Kredia refuzohet?
CleanData shkon
të ndihmoj ty !

Siguria për të qenë një hap përpara informacionit tuaj financiar!
Një zgjidhje me të cilën gjeni aftësi paguese të shkëlqyeshme
Merrni një analizë të hollësishme të arsyeve të refuzimit të kredisë
Ne ju ndihmojmë deri në opsionin e kreditit të dëshiruar
Paketa juaj CleanData kushton vetëm 399 CHF.-
Kredia nuk pranoi

CHF
399

Kredia refuzohet? CleanData mund t'ju ndihmojë!

Huaja e refuzuar? Paketa CleanData mund t'ju ndihmojë!

Kredia nuk pranoi

CHF
399


Porosit paketën tuaj CleanData!

Adresa juaj aktuale

Adresa juaj e vjetër

Ne jemi në dispozicionin tuaj ne 7 ditët në javë, për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shërbimi CleanData nuk garanton që financimet e ardhshme do të merren nga institucionet financiare të palëve të treta. Gjithashtu nuk mund të garantojë një fshirje sistematike të a regjistri i të dhënave kur kjo është e justifikuar ose kur i obliguari është i autorizuar me ligj që të mos korrigjojë informacionin e mbajtur në regjistrin në fjalë për debitorin që e kërkon atë.

LAJME

Artikujt tanë më të mirë mbi situatën e një kredie të refuzuar!

24Janar

Arsyet kryesore për një kredi të refuzuar

Dosja juaj është e plotë dhe megjithatë banka refuzon t'ju japë një kredi? Kjo situatë është zakonisht një burim i zhgënjimit të madh. Për të rritur inatin tuaj, organizatat financiare nuk do t'ju japin arsyet e këtij refuzimi. Megjithatë, shumë arsye mund të çojnë në refuzimin e një kredie. Zbuloni se cilat në këtë artikull të ri. […]

07Janar

Si të fshini një kod në ZEK?

ZEK (qendra e informacionit të kredisë) është qendra zvicerane e informacionit për informacionin e kreditit. Ajo është e lidhur me aktivitetet kreditore të personave fizikë dhe juridikë. Kjo mban një regjistër në të cilin disa institucione të tilla si bankat ose organizatat e kreditit dhe lizingut futin kodet që lidhen me zakonet e pagesës […]

08Mars

Pasojat e një kredie të refuzuar?

Një aplikim kredie nganjëherë paraqitet si një zgjidhje mrekullie për një kontekst të vështirë jete. Thënë kështu, organizatat financiare si bankat kanë çdo të drejtë të refuzojnë kërkesën. Një kredi e refuzuar motivohet nga disa arsye, megjithatë pasojat janë penalizuese në një vend ku kredia mbretëron në […]

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 173 reviews
mundësuar nga Google
Cergiogomes Gomes
Cergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab Behre
Haileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichele
Patricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!