Kurseni para me shpengimin e krediteve tuaja!

Me një riblerje të kredisë në Lica ju paguani më pak pagesa mujore
Kërkesa për shlyerjen e kredisë në internet bëhet në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut me një pagesë të vogël mujore
Ju merrni një përgjigje brenda një maksimumi prej 24 orësh
Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Aplikimi për kredi

PA PA
I freskët

Kursime me shpengimin e krediteve tuaja!

Kursime me shpengimin e krediteve tuaja!

Aplikimi për kredi

PA PA
I freskët

Çfarë financimi dëshironi të blini përsëri?

 
 

Cilat janë të dhënat tuaja personale?

Transmetimi i informacionit është i koduar.
 

Ne jemi në dispozicionin tuaj 7 ditë në javë për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shembull i llogaritjes me një shlyerje kredie prej 10,000 CHF, një normë efektive vjetore interesi midis 3.9% dhe 9.95% dhe një kohëzgjatje prej 12 muajsh. Ky financim gjeneron interes total midis 318 CHF dhe 524 CHF. Kohëzgjatja: 6-84 muaj; Norma maksimale vjetore e interesit 9,95%. Ndalohet dhënia e kredisë nëse çon në mbi-borxh të konsumatorit (arti 3 LCD).

LAJME

Artikujt tanë më të shikuar mbi shpengimin e kredisë!

Çfarë ndodh me kredinë private pas divorcit?
08Shk

Çfarë ndodh me kredinë private pas divorcit?

Kur jemi në një lidhje, është e zakonshme të marrim një kredi për të financuar projekte të caktuara. Në fakt, qoftë blerja e një makine, mobilje apo financimi i ndonjë nevoje tjetër që mund të kishit me ish-bashkëshortin, kredia doli të ishte zgjidhja e duhur në atë kohë. Sot, situata nuk është më […]

Pse të blini përsëri qiranë tuaj?
17Nën

Pse të blini përsëri qiranë tuaj?

Abonimi në një kontratë leasing ju lejon të keni një automjet në dispozicionin tuaj pa paguar për të gjitha menjëherë. Kontrata do të parashikojë që automjeti të jetë pronë e tregtarit gjatë afatit të kontratës. Automobilisti do ta zotërojë atë vetëm në fund të pagesës së kësteve mujore (me kusht që të shlyejë […]

Pse është interesante të konsolidosh kreditë e mia?
09Nën

Pse është interesante të konsolidosh kreditë e mia?

Pavarësisht nëse është blerja e një makine të re, pagesa për arsimin tuaj, mobilje të reja apo ndonjë shpenzim tjetër, kreditë shtohen shpejt. Ato shpesh mund të jenë me norma interesi shumë të larta me fatura mujore që janë të vështira për t'u menaxhuar. Menaxhimi i mirë i borxheve tuaja dhe zvogëlimi i pagesave të ndryshme mujore sa më shumë që të jetë e mundur janë zgjidhjet më të mira për […]

Lica
5.0
Based on 42 reviews
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
See All Reviews
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi