i kreditit me Lica!

Kur dëshironi të merrni kredi private me kushte të mira, duhet të dorëzoni aplikacionin tuaj në disa banka. Përveç kësaj, dosja juaj e aplikimit për kredi duhet të tregojë aftësinë paguese më të mirë të mundshme. Prandaj, qasja përfshin shumë

Lexo artikullin
sigurimi suplementar i papunësisë
Mbrojtja e të ardhurave

Sigurimi suplementar i papunësisë

Papunësia është një situatë që mund t'i ndodhë kujtdo në një moment ose në një tjetër në jetën e tij profesionale. Në të vërtetë, askush nuk i zotëron rrethanat në të cilat ai mund të humbasë punën ose

Lexo artikullin
Kredia konsumatore
Kredi private

Kuptoni se si funksionon kredia konsumatore

Dëshironi të dini se si funksionon kredia konsumatore? Atëherë ky artikull me siguri do t'ju sjellë të gjitha përgjigjet që dëshironi. Marrja e një kredie private është një angazhim i madh për një periudhë pak a shumë të gjatë. Prandaj është

Lexo artikullin
blerja e pasurive të paluajtshme pa kapital
Financimi

Si të blini një pronë pa kapital?

Ashtu si shumë njerëz, ju do të dëshironit të bëni një blerje të pasurive të paluajtshme pa kapital, apo jo? Por deri tani ky operacion ju dukej i pamundur. Megjithatë, ju jeni të bindur se të bëhesh pronar i shtëpisë tuaj do t'ju ofronte vetëm avantazhe. Në

Lexo artikullin
shlyerja e kartave të kreditit
Kredi private

Pse të shpengoni kartat tuaja të kreditit?

Sot, karta e kreditit ka arritur të ngjitet në rangun më të lartë të instrumenteve të pagesave më të përdorura në botë. Kjo kartë jo vetëm që ju lejon të shmangni udhëtimet me një shumë të madhe parash, por mbi të gjitha ju lejon të keni

Lexo artikullin
kredit si i huaj
Kredi private

Aplikimi për kredi si i huaj në Zvicër

Kostoja e jetesës ka qenë gjithmonë relativisht e lartë në Zvicër. Si emigrant, ndonjëherë është e vështirë të vendosesh financiarisht në vend. Kjo është arsyeja pse të huajt shpesh përdorin aplikime për kredi për të marrë

Lexo artikullin
shumën maksimale të kredisë
Kredi private

Si të llogarisni shumën maksimale të një kredie?

Vitet e fundit, kreditimi bankar ka përjetuar një kthesë të re me një rritje mjaft të ndjeshme të aplikimeve. Në fakt, nëse bëhet fjalë për financimin e një projekti apo për rregullimin e situatës së tyre, klientët privatë po i drejtohen gjithnjë e më shumë.

Lexo artikullin
Lica
5.0
Bazuar në 56 komente
mundësuar nga Google
Xavier Valdes
Xavier Valdes
08:38 28 nëntor 22
Do të doja të falënderoja Mara Garcia për shpejtësinë dhe aftësitë e saj. Falë saj arrita të arrij sa më shpejt atë që doja.Të falaXV
Oberlin Michael
Oberlin Michael
16:58 01 22 nëntor
Ajo me të vërtetë isha unë, është e vetmja që besoi në mua, më duket e pabesueshme
vincent Morel
vincent Morel
13:14 24 tetor 22
Mara Garcia Unë e rekomandoj atë për kreditet
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!