Lica zgjidhet çdo ditë nga klientët e saj për kredi në Zvicër!

LICA P CRR KREDITIN TUAJ N IN Zvicër

Kredia në Zvicër 2.0

Biznesi ynë po evoluon dhe po thjeshtohet falë teknologjive të reja. UnePrandaj na duket logjike ta ndajmë me ju. Ne po revolucionarizojmë kredinë në Zvicër!

"Një pikë e vetme kontakti që mbron interesat tuaja"

Neutraliteti i Lica u mundëson klientëve tanë akses të drejtpërdrejtë në ofertën më të mirë në treg. Qoftë një kredi private, financim hipotekor apo kredi korporative, ekspertiza jonë e dedikuar për financimin ju garanton pranim të lehtë dhe kushtet më të mira për kredinë tuaj në Zvicër.

Drejtimi

Kredi private me Licën

Kërkoni zgjidhjen më të mirë!


Cilado qoftë situata juaj, Lica është gjithmonë në kërkim të zgjidhjes më të mirë për kredinë tuaj në Zvicër. Pavarësia e Licës është çelësi i suksesit të saj!

Misioni

Revolucionarizimi i kredisë në Zvicër


Me një sistem unik të kthimit të parave të gatshme për kërkesat online 100%, klientët tanë janë gjithmonë fitues. Ju merrni huanë tuaj në kushtet më të mira të tregut.

Vizioni

Gjithmonë kënaqni klientët tanë


Reputacioni ynë është rezultat i kënaqësisë së klientëve tanë. Cilësia e punës sonë dhe respekti për etikën janë në qendër të shqetësimeve tona.

Vlerat
EKIPI LICA

Ekipi i specialistëve të Lica

Bastien Henri

CEO - Financimi

Jef Deglon

Drejtor financiar

Maria jose gomes

Menaxhimi administrativ

Coralie Bussard

Shërbimi ndaj klientit

Francois Guss

Menaxher financimi

Helder Oliveira

Menaxher privat i kredisë

Një zhvillim solid i aktiviteteve tona

Lica rrit rritjen e saj me ndihmën e rekomandimit. Reklama më e mirë është kënaqësi të klientëve tanë.

Kur është e mundur, ne u themi po klientëve tanë. Kur kjo nuk është e mundur, ne gjejmë zgjidhje.

Kur është e mundur, ne u themi po klientëve tanë. Kur kjo nuk është e mundur, ne gjejmë zgjidhje.

INFORMACION PR SH SERRBIMET TONA

Skuadrat të specializuara në secilin nga departamentet tona

Ekspertiza jonë bazohet në më shumë se 20 vjet përvojë, të ofruar nga 24 profesionistë në të gjithë Zvicrën dhe në 7 gjuhë.

Kredia

Kredi personale

Pavarësisht nëse është një kredi e re private ose konsolidimi i financimit tuaj ekzistues, Lica ju shoqëron gjatë gjithë procesit.
Financimi

Mbrojtja

Pavarësisht nga jeta që ju hedh, ju mbani aftësi të shkëlqyera krediti! Papunësia, paaftësia ose vdekja, ju dhe të dashurit tuaj janë të mbrojtur.
Krediti i biznesit

Krediti i biznesit

Dëshironi të merrni financim për të zhvilluar aktivitetet tuaja? Me zgjidhjen tonë të kreditit për bizneset ju i arrini qëllimet tuaja më shpejt!
Kredi private

Refuzimi i një kredie

Marrja e një kredie nuk është gjithmonë e lehtë për shkak të kritereve specifike që duhet të plotësoni. Lica ju ndihmon të rifitoni aftësinë paguese me paketën CleanData.
AFËR TEJE

Këshilltarët tanë të kredive punojnë në nivel lokal
dhe njohin rajonin tuaj

Kredia

Vevey

vevey@lica.ch

Kontaktoni

Lozana

lausanne@lica.ch

Kontaktoni

Gjenevë

geneve@lica.ch

Kontaktoni

Nëse ne

sion@lica.ch

Kontaktoni

Cyrihu

zurich@lica.ch

Kontaktoni

Freiburg

fribourg@lica.ch

Kontaktoni

AFËR TEJE

Këshilltarët tanë të kredive punojnë në nivel lokal dhe njohin zonën tuaj

Po kërkoni një sfidë të re?

Na dërgoni një aplikim sot. Ne mezi presim të takohemi me ju.

2014

Filloni!

Ne filluam aktivitetet tona të kreditit në 2014 nën emrin Crédit Privé Facile.

Filloni!

Dhjetor 2014

2018

Lica

Lica lind dhe specializohet më shumë në aktivitetet e mbledhjes së fondeve.

Lica

Korrik 2018

2019

NVM -të

Ne ofrojmë financim për NVM -të në Zvicër.

NVM -të

Mars 2019

2020

Aftësia paguese

Përveç kredive, Lica ofron një shërbim të zvogëlimit të borxhit.

Aftësia paguese

Korrik 2020

LAJME

Artikuj dhe informacione të dobishme për kredinë në Zvicër!

Si të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi konsumatore: udhëzues praktik
27Ndërrim

Si të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi konsumatore: udhëzues praktik

Po kërkoni të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi të konsiderueshme konsumatore? Ju jeni në vendin e duhur! Para së gjithash, pse është e rëndësishme të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë kredi konsumatore? Epo, menaxhimi i shëndoshë financiar mund të jetë ndryshimi midis një aplikacioni për kredi private të miratuar dhe atij të refuzuar. Nga […]

Si mund të marr një kredi private për të filluar të vetëpunësuar?
12Ndërrim

Si mund të marr një kredi private për të filluar të vetëpunësuar?

Ëndrra për t'u bërë shefi i vetes suaj ndahet nga shumë njerëz. Megjithatë, realiteti është se mund të jetë e vështirë të gjesh fondet e nevojshme për të filluar një biznes. Për fat të mirë, ka mundësi financimi për përkthyes të pavarur të ardhshëm! Një kredi private mund të jetë një zgjidhje ideale për të marrë fonde […]

Merrni një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit
24Pri

Merrni një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit

Mundësitë për të blerë pasuri të paluajtshme jashtë vendit po tërheqin gjithnjë e më shumë njerëz që duan të investojnë në një pronë me një çmim të ulët. Ka shumë arsye për këtë: diversifikoni portofolin tuaj të pasurive të paluajtshme, përfitoni nga një klimë më e këndshme apo edhe shfrytëzoni një mundësi investimi. Në çdo rast, financimi i blerjes është një hap vendimtar. Këtu […]

Rritje efektive e normës maksimale të interesit për kreditë private!
08Pri

Rritje efektive e normës maksimale të interesit për kreditë private!

Tashmë është efektive rritja e normës maksimale të interesit për kreditë private në Zvicër. Në të vërtetë, sipas njoftimit për shtyp nga administrata federale zvicerane, norma maksimale do të vendoset në 11% nga 1 maji 2023. Ky vendim vjen në një kontekst të një rritje të përgjithshme të normave të interesit. Qëllimi i tij është të mbrojë […]

LAJME

Artikuj dhe informacione të dobishme për kredinë në Zvicër!

Si të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi konsumatore: udhëzues praktik
27Ndërrim

Si të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi konsumatore: udhëzues praktik

Po kërkoni të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi të konsiderueshme konsumatore? Ju jeni në vendin e duhur! Para së gjithash, pse është e rëndësishme të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një

Si mund të marr një kredi private për të filluar të vetëpunësuar?
12Ndërrim

Si mund të marr një kredi private për të filluar të vetëpunësuar?

Ëndrra për t'u bërë shefi i vetes suaj ndahet nga shumë njerëz. Megjithatë, realiteti është se mund të jetë e vështirë të gjesh fondet e nevojshme për të filluar një biznes.

Merrni një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit
24Pri

Merrni një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit

Mundësitë për të blerë pasuri të paluajtshme jashtë vendit po tërheqin gjithnjë e më shumë njerëz që duan të investojnë në një pronë me një çmim të ulët. Ka shumë arsye për këtë: diversifikoni portofolin tuaj të pronës, përfitoni

Rritje efektive e normës maksimale të interesit për kreditë private!
08Pri

Rritje efektive e normës maksimale të interesit për kreditë private!

Tashmë është efektive rritja e normës maksimale të interesit për kreditë private në Zvicër. Në të vërtetë, sipas njoftimit për shtyp nga administrata federale zvicerane, për këtë arsye do të vendoset norma maksimale

Lica
5.0
Bazuar në 99 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!