Sigurimi suplementar i papunësisë

sigurimi suplementar i papunësisë

Papunësia është një situatë që mund t'i ndodhë kujtdo në një kohë ose një tjetër në jetën e tyre të punës. Në të vërtetë, askush nuk kontrollon rrethanat në të cilat ai mund të humbasë një punë ose të mos jetë në gjendje të sigurojë jetesën për të ushqyer një familje.

Prandaj, për të mbrojtur veten, është vendosur sigurimi ynë shtesë i papunësisë. Kjo ju lejon të mbani gjendjen tuaj financiare në këmbë në rast të humbjes së punës. Shpjegimet në rreshtat e mëposhtëm:

Rreziqet e mbuluara nga sigurimi suplementar i papunësisë

Kur e gjeni veten përballë papunësisë, të ardhurat tuaja bien nga 20 në 30%. Kjo ju vë në vështirësi me detyrimet tuaja familjare. Në veçanti për të paguar kostot që lidhen me funksionimin e përditshëm të familjes tuaj.

Këto vështirësi mund të bëhen edhe më serioze nëse keni fëmijë në ngarkim. Ose edhe kur bashkëshorti juaj është i papunë!

Prandaj është thelbësore të siguroheni që çfarëdo që të ndodhë në punën tuaj, ju do të vazhdoni merrni para të mjaftueshme për të mbajtur familjen tuajMe Kjo është ajo ku sigurimi shtesë i papunësisë mund të bëjë të gjithë ndryshimin në situatën tuaj.

Në të vërtetë, ajo mbulon rrezikun e humbjes së pagës dhe kjo, deri në atë që mund të humbisni në rast të papunësisë së provuar.

Si funksionon sigurimi suplementar i papunësisë

Duhet të dini që sistemi zviceran i sigurimit të papunësisë do t'ju paguajë vetëm 70% të pagës tuaj në rast të papunësisë. Dhe 80% nëse keni fëmijë në ngarkim. Atëherë do të bazohet në mesatarja e pagës suaj për 6 muajt e funditMe Sigurimi shtesë i papunësisë do të mbulojë humbjen e fitimeve që rezulton nga kjo rënie e rendimentit.

Vetëkuptohet që mbulimi i siguruar në këtë mënyrë do të varet nga shuma që dëshironi të siguroni sipas sigurimit të papunësisë, por kompensimi mund të shkojë deri në 2000.- në muaj. Ky sigurim është edhe më interesant sepseështë shumë e lehtë të abonoheni drejtpërdrejt në internetMe Kohëzgjatja e angazhimit gjithashtu synohet të jetë falas, gjë që ju jep mundësinë të përfundoni në çdo kohë. Nga ana tjetër, duhet të jeni në gjendje të justifikoni punësimin e vazhdueshëm gjatë 12 muajve të fundit para kërkesës tuaj për pajtim. Kërkohet gjithashtu minimumi i orëve të punës javore, pra 30 orë në javë. Përtej një sasie të caktuar mbulimi, mund t'ju duhet të justifikoni një pagë minimale.

Si të përfitoni nga sigurimi i papunësisë:

Asgjë nuk është më e lehtë! Në disa klikime merrni një ofertë jo detyruese në lidhjen e mëposhtme: https://lica.ch/assurance-chomage-complementaire

A keni pyetje të tjera rreth asaj se si funksionon sigurimi i papunësisë? Në këtë rast na kontaktoni në chat ose me telefon për ta diskutuar atë me një nga specialistët tanë i cili do të jetë në gjendje t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja!

Lica
5.0
Bazuar në 40 komente
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi