Para marrjes së një huaje, ne sigurojmë informacionin tuaj!

Pyetje të shpeshta në lidhje me huanë tuaj

Pyetje të shpeshta

ZEK (qendra e informacionit të financimit privat), është një organizatë zvicerane për vlerësimin e zakoneve tuaja të pagesës për financimin tuaj privat (kredi, karta, etj.)

Ai përdor kode të ndryshme që përdoren për të përcaktuar cilësinë tuaj të paguesit dhe për këtë arsye ndikojnë në vlerësimin tuaj.

Këtu janë disa kode ZEK:

- 02 Pagesa e rregullt e financimit tuaj privat.
- 03 Vonesa në pagesën e kësteve tuaja mujore.
- 04 Pagesa nuk respektohet, aranzhimi i pagesës është në progres.
- 05 Pagesa e financimit privat u ndal. Kontrata nuk kthehet.
- 09 Mashtrim, të dhëna të falsifikuara.

Kodet 05 dhe 09 ju bllokojnë nga çdo financim i ardhshëm privat.

Për të marrë një hua ju duhet:

- Të jetë midis 18 dhe 70 vjeç

- Bëhu zviceran

Ose të jeni në posedim:

- Leje qëndrimi C, B ose L

- Një leje G (leje kufitare) për të paktën 3 vjet

- Një kartë legjitimimi.

Nëse i plotësoni këto kritere, keni të drejtë të përfitoni një hua me Lica.

Nëse jeni i vetëpunësuar, ose duhet të jeni punonjës i kompanisë tuaj ose të justifikoni të ardhurat tuaja duke përdorur vlerësimin tuaj të fundit tatimor.

Në këtë kontekst, Lica do të kujdeset t'ju ndihmojë të përgatitni dosjen tuaj në mënyrë që të maksimizoni shanset tuaja për pranim.

Aplikimi për financim për një NVM mund të bëhet në mënyra të ndryshme. Pasi të bëhet kërkesa juaj, Lica do t'ju gjejë zgjidhjen më të përshtatshme sipas nevojave tuaja. 

Në parim, është e nevojshme që kompania të ketë qenë në biznes për të paktën 12 muaj.

Një aplikim për financimin e hipotekës duhet të përgatitet sipas kritereve shumë specifike. Pasi kërkesa juaj të jetë bërë online, Lica do të përgatisë dosjen tuaj dhe do t'ju gjejë zgjidhjen më të përshtatshme sipas nevojave tuaja.

Ne gjithashtu punojmë me bankat e huaja kur bëhet fjalë për një projekt blerjeje jashtë vendit.

Sapo të bëhet kërkesa juaj, një person përgjegjës për rajonin tuaj do t'ju kontaktojë në mënyrë që të dijë saktësisht pritjet tuaja në lidhje me financimin.

Lica pastaj përgatit dosjen tuaj sipas informacionit të dhënë në mënyrë që të maksimizoni shanset tuaja për pranim.

Pasi të përfundojë kjo punë përgatitore, Lica do të negociojë kushtet më të mira me partnerët e saj.

Falë këtij procesi, ne shmangim kështu regjistrimet negative dhe të panevojshme në ZEK për klientët tanë, ndërsa optimizojmë shanset për dhënien e një huaje.

Partnerët tanë ndryshojnë rregullisht sipas kushteve dhe përparësive të tyre që mund të ofrojnë.

Si specialist, ne vazhdimisht analizojmë ofertat e tregut në mënyrë që të ofrojmë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.

Partnerët e kërkuar gjithashtu varen nga lloji i kredisë së kërkuar. Prandaj ata nuk do të jenë ofruesit e njëjtë nëse kërkesa juaj ka të bëjë me një hua private, një kredi hipotekare ose një hua për NVM -të.

Cashback -u juaj ju paguhet 30 ditë pas përfundimit të kontratës tuaj të financimit privat. Një deklaratë e detajuar ju jepet gjithashtu para pagesës.

Nëse keni padi të paguara, në këtë rast një kredi private mund t'ju jepet.

Sidoqoftë, do të jetë e rëndësishme të krijoni siç duhet skedarin tuaj të aplikimit në mënyrë që të maksimizoni shanset tuaja për pranim.

Në këtë kontekst, Lica do të kujdeset për t'ju udhëzuar dhe përgatitur dosjen tuaj në mënyrë që të përmbushë pritjet e bankës.

Nëse keni padi që janë ende të hapura, kërkesa juaj do të refuzohet automatikisht në të gjitha bankat në Zvicër. Në këtë rast, ne ju inkurajojmë të aplikoni për shërbimin tonë të lehtë të shlyerjes së borxhit. 

Nëse keni një licencë C, rregulloret janë të njëjta sikur të jeni zviceranë. Sigurisht që mund të aplikoni për financim privat.

Nëse keni një leje B, mund të aplikoni për financim nëse keni jetuar në Zvicër për të paktën 1 vit.

Po, ju mund të aplikoni për një hua.

Lica do të kujdeset për përcaktimin se sa mund të merrni hua, duke marrë parasysh pensionet tuaja të ndryshme.

Si pjesë e mandatit të saj, LICA është përgjegjëse për të përcaktuar me ju se cilat janë rreziqet financiare në rast sëmundjesh, aksidentesh dhe papunësie.

Nëse është e nevojshme, klientët tanë mund të përfitojnë nga ekspertiza jonë dhe kushtet tona të favorshme për sigurimin e humbjeve tona.

Kjo do të vendoset në të njëjtën kohë me huanë tuaj dhe do t'ju garantojë mbrojtje perfekte në rast të humbjes së të ardhurave tuaja.

Banka do të krijojë një vlerësim, domethënë një vlerësim, pak a shumë pozitiv, sipas historisë së zakoneve tuaja të pagesës në lidhje me kreditë tuaja personale dhe kartat tuaja të kreditit.

Elemente të tjera gjithashtu do të merren parasysh sipas kritereve të secilës bankë.

Pastaj, banka do të krijojë një buxhet sipas situatës tuaj dhe angazhimeve tuaja financiare.

Mbi këtë bazë, ne do të jemi në gjendje të përcaktojmë se cila është shuma maksimale që mund të huazoni.

Lica ofron këtë ndarje sepse përvoja shumëvjeçare na ka mundësuar që të zgjedhim të gjitha proceset tona dhe të thjeshtojmë aktivitetet tona konsulente duke i automatizuar ato.

Ne kështu kursejmë në shpenzimet tona dhe për këtë arsye mund të përfitojmë nga klientët tanë.

Përveç kësaj, në Lica, ne jemi të bindur se një aktivitet i drejtë garanton sukses afatgjatë sepse ka diçka për të gjithë.

Kthimi i parave të gatshme do të ndryshojë në varësi të kontratës së lidhur. Pjesa e komisionit që do t'ju paguhet mund të shkojë deri në 5'000.-CHF. Për çdo kthim parash ju jepet një deklaratë e detajuar.

Për të kërkuar kthimin e parave të gatshme, kërkesa duhet të bëhet tërësisht në internet. Kjo do të thotë që ju duhet të zgjidhni opsionin "Me Cashback" kur zgjidhni kërkesën tuaj dhe të plotësoni të gjithë informacionin plotësisht në mënyrë të pavarur.

Në rast se një specialist krediti duhet të ndërhyjë në dosjen tuaj për përgatitjen e tij, ju nuk do të jeni më në gjendje të kërkoni pagesën e kthimit të parave të gatshme. Kjo përfshin operacione të tilla si një kërkesë pjesore, negociata me partnerët ose, për shembull, krijimi i kërkesës për hua (listë jo shteruese).

Hua
Hua

A keni ndonjë pyetje për ne para se të merrni huanë tuaj?

Na kontaktoni pa vonesë dhe ekipet tona do të jenë të lumtur t'ju përgjigjen.
LAJME

Artikuj dhe informacione të dobishme për huanë tuaj në Zvicër!

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit
10Janar

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit

Sot, rreziku i borxhit në Zvicër vazhdon të rritet. Vagaritë e jetës, kriza shëndetësore, mbikonsumimi apo edhe një aksident janë ndër shumë faktorë që mund të çojnë në borxhe. Këtu hyn Lica! Me shërbimin tonë të lehtësimit të borxhit ne ndihmojmë individët që kanë nevojë për ndihmë për të dalë nga […]

Cilat dokumente nevojiten për të marrë një kredi?
20Dhj

Cilat dokumente nevojiten për të marrë një kredi?

Ndërtimi i një skedari solid është një nga kriteret për të marrë kredi private! Në të vërtetë, organizatat financiare do t'ju kërkojnë të justifikoni situatën tuaj përpara se t'ju japin një kredi. Ata do të kenë nevojë për dokumente të ndryshme zyrtare me të cilat mund të studiojnë kapacitetin tuaj të huamarrjes. Këto dokumente do të përdoren gjithashtu për të vendosur kushtet […]

Bëj një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit me një kredi private!
05Dhj

Bëj një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit me një kredi private!

Bërja e një blerjeje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit është mjaft e mundur, me kusht që të gjeni financim. Është gjithashtu thelbësore të dini disa këshilla për të qenë të qetë kur blini pasuri të paluajtshme jashtë vendit. Dëshironi ta bëni projektin tuaj realitet? Pra, zbuloni se si të merrni një kredi për të blerë pronën tuaj! Financoni një […]

Kredi biznesi për të nisur biznesin tuaj!
15Nën

Kredi biznesi për të nisur biznesin tuaj!

Keni nevojë për një trampolinë për të nisur biznesin tuaj? Mësoni për kredinë e biznesit që do t'jua bëjë më të lehtë fillimin. Kredia për tregtinë e biznesit të vogël është një nga opsionet më të mira të financimit për biznesin tuaj, pasi ofron një sërë përfitimesh të rëndësishme. Zgjidhjet financuese më të përdorura nga […]

LAJME

Artikuj dhe informacione të dobishme për huanë tuaj në Zvicër!

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit
10Janar

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit

Sot, rreziku i borxhit në Zvicër vazhdon të rritet. Vagaritë e jetës, kriza shëndetësore, mbikonsumimi apo edhe një aksident janë ndër shumë faktorë që mund të çojnë në borxhe. Këtu hyn Lica! Me shërbimin tonë të lehtësimit të borxhit ne ndihmojmë individët që kanë nevojë për ndihmë për të dalë nga […]

Cilat dokumente nevojiten për të marrë një kredi?
20Dhj

Cilat dokumente nevojiten për të marrë një kredi?

Ndërtimi i një skedari solid është një nga kriteret për të marrë kredi private! Në të vërtetë, organizatat financiare do t'ju kërkojnë të justifikoni situatën tuaj përpara se t'ju japin një kredi. Ata do të kenë nevojë për dokumente të ndryshme zyrtare me të cilat mund të studiojnë kapacitetin tuaj të huamarrjes. Këto dokumente do të përdoren gjithashtu për të vendosur kushtet […]

Bëj një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit me një kredi private!
05Dhj

Bëj një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit me një kredi private!

Bërja e një blerjeje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit është mjaft e mundur, me kusht që të gjeni financim. Është gjithashtu thelbësore të dini disa këshilla për të qenë të qetë kur blini pasuri të paluajtshme jashtë vendit. Dëshironi ta bëni projektin tuaj realitet? Pra, zbuloni se si të merrni një kredi për të blerë pronën tuaj! Financoni një […]

Shërbimet e Licës

Ne jemi të specializuar në optimizimin e aftësisë paguese të klientëve tanë në mënyrë që ata të mund të marrin një hua në kushtet më të mira në tregun zviceran.

Revolucioni
kredi në Zvicër

hua
hua

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!