Kërkesë për kredi private në më pak se 2 minuta!

Kërkesa juaj për kredi private nga 5,000 CHF deri në 400,000 CHF.-
Kërkesa për financim në internet bëhet në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut me një pagesë të vogël mujore
Ju merrni një përgjigje brenda 24 orësh
Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Aplikimi për kredi

PA PA
I freskët

Kërkoni kredinë tuaj në më pak se 2 minuta!

Bëni kërkesë për kredi në më pak se 2 minuta!

Aplikimi për kredi

PA PA
I freskët

Cila kredi plotëson nevojat tuaja?

 

Cili është informacioni juaj personal?

Transmetimi i informacionit është i koduar.
 

Ne jemi në dispozicionin tuaj ne 7 ditët në javë, për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shembull i llogaritjes me një kredi prej 10,000 CHF, një normë interesi efektive vjetore midis 3.9% dhe 9.95% dhe një afat 12 mujor. Ky financim gjeneron interes total midis 318 CHF dhe 524 CHF. Kohëzgjatja: 12-120 muaj. Norma maksimale vjetore e interesit 9,95%. Ndalohet dhënia e kredisë nëse çon në mbi-borxh të konsumatorit (arti 3 LCD).

LAJME

Artikujt dhe informacionet tona më të mira për kredinë tuaj private!

Pse të mos bëni disa aplikime për kredi në të njëjtën kohë?
01Qer

Pse të mos bëni disa aplikime për kredi në të njëjtën kohë?

Keni nevojë për kredi private për të financuar një projekt? Dëshironi të rrisni shanset tuaja për të marrë një kredi nga një organizatë krediti? Kështu filloni procedura me organizata të ndryshme krediti. Në atë kohë, bërja e disa aplikacioneve për kredi mund të duket si një ide e mirë, por në realitet, nuk është kështu […]

Sigurimi i pagesave mujore të kredisë
05Nën

Sigurimi i pagesave mujore të kredisë

Kur merrni një kredi, është e rëndësishme që të jeni në gjendje të shlyeni kredinë tuaj, pavarësisht nga të gjitha çuditjet e jetës. Huamarrësi mund të jetë subjekt i papunësisë, ndërprerjes së punës pas një aksidenti ose sëmundjeje. Me sigurimin e pagesave, çfarëdo që të ndodhë, ju jeni të mbrojtur financiarisht! […]

Si funksionon taksimi i kredisë private në Zvicër?
18Tet

Si funksionon taksimi i kredisë private në Zvicër?

A keni dëgjuar ndonjëherë se një zbritje tatimore ishte e mundur kur keni kredi private. Çfarë është në të vërtetë dhe si është taksimi i kredisë private në Zvicër? Një zmadhim i vogël në temë për të mësuar më shumë dhe mbi të gjitha për t'ju kursyer taksat kur është e mundur! Mundësia për të marrë një zbritje […]

Lica
5.0
Bazuar në 99 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!