Cilat janë avantazhet e kredisë me Lica?

kredit me Lica

Pse një hua personale është një zgjedhje e mirë për mbledhjen e fondeve dhe plotësimin e nevojave tuaja financiare?

Nevojat tuaja financiare, pavarësisht nëse jeni i punësuar apo i vetëpunësuar, mund të lindin pa paralajmërim paraprak. Mund të keni mjaftueshëm fonde të kursyera, por ka raste kur keni nevojë për fonde shtesë. Në një skenar të tillë, marrja e një kredie personale mund të jetë një zgjedhje shumë e mirë. Ka avantazhe për të zgjedhur një kredi me Lica. Sidomos nëse keni një vlerësim të mirë krediti.

Me Lica është e thjeshtë, e dobishme dhe e shpejtë bëni kërkesën tuaj.

Çfarë është financimi personal?

Është një kredi e pasiguruar, që do të thotë se nuk keni nevojë të jepni kolateral për të marrë hua. Institucionet financiare mund ta ofrojnë këtë kredi me një normë interesi më të ulët nëse keni një vlerësim të mirë kredie.

Disa avantazhe të marrjes së një huaje me Lica

Norma e ulët e interesit

Normat e interesit janë më të ulëta se ato të kartave të kreditit. Kjo është veçanërisht e vërtetë për sasi të mëdha!

Shumëllojshmëri përdorimi

Fondet që merrni nëpërmjet kësaj kredie mund të përdoren për qëllime të ndryshme. Qoftë për të financuar një udhëtim ndërkombëtar, për të blerë një vegël ose për të shlyer mikun tuaj, ju mund të zgjidhni një kredi personale për të përmbushur ndonjë nga këto nevoja.

Borxhi i konsoliduar

Një nga mënyrat më të mira për të përdorur një kredi personale është konsolidimi i të gjitha borxheve ekzistuese. Është më e mençur të shlyeni borxhet e vogla me interes të lartë. Të tilla si kredi studentore ose karta krediti duke zgjedhur një kredi me normë më të ulët interesi.

Përmirësoni Vlerësimin tuaj të Kredisë

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse keni lloje të ngjashme kredie ekzistuese. Një kredi personale mund të jetë e dobishme për të përmirësuar tuajin rezultatinMe Kjo duke shtuar larmi në llojet e llogarive që keni.

Krijoni një fond emergjence

Ju mund ta gjeni veten duke jetuar nga çeku i rrogës, pa para për të kursyer. Në një skenar të tillë, në vend që të prisni që të ndodhë një emergjencë, është më e mençur të merrni një kredi për të krijuar një fond emergjence. Mund të jenë faturat mjekësore ose një udhëtim i papritur që duhet të bëni, të kesh një fond për ditë me shi është gjithmonë një ide e mirë.

Kredia juaj me Lica në përmbledhje ...

Imagjinoni që jeni goditur papritmas me një faturë të madhe. Ndoshta një anëtar i familjes sapo është dërguar me urgjencë në spital ose ju është dashur të bëni riparime urgjente në shtëpinë tuaj. Një kredi personale mund të jetë një mënyrë e përshtatshme për të marrë një shumë të madhe parash në një kohë të shkurtër.

Disa njerëz mund të konsiderojnë se ky është vendi i vetëm për t'u kthyer nëse nuk kanë kapacitet të mjaftueshëm në dispozicion me kartën e tyre të kreditit ose llogarinë e pastrimit të hipotekës. Një avantazh tjetër i kredive personale është se norma mesatare e interesit është shpesh rreth pesë pikë përqindje më e ulët se norma mesatare e interesit të kartës së kreditit.

Vetëm arsye të mira për të përfituar nga një kredi me Lica

Kjo është arsyeja pse disa njerëz përdorin kredi personale për t'i shpëtuar kurthit të borxhit të kartës së kreditit. Ideja është që të merrni një kredi personale me normë më të ulët për të shlyer menjëherë të gjithë borxhin e kartës suaj të kreditit me normë më të lartë.

Falë një kredie me Lica përfitoni nga një ofertë jo detyruese në kushte shumë të favorshme dhe përveç një cashback deri në 5000 CHF.-Me Aplikoni me maturi për financime të reja ose për të blerë financimet ekzistuese. Kështu që ju do të kurseni para dhe do të përfitoni nga kushte të shkëlqyera! Ju mund të kërkoni kërkesën tuaj në lidhjen e mëposhtme: Lica.ch

Lica
5.0
Based on 42 reviews
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
See All Reviews
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi