Sigurimi plotësues i papunësisë

Të ardhurat tuaja mbrohen në rast papunësie, sëmundjeje dhe aksidenti
Jeni të lirë të zgjidhni shumën që dëshironi të siguroni
Pavarësisht nga çfarë, ju mund të paguani të gjitha faturat tuaja!
Asnjë provim shëndetësor për të përfituar nga kjo zgjidhje
Deri në 12 muaj mbrojtje
Sigurimi plotësues i papunësisë

PA PA
I freskët

Mbrojtja juaj shtesë në rast të papunësisë

Sigurimi suplementar i papunësisë

Sigurimi plotësues i papunësisë

PA PA
I freskët

Cila ndihmë mujore i plotëson nevojat tuaja?

 


A i plotësoni kushtet?

 

Cilat janë të dhënat tuaja personale?

Transmetimi i informacionit është i koduar.
 

Konfirmimi i të dhënave dhe vërejtjeve të mundshme:

 

Ne jemi në dispozicionin tuaj 7 ditë në javë për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Një person i vetëm që do të fitonte 5000 CHF.-/muaj do të përfundonte me 3500 CHF-/muaj përfitime papunësie. Prandaj, hendeku do të ishte 1500 CHF.- çdo muaj më pak se paga. Për informacion shtesë, ju ftojmë të vizitoni faqen e internetit të konfederatës në sigurimi i papunësisë.

LAJME

Artikujt tanë në lidhje me sigurimin suplementar të papunësisë

Sigurimi i pagesave mujore të kredisë
05Nën

Sigurimi i pagesave mujore të kredisë

Kur merrni një kredi, është e rëndësishme që të jeni në gjendje të shlyeni kredinë tuaj, pavarësisht nga të gjitha çuditjet e jetës. Huamarrësi mund të jetë subjekt i papunësisë, ndërprerjes së punës pas një aksidenti ose sëmundjeje. Me sigurimin e pagesave, çfarëdo që të ndodhë, ju jeni të mbrojtur financiarisht! […]

Si të zvogëloni shpenzimet tuaja dhe të optimizoni buxhetin tuaj?
24Pri

Si të zvogëloni shpenzimet tuaja dhe të optimizoni buxhetin tuaj?

Si të zvogëloni shpenzimet tuaja dhe të optimizoni buxhetin tuaj? Ekonomia botërore përjeton një ngadalësim të ndjeshëm gjatë gjysmës së parë të vitit 2020. Kriza shëndetësore është shkaku kryesor. Pa dyshim, këto tronditje që tronditin ekonominë botërore kanë pasoja të drejtpërdrejta në jetën tonë të përditshme. Humbja e punës, mbyllja e bizneseve dhe rënia e fuqisë blerëse janë të shfrenuara kudo […]

Sigurimi suplementar i papunësisë
06Mars

Sigurimi suplementar i papunësisë

Papunësia është një situatë që mund t'i ndodhë kujtdo në një moment ose në një tjetër në jetën e tij profesionale. Në të vërtetë, askush nuk i zotëron rrethanat në të cilat ai mund të humbasë një punë ose të mos jetë në gjendje të fitojë bukën e tij për të ushqyer familjen e tij. Prandaj është në dukje […]

Lica
5.0
Based on 42 reviews
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
See All Reviews
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi