Kërkesa juaj për kredi private me kthim mbrapa!

Kërkesa juaj për kredi nga 5,000 CHF.- deri në 400,000 CHF.-
Deri në CHF 5'000.- kthim i parave përveç fondeve tuaja!
Kushtet më të mira të tregut me një pagesë të vogël mujore
Ju merrni një përgjigje brenda 24 orësh
Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kredi private

PA PA
I freskët

Kërkesa juaj për kredi private me kthim mbrapa!

Kërkesa juaj për kredi private me kthim mbrapa!

Kredi private

PA PA
I freskët

Cila kredi private plotëson nevojat tuaja?

 

Cili është informacioni juaj personal?

Transmetimi i informacionit është i koduar.
 
 

Cilat janë koordinatat tuaja?

 

Cila është situata juaj personale?

 
 

Cila është situata juaj profesionale?

 
 

Cila është gjendja juaj financiare?

 

Këtu është lista e dokumenteve që duhet të na dërgoni:

⚠ Dokumentet duhet të ngarkohen në format PDF dhe të lexueshme. Madhësia maksimale për skedar nuk duhet të kalojë 256 MB.

 

Konfirmimi i përpunimit të të dhënave dhe çdo koment:

 
0%

Ne jemi në dispozicionin tuaj ne 7 ditët në javë, për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shembull i llogaritjes me një kredi prej 10,000 CHF, një normë efektive vjetore interesi midis 3.9% dhe 9.95% dhe një kohëzgjatje prej 12 muajsh. Ky financim gjeneron interes total midis 318 CHF dhe 524 CHF. Kohëzgjatja: 6-84 muaj; Norma maksimale vjetore e interesit 9,95%. Ndalohet dhënia e kredisë nëse çon në mbi-borxhi të konsumatorit (arti 3 LCD).

LAJME

Artikujt tanë më të mirë dhe informacioni i dobishëm për kredinë tuaj!

Zbuloni avantazhet e marrjes së një kredie private me Lica!
20Shk

Zbuloni avantazhet e marrjes së një kredie private me Lica!

Marrja e një kredie private mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të marrë shpejt fondet që ju nevojiten për projektet tuaja! Në këtë artikull, ne do të diskutojmë përfitimet e marrjes së një kredie private nga Lica dhe llojet e kredive private që ne ofrojmë. Ne do të diskutojmë gjithashtu normat e interesit dhe kushtet e ripagimit […]

Pse të kërkoni një ndërmjetës privat krediti?
21Mars

Pse të kërkoni një ndërmjetës privat krediti?

Dëshironi të merrni para për ta bërë një projekt realitet? Apo ndoshta keni nevojë urgjente për fonde për të zgjidhur një situatë financiare? Si shumë njerëz, ju shkoni në internet dhe shkruani "Kredi private". Dhe atje, rezultati i kërkimit tuaj shfaq një mori ofertash, secila më tërheqëse se tjetra. […]

Cashback = Ndarja e komisionit!
07Pri

Cashback = Ndarja e komisionit!

Aplikimi për kredi është më shpesh një proces i vështirë për t'u bërë vetëm. Sidomos kur sheh diversitetin e institucioneve bankare dhe shumëllojshmërinë e tarifave që ata ngarkojnë. Sidomos pasi këto nuk shfaqen gjithmonë në të njëjtën sasi nga një bankë në tjetrën. Është më mirë të telefononi […]

Lica
5.0
Bazuar në 99 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!