Pse të mos bëni disa aplikime për kredi në të njëjtën kohë?

aplikime të shumta për kredi

Keni nevojë për kredi private për të financuar një projekt? Dëshironi të rrisni shanset tuaja për të marrë një kredi nga një organizatë krediti? Kështu filloni procedura me organizata të ndryshme krediti. Në atë kohë, bërja e disa aplikacioneve për kredi mund të duket si një ide e mirë, por në realitet, nuk është kështu! Aplikimi për kredi nga disa huamarrës në të njëjtën kohë nga disa institucione financiare do të ketë pasoja, por sigurisht jo ato që shpresoni.

Aplikimi juaj për kredi nuk do të shkojë më shpejt

Shumë bëjnë gabim duke aplikuar për disa kredi në të njëjtën kohë me shpresën për të marrë kredi shpejt. Në përgjithësi, kjo madje mund të vonojë përpunimin e skedarit tuaj. Në të vërtetë, përpara se të përpunojnë një dosje aplikimi për kredi, bankat konsultojnë një bazë të dhënash të klientëve, të quajtur ZEK. Kjo është një shoqatë me të cilën huadhënësit regjistrojnë të gjitha faktet që lidhen me kreditë që përpunojnë.

Problemi me disa aplikacione për kredi në vazhdim është se do të keni disa regjistrime në ZEK. Prandaj do të konsideroheni "të paqëndrueshëm". Kjo do ta bëjë më të vështirë marrjen e kredisë tuaj. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të përfundoni me një ofertë kredie që nuk është në kushtet më të mira. Bëni fshini regjistrimet e këqija në ZEK mund të jetë shumë e vështirë.

Ju rrezikoni të keni refuzime të njëpasnjëshme

Nëse kërkesa juaj për kredi refuzohet nga një huamarrës, kjo do ta bëjë edhe më të vështirë pranimin në bankën tjetër. Me disa aplikime të njëkohshme për kredi, do të pasojnë refuzimet natyrshëm. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju nuk do të keni kredi. Në përgjithësi, refuzimet shkaktohen nga aftësia e dobët e kreditimit, paditë e pa anuluara, një kërkesë e menaxhuar keq nga një huadhënës ose një ndërmjetës.

Duke bërë disa aplikacione për kredi, rezultati juaj i kreditit mund të bjerë

aplikime të shumta për kredi

Kur jeni duke kërkuar për një zgjidhje financimi për projektin tuaj, ju aplikoni për kredi në një institucion huadhënës. Në rast refuzimi do të regjistrohet në ZEK. Me disa aplikime krediti në të njëjtën kohë, rrezikoni të shihni refuzimet e njëpasnjëshme. Sa më shumë të ketë refuzime, aq më shumë zvogëlohet rezultati juaj i aftësisë paguese, dhe kështu, aq më e vështirë do të jetë për ju të merrni kredi për të financuar një projekt, qoftë ky një projekt i pasurive të paluajtshme, një hipotekë, kredi personale, një kredi për makinë, një kredi konsumatore etj.

Cila është zgjidhja për të shmangur këto probleme?

Tani e dini se bërja e disa aplikacioneve për kredi në të njëjtën kohë nuk është aspak një ide e mirë. Prandaj është më e arsyeshme të aplikoni për një kredi në të njëjtën kohë, pavarësisht nga gjendja juaj financiare. Jini të durueshëm dhe shmangni gabimin e kërkimit të disa krediteve në të njëjtën kohë. Për të shmangur një refuzim nga një institucion krediti dhe për të gjetur oferta me e mire ne treg, do t'ju duhet të zgjidhni organizatën e duhur të kredisë.

Në shtëpinë e Lica, ju keni mundësinë të gjeni ofertat më të mira jodetyruese në treg. Lica punon për t'i bërë ëndrrat tuaja realitet me më shumë se kredi të favorshme. Në Lica, qëllimi ynë është të kënaqim nevojat e klientëve tanë.

Pse të aplikoni për kredi në Lica?

Me më shumë se 20 vjet përvojë të matur, Lica është aleati juaj për të marrë kreditin më të mirë që plotëson nevojat tuaja. Për ta thënë thjesht, ja çfarë ju ofron Lica:

  • Shuma e kredisë nga CHF 3,000.- në CHF 5,000,000.- në varësi të projekteve tuaja
  • Shkalla më e mirë e pranimit në Zvicër
  • Një përgjigje brenda maksimumit 24 orësh
  • Kushtet më të mira të tregut me pagesa të ulëta mujore
  • A aplikim plotësisht online për kredi në vetëm 2 minuta
  • Nuk ka tarifa aplikimi për përpunimin e kërkesës suaj
  • Një qasje e personalizuar dhe një para-analizë e kërkesës suaj

Para-analiza e aplikimit tuaj për kredi

Përfitoni nga shërbimet e Lica dhe shmangni regjistrimet e panevojshme në ZEK. Në të vërtetë, sistemi ynë kompjuterik para-analizon kërkesën tuaj për financim përpara se t'ia dorëzojë atë partnerëve tanë. Ky hap ju jep një këshilla të personalizuara dhe përgatitjen optimale të kërkesës suaj përpara se ta dërgoni në bankë.

Ju shmangni regjistrimin e panevojshëm në ZEK duke rritur shanset tuaja për të marrë kreditin tuaj

Në Lica, ne dimë se si të paraqesim një skedar për të maksimizuar shanset tuaja për dhënie dhe mbi të gjitha për t'ju lejuar të përfitoni kushtet më të mira në treg. Përveç kësaj, nëse situata juaj për fat të keq nuk ju lejon të merrni kredinë tuaj, ne gjejmë kohë për t'ju treguar hapat që duhet të ndiqni për ta marrë atë sa më shpejt të jetë e mundur. Kështu, ju shmangni regjistrimin e panevojshëm në ZEK duke rritur shanset tuaja për të marrë kreditin tuaj.

Përfundimi ynë për të shmangur që ju të bëni disa aplikime për kredi

Siç do ta keni kuptuar, bërja e disa aplikacioneve për kredi është kështu një ide shumë e keqe!

Ne ju këshillojmë të jeni të durueshëm dhe t'i besoni financimin e projektit tuaj një ndërmjetës profesionist. Ju do të merrni kushte më të mira duke ruajtur një rezultat pozitiv krediti.

Ju gjithashtu mund të përfitoni nga kontaktimi me specialistët tanë për informacion të përgjithshëm mbi kredinë tuaj. Do të jetë gjithmonë e dobishme për ju të dini ndikimet tatimore, trashëgiminë dhe financiare që lidhen me kredinë tuaj. Informacioni i duhur do t'ju lejojë gjithashtu të merrni vendimet e duhura.

Tani që jeni plotësisht të vetëdijshëm për disavantazhet e bërjes së disa aplikimeve për kredi në të njëjtën kohë, gjeni kohë për të kontaktuar specialistët tanë. Ata do t'ju shoqërojnë në mënyrë neutrale dhe konfidenciale në hapat tuaj.

A keni pyetje përpara se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!