Kredia crowdfunding e biznesit për të financuar projektin tuaj!

kredi biznesi crowdfunding

Cilido qoftë projekti juaj profesional – një projekt për krijimin e biznesit apo zhvillimin e biznesit – gjetja e financimit të nevojshëm është një hap i rëndësishëm, madje vendimtar. Pa një burim të mjaftueshëm financimi bankar, financimi i krijimit ose zhvillimit të një biznesi nuk është një detyrë e lehtë. Për të financuar projektin tuaj ose për të financuar biznesin tuaj, ekzistojnë zgjidhje të ndryshme huamarrjeje nga bankat ose huadhënësit privatë. Mënyra më e lehtë për të financuar projektin tuaj profesional do të ishte përdorimi i fondeve tuaja. Megjithatë, shumica e sipërmarrësve favorizojnë përdorimin e zgjidhjeve financuese për të realizuar projektin e tyre. Në këtë artikull të ri, ne detajojmë zgjidhjen e kredisë së biznesit për financimin e shumtëve dhe si ta bëjmë atë Lica mund t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen më të përshtatshme për projektin tuaj. Lexim i mirë!

Çfarë është një kredi biznesi për financimin e njerëzve?

I quajtur gjithashtu crowdfunding, crowdfunding është një metodë alternative financimi me të cilën kompanitë që kanë nevojë për financim mund të aplikojnë për kredi nga një komunitet investitorësh. Këta mund të jenë individë ose kompani që dëshirojnë të investojnë në një biznes lokal. Ky lloj financimi bën të mundur marrjen e shpejtë të financimit të nevojshëm për projektin tuaj.

Falë këtij investimi, huadhënësit marrin interes në kthim, pak a shumë tërheqës në varësi të shkallës së rrezikut, por edhe të kohëzgjatjes së projektit që do të financohet. Për projektin tuaj profesional, një kredi biznesi me financim të gjerë është një zgjidhje fleksibël dhe shumë fitimprurëse për të financuar shpejt projektin tuaj në krahasim me një aplikimi tradicional i kredisë.

kredi biznesi crowdfunding

Crowdfunding: pse të zgjidhni këtë lloj kredie biznesi?

Nëse keni nevojë për kredi për SME-të për të financuar projektin tuaj të biznesit, crowdfunding është një zgjidhje financimi më shumë se e favorshme. Në të vërtetë, kërkesa është bërë tërësisht online, prandaj analiza dhe dhënia e kredisë bëhen shumë shpejt. Duke zgjedhur një kredi biznesi si crowdfunding, ju po zgjidhni një zgjidhje shumë më pak burokratike në krahasim me një aplikim tradicional për kredi. Kredia e biznesit për financimin e njerëzve është gjithashtu një proces veçanërisht transparent pa tarifa të fshehura.

Pra, nëse keni nevojë për kredi për financoni një projekt të ri zhvillim për kompaninë tuaj, për të rifinancuar kreditë ekzistuese ose për të optimizuar likuiditetin e kompanisë suaj, crowdfunding është kredia e biznesit që ju nevojitet për të nxitur zhvillimin e SME-ve tuaja. Ky mjet financimi ju lejon gjithashtu të shmangni tarifat në rast të shlyerjes së parakohshme.

Çfarë mund të financoj me një kredi biznesi për financim të gjerë?

Kredia e biznesit për financimin e njerëzve mund të përdoret për të financuar projekte të tilla si:

  • Blerja e mallrave
  • Financimi i makinerive dhe veglave te punes
  • Rritja e parave të gatshme në llogarinë rrjedhëse
  • A blerje prone në emër të kompanisë
  • Blerja e një ose më shumë automjeteve
  • etj.

Prandaj, mundësitë e financimit janë pothuajse të pakufizuara dhe një hua për financimin e njerëzve me siguri mund të plotësojë nevojat tuaja zhvillimore.

Lica: partneri juaj i preferuar për marrjen e një kredie biznesi me financim të gjerë 100 % në internet

Një kredi për SME deri në 5,000,000 CHF.-

Cilado qoftë madhësia e projektit tuaj profesional dhe nevojat tuaja financiare, ju mund të merrni një kredi biznesi me një shumë financimi deri në 5,000,000 CFH.-.

Nëse bëhet fjalë për asistencë në ngritjen e një biznesi, zhvillimin e një departamenti të ri ose për financimin e kërkimit zhvillimor, ju mund të kërkoni Kredia për NVM-të dhe merrni financimin tuaj me një periudhë shlyerjeje deri në 120 muaj.

kredi biznesi crowdfunding

Aplikim financimi i shpejtë dhe plotësisht online

Në Lica, marrja e një kredie profesionale për financimin e projektit të biznesit tuaj bëhet tërësisht online. Nuk ka nevojë të shkoni në ambientet tona pasi me një aplikim për kredi bankare, gjithçka ndodh direkt online. Ju duhen vetëm 2 minuta për të plotësuar aplikimin tuaj.

Një përgjigje në vetëm 24 orë

Ne e dimë se jeni të etur për të filluar projektin tuaj. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë përpjekje për të analizuar kërkesën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që të mund t'ju japim një përgjigje brenda maksimumit 24 orësh.

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër

Me një bankier tradicional, aplikimi juaj për kredinë e biznesit mund të refuzohet për çfarëdo arsye. Në Lica, ne ju ofrojmë një zgjidhje të përshtatur në mënyrë perfekte për nevojat tuaja. Në Zvicër, ne ofrojmë shkallën më të lartë të pranimit. Me fjale te tjera, me Lica ju maksimizoni shanset tuaja për të marrë kredinë e biznesit tuaj. Sapo kërkesa juaj të pranohet, ju keni akses falas në fondet vetëm brenda pak ditësh.

Tarifat e aplikimit prej 0.-

Ne jemi gjithashtu të vetëdijshëm se ju jeni të shqetësuar për organizimin e projektit tuaj. Kështu, ju investoni kohën dhe paratë tuaja për të siguruar suksesin e kësaj të fundit. Kështu, kur ju aplikoni për një kredi biznesi crowfunding në Lica, ne nuk kërkojmë asnjë tarifë administrimi. Gjithashtu ofrojmë kushtet më të mira në treg me pagesa të vogla mujore.

Konkluzioni për kredinë tuaj të biznesit për financimin e njerëzve

Kjo është sigurisht zgjidhja më e mirë për financimin e projektit tuaj sipërmarrës shpejt, thjesht dhe me një çmim jashtëzakonisht konkurrues. Lica ju ofron një gamë të tërë zgjidhjesh financimi Për biznesin tuaj. Ne ju japim kohën që ju nevojitet për të gjetur zgjidhjen më të përshtatshme për ju.

Marrja e një kredie për SME kërkon përgatitje të kujdesshme të aplikimit tuaj. Interpretimi i duhur i dokumenteve është jetik për marrjen e normës më të ulët të mundshme të interesit. Ekspertët tanë do të analizojnë dhe përgatisin kërkesën tuaj për financim në mënyrë të favorshme. Kështu ju rritni ndjeshëm shanset tuaja për të marrë financimin e dëshiruar.

Tani që jeni njohur plotësisht me zgjidhjen e financimit të crowdfunding, gjeni kohë për të kontaktuar specialistët tanë. Ata do t'ju shoqërojnë në mënyrë neutrale dhe konfidenciale në hapat tuaj.

A keni pyetje përpara se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 174 reviews
mundësuar nga Google
Arthur Esteves
Arthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes Gomes
Cergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab Behre
Haileab Behre
00:40 02 24 Prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!