Si të merrni një hua private me normën më të mirë të mundshme?

kredi private me normën më të mirë

Kjo është një pyetje që lind në përgjithësi për çdo aplikues kredie. Përgjigja e saktë për këtë pyetje, megjithatë, duhet të afrohet nga këndvështrime të ndryshme. Lica shpjegon në detaje në këtë artikull se si të merrni kushtet më të mira për kredinë tuaj private. Përveç kësaj, kush nuk do të donte të përfitonte nga kredia private me normën më të mirë të tregut? Përgjigja është e bukur dhe mirë për të gjithë! Sidoqoftë, ne do të shohim se për ta arritur këtë, do të jetë e nevojshme të plotësohen disa kritere të sakta.

Situata e tregut

Në Zvicër, tregu privat i kredisë ndahet midis rreth dhjetë kompanive. Ka edhe huadhënës privatë, por këta janë shumë pak, ata nuk do të merren parasysh në këtë artikull. Prandaj është kryesisht një treg privat në të cilin konkurrenca është falas. Sidoqoftë, Këshilli Federal vendos një tavan për normën maksimale të interesit. autorizuar për të siguruar mbrojtjen e konsumatorit. Në vitin 2021, norma maksimale e autorizuar përcaktohet në 10% për kreditë private.

Në një treg konkurrues, hapi i parë për të marrë kredi private me normën më të mirë do të jetë konkurrimi.

Për të marrë një hua private me normën më të mirë, dy zgjidhje të mundshme:

  1. Bëhuni ekspert në kreditë private, përgatitni siç duhet dosjen tuaj dhe bëni kërkesa te bankat e ndryshme në treg. Kini kujdes, në rast refuzimi, aplikimi juaj i kredisë mund të kthehet shpejt në një makth.
  2. Zgjidhni një ndërmjetës kredie që ka një reputacion të shkëlqyeshëm dhe lërini të marrin kredinë tuaj me normën më të mirë në treg.

Në këtë kontekst, opsioni i dytë është sigurisht më i favorshmi nëse vërtet dëshironi të merrni një hua private me kushte të shkëlqyera dhe veçanërisht nëse doni të kurseni kohë të çmuar në procedurat kërkimore dhe administrative.

Situata juaj personale është një faktor kryesor në marrjen e kredisë private me normën më të mirë.

Shtë e sigurt që një bankë nuk do të jetë e gatshme t'ju ofrojë kushte të shkëlqyera nëse jeni një pagues i keq. Në të vërtetë, një bankë nuk do të rrezikojë të humbasë paratë e saj nëse ka dyshime për aftësinë tuaj për të shlyer. Ja përse Lica është gjithmonë i shqetësuar me përgatitjen e kërkesave të patëmetë të financimit paraprakisht. Kjo ndonjëherë nënkupton pak më shumë ndërveprim me klientët tanë. Sidoqoftë, është garancia për të marrë gjithmonë kredi private me normën më të mirë.

kredi private me normën më të mirë

Përvoja juaj me huatë private

Mund të tingëllojë befasuese, por bankat vlerësojnë klientët me të cilët është e mundur të krijohet një histori krediti private. Një klient që nuk ka pasur kurrë kredi mund të vlerësohet shumë më i ulët se një klient që ka pasur kredi private më parë. Sidomos nëse ky i fundit ka paguar rregullisht pagesat e tij mujore.

Për të nxjerrë në pah një histori pagese të padiskutueshme, Lica siguron sistematikisht që të dhënat tuaja të analizohen në regjistra të caktuar. Pra, ne fillojmë punën tonë në bazë të një situate të dokumentuar. Prandaj do të jetë shumë më e lehtë për ne që ta drejtojmë kërkesën tuaj tek organizatat e duhura. Në rast se historia juaj nuk është e mirë dhe për këtë arsye do të ishte e pamundur për ne që të marrim një kredi me normën më të mirë, ne do t'ju drejtojmë paraprakisht në shërbimin tonë të pastrimit të të dhënave. CleanDataMe Atëherë ne mund të marrim dosjen tuaj dhe të fillojmë negociatat!

Zgjidhni një ndërmjetës të pavarur

Ndryshe nga një bankë, ndërmjetësi ka një detyrë suksesi ndaj drejtorëve të tij. Kjo do të thotë se bankat sjellin mbi të gjitha një interes për cilësinë e dosjeve. Pra kryesisht në ecurinë e përgjithshme të kredive që ata japin. Një bankë gjithmonë do të preferojë sigurinë në vend që të marrë rreziqe kur huazon fonde. Ndërmjetësi i pavarur do të promovojë normën më të lartë të pranimit të mundshëm. Kështu, klientët e tij do të jenë të lumtur të marrin kredi me normën më të mirë kur është e mundur.

Zgjedhja e ndërmjetësit është shumë e rëndësishme ! Disa ofrues janë më pak të shqetësuar me rezultatet afatmesme ose afatgjata dhe favorizojnë shpejtësinë duke lënë mënjanë këshillat. Pra, kontrolloni seriozitetin e bashkëbiseduesit tuaj para se të pyesni.

Përgatitja e dosjes një nga çelësat për të marrë një hua me normën më të mirë

Dhe po, nuk ka mrekulli! Vetëm skedarët më të mirë të paraqitur do të pranohen shpejt me kushte të favorshme. Nëse doni të merrni kredi me normën më të mirë, ndiqni udhëzimet e këshilltarit tuaj Lica. Ai di si të përgatisë dhe paraqesë rastin tuaj për të marrë rezultatin që prisni prej tij.

Kur kjo e fundit ju kërkon disa dokumente mbështetëse ose detaje në lidhje me situatën tuaj, mbani mend se kjo nuk është për t'ju shqetësuar ose për kuriozitet. Në Lica ne marrim kohë për të njohur klientët tanë dhe bëjmë gjithçka që është e mundur në mënyrë që ju të mundeni merrni huanë tuaj me normën më të mirë.

Një ofertë shumë e mirë për të qenë e vërtetë

Ne nuk mund ta përsërisim sa duhet, por ofertat si "Kredia juaj në 0%" ose "Kredia juaj pa dëshmi" janë në 99.99% raste një mashtrim. Asnjë institucion nuk do të rrezikonte të humbiste para duke i dhënë hua! Ka pak a shumë oferta interesante në tregun zviceran, por zgjidhja e vetme për të marrë kredi në shkallën më të mirë është të telefononi shërbimet e një profesionisti.

Konkluzioni ynë për të marrë një kredi private me normën më të mirë:

Për të përmbledhur sa më mirë shpjegimet tona të ndryshme, këtu janë tre pikat që duhet të mbani mend për të marrë huanë tuaj me normën më të mirë:

  1. Zgjidhni ndërmjetësin tuaj me kujdes
  2. Ndiqni udhëzimet e tij me kujdes
  3. Mos i rrisni kërkesat tuaja për kredi pa nevojë

Me këto tre parime, ju do të keni çdo shans për të marrë financimin që ju nevojitet për të realizuar projektet tuaja.

Lica si një ofrues neutral dhe i pavarur i shërbimit ndihmon disa mijëra klientë çdo vit në marrjen e kredisë në kushtet më të mira të mundshme. Ju mund të me kënaqësi kontaktoni një nga menaxherët tanë në gjuhën që keni zgjedhur për të folur për të.

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!