Aplikimi juaj për kredinë e biznesit në më pak se 2 minuta!

Kërkesa juaj për një kredi për SME-të nga 50,000 CHF.- deri në 5,000,000 CHF.-
Kërkesa për financim në internet bëhet në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut me një pagesë të vogël mujore
Ju merrni një përgjigje brenda një maksimumi prej 24 orësh
Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Aplikimi për kredi

PA PA
I freskët

Kredia juaj për NVM-të në më pak se 2 minuta!

Kredia juaj për NVM-të në më pak se 2 minuta!

Aplikimi për kredi

PA PA
I freskët

Cila kredi biznesi plotëson nevojat tuaja?

 

Cila është informacioni për biznesin tuaj?

 

Kush është personi i kontaktit?

 

Konfirmimi i të dhënave dhe vërejtjeve të mundshme:

 

Ne jemi në dispozicionin tuaj 7 ditë në javë për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shembull i llogaritjes me një kredi prej 100,000 CHF, një normë efektive vjetore interesi midis 2.9% dhe 9.95% dhe një kohëzgjatje prej 24 muajsh. Ky financim gjeneron interes total midis 3,102 CHF dhe 10,692 CHF.-. Kohëzgjatja: 12-120 muaj; Norma maksimale vjetore e interesit 9,95%. Ndalohet dhënia e kredisë nëse çon në mbi-borxhi të konsumatorit (arti 3 LCD).

LAJME

Artikujt tanë më të mirë dhe informacioni i dobishëm për kredinë e biznesit tuaj!

Kredia crowdfunding e biznesit për të financuar projektin tuaj!
18Ndërrim

Kredia crowdfunding e biznesit për të financuar projektin tuaj!

Cilido qoftë projekti juaj profesional – një projekt për krijimin e biznesit apo zhvillimin e biznesit – gjetja e financimit të nevojshëm është një hap i rëndësishëm, madje vendimtar. Pa një burim të mjaftueshëm financimi bankar, financimi i krijimit ose zhvillimit të një biznesi nuk është një detyrë e lehtë. Për të financuar projektin tuaj ose për të financuar biznesin tuaj, ka […]

Si të merrni një kredi si freelancer?
07Mars

Si të merrni një kredi si freelancer?

Jeni të pavarur dhe keni nevojë të financoni një projekt? Dijeni se për sa i përket zgjidhjes së financimit, ekzistojnë dy mundësi për të marrë kredi si i vetëpunësuar! Ju mund të merrni vërtet një kredi private ose të aplikoni për një kredi për SME në emër të kompanisë suaj. Nëse organizatat financiare japin hua lehtësisht […]

Kredi biznesi për të nisur biznesin tuaj!
15Nën

Kredi biznesi për të nisur biznesin tuaj!

Keni nevojë për një trampolinë për të nisur biznesin tuaj? Mësoni për kredinë e biznesit që do t'jua bëjë më të lehtë fillimin. Kredia për tregtinë e biznesit të vogël është një nga opsionet më të mira të financimit për biznesin tuaj, pasi ofron një sërë përfitimesh të rëndësishme. Zgjidhjet financuese më të përdorura nga […]

Lica
5.0
Based on 42 reviews
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
See All Reviews
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi