Gabimet që duhen shmangur kur aplikoni për një kredi private!

kërkesë për një kredi private

Aplikimi për kredi private është një udhëtim që shumë njerëz e ndërmarrin, shpesh duke hasur në vështirësi të paparashikuara. Në Zvicër, dhënia e një kredie mbikëqyret nga rregullore të rrepta. Ato synojnë të mbrojnë konsumatorët duke garantuar njëkohësisht stabilitetin e sistemit financiar. Megjithatë, këto rregulla e bëjnë edhe procesin e aplikimit për kredi private më të ndërlikuar për shumë aplikantë.

kërkesë për një kredi private

Në të vërtetë, përpara dhënies së kredisë private, institucionet financiare duhet të kryejnë një analizë të detajuar të aftësia paguese të aplikantit. Kjo përfshin një vlerësim të të ardhurave dhe shpenzimeve të tyre, si dhe të historisë së tyre të kreditit. Qëllimi i këtij vlerësimi të kujdesshëm është të sigurohet që aplikanti është në gjendje të shlyejë kredinë pa rrezikuar gjendjen e tyre financiare.

Prandaj, në këtë artikull të ri, ne do t'ju shpjegojmë në detaje të gjitha kurthet që duhen shmangur. Kështu, do të mund të lundroni në mënyrë më efikase në procesin e aplikimit për një kredi private!

Përmbajtja

  1. 4 gabimet që duhen shmangur kur aplikoni për një kredi
  2. Asnjëherë mos bëni disa kërkesa në të njëjtën kohë
  3. Komunikimi i informacionit të keq
  4. Transmetoni dokumente me cilësi të dobët
  5. Zgjedhja e ndërmjetësit të gabuar të kredisë private
  6. Konkluzioni ynë për gabimet që duhen shmangur gjatë marrjes së një kredie

4 gabimet që duhen shmangur kur aplikoni për një kredi private!

Kur aplikoni për kredi private ka disa gabime të zakonshme që duhet t'i shmangni absolutisht. Pra ju maksimizoni shanset tuaja për të marrë miratimin e kredisë tuaj! Këtu janë 5 gabimet që duhet të shmangni kur aplikoni për financim:

  • të bëjë disa kërkesa për kredi private në të njëjtën kohë;
  • komunikimi i informacionit të pasaktë për situatën e tij personale;
  • dërgoni dokumente mbështetëse me cilësi të dobët;
  • dhe së fundi, duke zgjedhur ndërmjetësin e gabuar të kredisë private.

Shmangia e këtyre gabimeve të zakonshme do të rrisë në mënyrë dramatike shanset tuaja për të marrë kredi private. Për më tepër, nuk jeni vetëm në këtë proces! Në efekt, Lica është e njohur në fushën e kredisë private në Zvicër dhe do t'ju udhëheqë në çdo hap tuajin kërkesë për kredi. Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë informacion të qartë dhe të saktë për t'ju ndihmuar të shmangni gabimet e zakonshme.

1. Asnjëherë mos bëni disa aplikime për kredi private në të njëjtën kohë

kërkesë për një kredi private

Kur bëhet fjalë për aplikimin për kredi private, një gabim i zakonshëm mund të jetë tundimi për të bëni disa kërkesa njëkohësisht me institucione të ndryshme financiare. Kjo mund të duket si një strategji efektive për të rritur shanset tuaja për të marrë një kredi. Megjithatë, kjo është një qasje kundërproduktive që mund të komprometojë seriozisht aftësinë tuaj për të marrë kredinë që ju nevojitet.

Nuk ka përpunim më të shpejtë!

Arsyeja e parë është se disa kërkesa të njëkohshme nuk garantojnë përpunim më të shpejtë të juaj Raporti i kredisë. Organizatat e kreditit konsultojnë një bazë të dhënash të klientëve, të ZEK, përpara përpunimit të një kërkese. Nëse keni disa aplikime për kredi private në vazhdim, atëherë do të keni disa regjistrime në ZEK. Kjo mund t'ju bëjë të dukeni "të paqëndrueshëm" për huadhënësit dhe ta bëjë më të vështirë marrjen e kredisë. Përveç kësaj, mund të rezultojë gjithashtu në një ofertë kredie që nuk është në kushtet më të mira.

Një grumbullim i refuzimeve të pakontrolluara

Së dyti, në rast të refuzimi i kërkesës suaj nga një huadhënës, pranimi i aplikimit tuaj nga huadhënësi tjetër bëhet edhe më i vështirë. Me disa kërkesa të njëkohshme, refuzimet mund të grumbullohen, duke e bërë kështu marrjen e kredisë edhe më të ndërlikuar.

Ulja e rezultatit tuaj të kreditit

Së fundi, bërja e disa aplikimeve për kredi në të njëjtën kohë mund të ndikojë negativisht rezultati juaj i kreditit. Çdo refuzim i kredisë regjistrohet në ZEK dhe sa më shumë të ketë refuzime, aq më shumë zvogëlohet rezultati juaj i aftësisë paguese. Kështu, do të jetë më e vështirë për të marrë kredi private në të ardhmen.

Mënyra më e mirë për të shmangur këto probleme është të aplikoni për një kredi një herë duke zgjedhur me kujdes tuajin ndërmjetësi privat i kredisë. Me më shumë se 10 vjet përvojë, Lica ofron kushtet më të mira të tregut. Përveç kësaj, do të përfitoni nga një përgjigje e shpejtë ndaj kërkesës suaj dhe një qasje e personalizuar. Lica mund t'ju ndihmojë të merrni kreditin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

2. Komunikimi i informacionit të keq për situatën e tij personale

kërkesë për një kredi private

Në kontekstin e një kërkese për një kredi private, integriteti dhe saktësia e informacionit të dhënë janë thelbësore. Mund të jetë joshëse për të ndryshuar ose hequr disa detaje në lidhje me situatën tuaj financiare rrisin shanset për të marrë një kredi. Kini kujdes, kjo mund të ketë pasoja të rënda!

Në Zvicër, si në shumë vende të tjera, dhënia e informacioneve të rreme ose të pasakta kur aplikoni për kredi konsiderohet mashtrim. Gjithashtu, mund të ndikojë seriozisht në kredibilitetin dhe rezultatin tuaj të kreditit. Kështu, do ta bëjë të pamundur marrjen e kredisë private në të ardhmen.

Edhe nëse pasojat ligjore janë të rënda, rreziku real qëndron në pasojat financiare afatgjata. Një kredi dhënë në bazë të informacionit të rremë mund të çojë në një borxh që nuk do të jeni në gjendje ta shlyeni. Kjo mund të çojë në borxhe të tepërta, dështime dhe një përkeqësim të rezultatit tuaj të kreditit.

Lica optimizon prezantimin e skedarit tuaj me informacion të saktë

Për të shmangur këto probleme, është thelbësore të sigurohet informacion i saktë dhe i plotë kur aplikoni për kredi. Është aty Lica mund t'ju ndihmojë. Si ekspert privat krediti në Zvicër, Lica ju udhëzon gjatë procesit të aplikimit për kredi. Ne sigurojmë që të gjitha informacionet e dhëna janë të sakta dhe të plota. Përveç kësaj, Lica ofron një qasje të personalizuar për t'ju ndihmuar të merrni kredia që plotëson më mirë nevojat tuaja, duke respektuar parimet e integritetit dhe transparencës. Pra, me Lica, ju mund të shmangni gabimet e kushtueshme dhe të merrni kredi private në një mënyrë etike dhe të përgjegjshme.

3. Kini kujdes të dërgoni dokumente mbështetëse me cilësi të mirë

Cilësia e dokumenteve mbështetëse të paraqitura kur aplikoni për një kredi private mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në procesi i miratimit. Dokumentet e palexueshme ose me cilësi të dobët mund të çojnë në vonesa në përpunimin e aplikacionit tuaj, madje edhe në refuzim.

Kur dorëzoni dokumente mbështetëse, sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë qartësisht të dukshme dhe të lexueshme. Skanimet ose fotokopjet duhet të jenë të qarta dhe pa zona të paqarta ose me hije që mund ta bëjnë informacionin të vështirë për t'u lexuar. Dokumentet skanimi i dobët ose i palexueshëm mund të krijojë përshtypjen se jeni të pakujdesshëm ose joprofesionist. Prandaj, kjo mund të ndikojë në aplikimin tuaj për kredi.

4. Zgjedhja e ndërmjetësit të duhur të kredisë private?

kërkesë për një kredi private

Në kontekstin e një kërkese për një kredi private, zgjidhni mirë ndërmjetësi i tij Kredia private mund të bëjë të gjithë ndryshimin. Një ndërmjetës cilësor, si Lica, mund t'ju ndihmojë të identifikoni opsionet më të mira të kredisë që i përshtaten më mirë nevojave tuaja. Këtu janë disa kritere që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një ndërmjetës:

Kursimi i kohës dhe përpjekjes:

Një ndërmjetës i mirë me kredi private do t'ju kursejë kohë dhe përpjekje duke kryer të gjitha hapat e nevojshëm për të marrë një kredi. Ai merr parasysh profilin tuaj dhe gjendjen tuaj financiare për t'ju ofruar kredinë që plotëson më mirë nevojat tuaja.

Kursime të mundshme:

Një ndërmjetës me përvojë është në gjendje të negociojë kushte më të mira kredie. Pra ti mundesh bëni kursime të konsiderueshme.

Norma më e mirë e huamarrjes:

Ndërmjetësi gjithashtu ka akses në një gamë të gjerë opsionesh krediti, duke e lejuar atë të gjejë kushtet më të mira treg për ju.

Mbështetje e personalizuar:

Një ndërmjetës i mirë ofron mbështetje të personalizuar dhe ju shoqëron gjatë gjithë procesit të aplikimit për financim. Ai merr parasysh nevojat tuaja specifike dhe ju udhëzon nëpër faza të ndryshme të kërkesës.

Thibault RouviereThibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko CiulloMirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus DucretNiklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
Tania PintoTania Pinto
09:24 02 24 korrik
Manuel CarvalhidoManuel Carvalhido
08:12 27 qershor 24
Z. Omar Gour7o9gel është gjithmonë miqësor dhe i dobishëm.
Ruben CardosoRuben Cardoso
09:33 26 24 qershor
Gerson VizuetaGerson Vizueta
15:48 17 24 qershor
Nga ana ime, jam shumë mirënjohës për ndihmën e zotit Omar G, shumë profesional dhe gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje nga unë.
Ricardo AndreRicardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo DimitriouDespo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia KostaKlaudia Kosta
12:28 23 24 prill
Rui AmaroRui Amaro
03:26 23 24 Prill
Rui FariaRui Faria
17:15 20 prill 24
I disponueshëm dhe i përkushtuar, falënderoj sërish zotin Ognissanti për profesionalizmin e tij.
Arthur EstevesArthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes GomesCergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab BehreHaileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichelePatricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
Andrea DeianaAndrea Deiana
03:46 28 mars 24
Z. Ognissanti Manuel, me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, mundi të më drejtonte dhe këshillonte në mënyrën më të mirë të mundshme. Meriton më shumë se 5 yje!
Agostinho Ferreira alvesAgostinho Ferreira alves
11:26 04 mars 24
Véronique TeroscVéronique Terosc
16:29 27 shkurt 24
Eksperiencë shumë e mirë. Ajo është shumë profesioniste.
Arthur MoreiraArthur Moreira
13:51 21 24 shkurt
Marta FerreiraMarta Ferreira
14:47 20 shkurt 24
Jedidia AndrianarivonyJedidia Andrianarivony
13:49 20 shkurt 24
Është e patëmetë
Anderson ZomerAnderson Zomer
12:08 15 shkurt 24
Vërtet i kënaqur me Omanin! Shumë profesional, i qartë dhe i shpejtë! FALEMINDERIT
Houda KacemHouda Kacem
13:33 09 24 shkurt
Andreas HerzigAndreas Herzig
19:58 05 24 shkurt
Leonora NrecajLeonora Nrecaj
16:52 03 24 shkurt
Unë mund t'ju rekomandoj shumë këshillat e Mirlinda Ahmetit në Lica. Ajo është e besueshme, vepron shpejt dhe gjen zgjidhje, jam shumë i kënaqur me të. ??
Profesionalizëm i jashtëzakonshëm nga znj. Mara Garcia dhe gjithë ekipi i saj. Unë rekomandoj.
Eliane RibeiroEliane Ribeiro
11:33 30 janar 24
Do të doja të ndaja mendimin tim pozitiv për shërbimet e Lica Crédit. Ekipi i tyre profesional ishte efikas në përpunimin e aplikimit tim për kredi, me norma interesi konkurruese dhe kushte fleksibël të shlyerjes. Unë rekomandoj shumë shërbimet tuaja.
Giuseppe Di CarmineGiuseppe Di Carmine
13:39 26 janar 24
Manueli është një person i sjellshëm dhe shumë kompetent. Dikush qe di te beje punen e tij dhe qe nuk heq dore.E rekomandoj shume.
Matteo D'ArpinoMatteo D'Arpino
19:57 18 janar 24
Rosario D'alessandroRosario D'alessandro
10:38 18 janar 24
Manueli është një djalë i mirë
zyrtarevitordiaszyrtarevitordias
14:23 11 janar 24
Gjithmonë përpiquni derisa të gjejmë një zgjidhje për klientin
Marta CabralMarta Cabral
15:57 09 24 janar
Filipa DiasFilipa Dias
14:05 05 24 janar
Dovile TDovile T
13:22 03 24 janar
Faleminderit Manuel për ndihmën profesionale, reagimet e shpejta dhe efikase!
Lurdes CunhaLurdes Cunha
13:26 07 23 dhjetor
Dëshiroj të falënderoj zotin Omar Gourgel, sepse ai ishte shumë profesionist, këshilltar i shkëlqyer dhe efikas në punën e tij. Burri im (Z. Artur Da Silva Cunha) dhe unë jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe rekomandojmë shërbimet tuaja.
Zejneb RkainZejneb Rkain
13:34 29 nëntor 23
Nilsa TeixeiraNilsa Teixeira
17:02 16 23 nëntor
Konsulentja Mara Garcia përveçse miqësore është një profesioniste e mirë.Ajo është shumë e mirë në atë që bën...
Pedro RamiaoPedro Ramiao
16:45 16 23 nëntor
Ana BelloAna Bello
11:16 16 23 nëntor
Z. Omar ishte shumë profesionist dhe shumë i vëmendshëm ndaj nevojës sime për të marrë ceedito
Alberto FloresAlberto Flores
15:48 07 23 nëntor
Pershendetje zoterinj nga LicaO sigurisht qe jam i kenaqur me vemendjen tuaj sidomos te z.
Fadil KamishiFadil Kamishi
20:44 03 23 nëntor
Pershendetje zoti Manuel ju jeni n1 urime jam shume i kenaqur me punen qe beni per ne faleminderit shume.
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
18:59 03 23 nëntor
Shume faleminderit zonja Mirlinda Ahmeti me ka ndihmuar shume dhe gjithmone me eshte pergjigjur menjehere pyetjeve, eshte femra e duhur faleminderit.
Email-i imEmail-i im
15:58 02 23 nëntor
Përvoja ime me zonjushën Mirlinda Ahmetin nga Lica ishte shumë e dobishme, ajo më përfaqësoi shumë mirë me huadhënësin dhe në fund e mora ndihmën financiare pa problem.
Renata HlaváčkováRenata Hlaváčková
14:21 02 23 nëntor
Jam shumë e kënaqur dhe zonja Ahmeti është shumë profesionale. Faleminderit shumë Renata
Bekim ShalaBekim Shala
11:46 02 23 nëntor
Konsulentja Mirlinda kuptoi menjëherë nevojat e mia si klient dhe punoi shumë për të arritur një rezultat pozitiv ndaj kërkesave të mia. I sjellshëm, efikas, i saktë, profesionalisht kompetent dhe shumë empatik personalisht. Unë rekomandoj shumë Mirlinda Ahmetin
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
10:02 27 tetor 23
Helder FilipeHelder Filipe
11:52 25 23 tetor
joao pintojoao pinto
10:08 23 tetor 23
Jules UddinJules Uddin
10:16 16 23 tetor
BlumeoBlumeo
05:13 13 23 tetor
Marcelo FerreiraMarcelo Ferreira
11:34 12 23 tetor
Një profesioniste e shkëlqyer Mara Garcia
Salvatore Lo GiudiceSalvatore Lo Giudice
11:20 12 23 tetor
Manuel N^1 ishte shumë preciz, një profesionist i vërtetë.
Angela CoelhoAngela Coelho
09:39 09 23 tetor
Kristian FarinaKristian Farina
09:20 09 23 tetor
Kjo ishte një kënaqësi! Partner biznesi shumë i këndshëm!
juan alkaldejuan alkalde
06:36 04 23 tetor
jep gjithmonë zgjidhje
Luis GarciaLuis Garcia
16:50 03 23 tetor
Paolo ShefiPaolo Shefi
17:17 28 shtator 23
Kimberly BallamanKimberly Ballaman
16:18 26 shtator 23
Ai ishte në gjendje t'u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona dhe të na ndihmonte me kërkesën tonë.
Nadia DeBarrosNadia DeBarros
13:13 21 shtator 23
Renaldo GjoziRenaldo Gjozi
09:18 20 shtator 23
Joaquim AzevedoJoaquim Azevedo
17:15 15 23 shtator
Antonio SimoneAntonio Simone
11:31 15 23 shtator
Falë zotit Manuel një person shumë kompetent në punën e tij faleminderit shumë
Roberto LabanoRoberto Labano
13:24 14 23 shtator
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:01 14 23 shtator
Je voudrais dire que Mara Garcia a été excellente pour résoudre ma demande. Du début jusqu'à la fin. Je recommande à 100%. Merci Mara 🙂
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
06:49 14 23 shtator
Mara Garcia u kujdes për porosinë time. Super miqësor, i vëmendshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar. Në këtë degë nga më të mirat që kam gjetur.
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:27 12 shtator 23
Cosimo TassoneCosimo Tassone
14:44 31 23 gusht
Konsulenti Manuel Ognissanti është një djalë shumë i mirë në punën e tij dhe i disponueshëm, falë njohurive të tij kam arritur të marr kreditin. ua rekomandoj te gjitheve..?? FALEMINDERIT MANUAL..
Ricardo Da SilvaRicardo Da Silva
08:25 31 23 gusht
Shpejt, pa problem.
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
08:19 31 23 gusht
js_loader

Duke zgjedhur Lica si ndërmjetësin tuaj privat të kredisë, ju përfitoni nga përvoja dhe njohuria e pashembullt. Lica është i përkushtuar për të përmbushur nevojat tuaja dhe për të realizuar ëndrrat tuaja kredi e favorshme. Me një para-analizë të kërkesës suaj, Lica ju shoqëron gjatë gjithë procesit. Ne jemi të përkushtuar t'ju marrim kredinë private që i përshtatet më së miri situatës suaj financiare.

Konkluzioni ynë për gabimet që duhen shmangur gjatë marrjes së kredisë private

Kur aplikoni për një kredi private në Zvicër, është thelbësore të kuptoni sfidat dhe Gabimet për të shmangur për të rritur shanset tuaja për sukses. Kriteret e pranueshmërisë dhe kërkesat rregullatore mund të bëjnë marrjen e një kredie vështirë. Prandaj është thelbësore që të jeni mirë të informuar dhe të përgatitur.

Së fundi, zgjedhja e një ndërmjetësi të mirë, si Lica, mund të bëjë një ndryshim të madh në suksesin e aplikimit tuaj për kredi. Një ndërmjetës me përvojë mund t'ju ndihmojë të gjeni kushtet më të mira të kredisë. Ju kurseni kohë dhe përpjekje duke përfituar nga mbështetja e personalizuar.

A keni pyetje përpara se të aplikoni për kredi private? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 205 reviews
mundësuar nga Google
Thibault Rouviere
Thibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko Ciullo
Mirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus Ducret
Niklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!