Cashback = Ndarja e komisionit!

Ndarja e komisionit

Një kërkesë për hua Shumicën e kohës, është menduar të jetë një proces i vështirë për ta bërë vetë. Sidomos kur shihni diversitetin e institucioneve bankare dhe shumëllojshmërinë e tarifave që ata ngarkojnë. Sidomos pasi këto nuk shfaqen gjithmonë me të njëjtën sasi nga njëra bankë në tjetrën.

Më e mira është atëherë të telefononi një ndërmjetës të specializuar në kredi. Edhe pse përsëri, shumë individë kanë frikë se ofertat që ai ofron nuk janë ato që plotësojnë vërtet nevojat e tyre, por më tepër interesat financiare të ndërmjetësit.

Në të vërtetë nuk është e pazakontë që ndërmjetësit e kreditit të favorizojnë ofertat që u sjellin atyre më shumë komisione. Për t'i dhënë fund këtij problemi një herë e përgjithmonë, Lica ka vendosur të ndajë komisionet e tij. Kjo në transparencë të plotë duke përdorur një proces revolucionar.

Ndarja e komisionit, çfarë është ajo?

Ndarja e komisionit është që një kompani brokerimi krediti t'u ofrojë klientëve të saj një pjesë të komisionit të saj. Ato i merr falë kontratave të lidhura midis institucionit të kreditit ose siguruesit dhe klientëve në fjalë.

Komisioni synohet të jetë kompensimi i firmës së brokerimit për ndërhyrjen dhe ndërhyrjen e saj. Ai i paguhet atij më shpesh nga institucioni kreditor partner pa ndryshuar çmimin për klientin përfundimtar.

Duke ndarë një pjesë të komisionit të tij në këtë mënyrë, ndërmjetësi i kredisë tregon besimin e tij të mirë ndaj klientëve të tij. Kjo duke ua vërtetuar atyre në një mënyrë që kontrata e ofruar për ta përmbush pritjet e tyre. Por edhe për interesat e tyre përsa i përket kostos dhe se nuk është aspak një çështje e thjeshtë komisioni.

Në këtë mënyrë, klientët gjithashtu mund të mbështeten në një rimbursim të një pjese të kostove të pajtimit të tyre të huasë.

Ndarja e komisionit, cilat janë përparësitë?

Së pari dhe më kryesorja, ndarja e komisioneve lejon ndërmjetësuesit e specializuar të kredive të bëjnë përdorimin e shërbimeve të tyre më tërheqëse. Por edhe më transparente dhe më e favorshme. Alsoshtë gjithashtu një mundësi që klientët të kursejnë para në procesin e huasë.

Në të vërtetë, ndarja e komisionit e dhënë nga ndërmjetësit mund të shkojë deri në gjysmën e shpërblimit të tyre. Kjo përbën një shumë të konsiderueshme e cila mund të ndikojë vetëm në koston përfundimtare të kredisë ose sigurimit. Për më tepër, nuk duhet të harrojmë se përdorimi i një ndërmjetësi nënkupton gjithashtu gjetjen e financimit ose sigurimit më të lirë dhe më të përshtatshëm për secilin klient.

Një profesionist i kredisë gjithashtu rrit shanset e huamarrësve për të gjetur një institucion që pranon dosjet e tyre me kushte të favorshme!

Ndarja e komisionit bëhet gjithashtu një argument shtesë për thirrjen në shërbimet e këtij specialisti. Kjo për aq sa ka të ngjarë të krijojë një përfitim shtesë në dobi të huamarrësit. Këto para do t'i shtohen shumës përfundimtare të shumës që ai merr si hua. Pjesa e komisionit do t'i paguhet atij në fund të procedurës, domethënë menjëherë pasi shuma e huazuar të jetë e disponueshme në llogarinë e tij bankare.

Në përfundim…

Me Lica përfitoni nga një ofertë jodetyruese në kushte shumë të favorshme dhe përveç një cashback deri në 5000 CHF.-. Si rezultat, ju garantohen këshilla neutrale dhe kushtet më të mira në Zvicër. Aplikoni me maturi për financime të reja ose për të blerë financimet ekzistueseMe Kështu që ju do të kurseni para dhe do të përfitoni nga kushte të shkëlqyera!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 205 reviews
mundësuar nga Google
Thibault Rouviere
Thibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko Ciullo
Mirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus Ducret
Niklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!