Si të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi konsumatore: udhëzues praktik

Kredia konsumatore

Po kërkoni të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë një kredi të konsiderueshme konsumatore? Ju jeni në vendin e duhur! Para së gjithash, pse është e rëndësishme të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë kredi konsumatore? Epo, menaxhimi i shëndoshë financiar mund të nënkuptojë ndryshimin midis a aplikim për kredi private miratuar dhe një kërkesë e refuzuar. Për më tepër, një buxhet i mirë-menaxhuar mund t'ju ndihmojë të siguroni kushte më të favorshme kredie. Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të përgatisni buxhetin tuaj në mënyrë që të merrni kredi konsumatore.

Përmbajtja

  1. Kuptoni se si funksionojnë financat tuaja
  2. Krijoni një buxhet përpara se të merrni kredi
  3. Ulni të gjitha shpenzimet e panevojshme
  4. Rritni të ardhurat tuaja
  5. Menaxhoni kreditë tuaja ekzistuese private
  6. 3 këshilla për të rritur kredinë tuaj konsumatore
  7. Përfundimi ynë

Kuptoni se si funksionojnë financat tuaja

A mendoni se ku shkojnë paratë tuaja çdo muaj? Përpara se të mundeni optimizoni buxhetin tuaj, fillimisht duhet të kuptoni zakonet tuaja të shpenzimeve. Shikoni nga afër pasqyrat tuaja bankare, faturat dhe shpenzimet e përgjithshme për të përcaktuar se ku shpenzoni më shumë.

Krijoni një buxhet përpara se të merrni një kredi konsumatore

Pasi të keni kuptuar zakonet tuaja të shpenzimeve, është koha për të vendosur një buxhet. Kjo do t'ju ndihmojë të gjurmoni shpenzimet tuaja dhe të identifikoni fushat ku mund të kurseni. Për ta bërë këtë, zbritni shpenzimet tuaja mujore nga të ardhurat tuaja mujore. Rezultati është shuma që mund t'i kushtoni kursimit dhe shlyerjes së kredisë suaj konsumatore. Për të bërë buxhetin tuaj, ju rekomandojmë të përdorni a tabelë excel që do të gjeni në internet.

Ulni të gjitha shpenzimet e panevojshme

Për të maksimizuar aftësinë tuaj për të shlyer kredinë konsumatore, merrni parasysh reduktimin e shpenzimeve tuaja të panevojshme. Kjo mund të nënkuptojë heqjen dorë nga disa lukse, si p.sh. ngrënia jashtë ose abonimet për shërbimet që i përdorni rrallë. Me disa shpenzime të reduktuara Prandaj do të jeni më të rehatshëm për të shlyer kredinë tuaj private.

Rritni të ardhurat tuaja

Kredia konsumatore

Nëse ulja e shpenzimeve nuk mjafton, mund të jetë e nevojshme të rritni të ardhurat tuaja. Kjo mund të arrihet përmes punësimit me kohë të pjesshme, një ngutjeje anësore ose duke investuar në mundësi që mund të gjenerojnë të ardhura pasive. Të gjitha burimet dytësore të të ardhurave do t'ju lejojnë të rrisni aftësinë tuaj për të shlyer kredinë tuaj konsumatore.

Përveç kësaj, nëse doni të maksimizoni lehtësisht të ardhurat tuaja dhe të përfitoni nga një mundësi interesante financiare, të bëhesh një tregues klienti për Lica është një zgjedhje e mençur. Bashkohuni me programin tonë tregues sot dhe filloni të gjeneroni të ardhura shtesë duke rekomanduar Lica për ata që ju rrethojnë. Regjistrohuni tani dhe zbuloni potencialin financiar që ju pret

Menaxhoni kreditë tuaja ekzistuese private

Nëse keni borxhe ekzistuese, është thelbësore t'i menaxhoni ato në mënyrë efektive përpara se të merrni kredi të re konsumatore. Mund të nënkuptojë rinegocioni kushtet e kredisë suaj aktual ose konsolidoni borxhet tuaja për të ulur normat e interesit.

Këtu mund t'ju ndihmojë Lica. Si ekspert krediti privat në Zvicër, Lica ofron shërbime që mund t'ju ndihmojnë zvogëloni pagesat mujore të kredive tuaja ekzistuese. Qoftë qiraja, kartat tuaja të kreditit apo kredia konsumatore, Lica do t'ju ndihmojë të kurseni para në pagesat tuaja mujore. Me vite përvojë dhe një ekip të përkushtuar profesionistësh financiarë, Lica është partneri i zgjedhur për të gjitha nevojat tuaja të kreditit.

3 këshilla të menjëhershme për të rritur shpejt buxhetin tuaj të kredisë konsumatore

Kredia konsumatore

1. Ju mund të ulni primin e sigurimit shëndetësor

Një reduktim i primeve të sigurimit shëndetësor do të rrisë drejtpërdrejt aftësinë tuaj për të marrë kredi private. Këtu janë 4 mënyra për të kursyer kostot e primit të sigurimit:

Rritja e zbritjes: Zgjedhja e një zbritjeje më të lartë se minimumi prej 300 CHF.- do t'ju ndihmojë drejtpërdrejt të reduktoni primet e sigurimit.

Zgjidhni një model tjetër sigurimi : Modelet alternative të sigurimit, si modelet e mjekut të familjes, HMO, Telmed ose PrimaPharma, mund të ofrojnë kursime të konsiderueshme në primet.

Shmangni sigurimin e dyfishtë të aksidenteve: Nëse punëdhënësi mbulon sigurimin e aksidenteve, mbulimi i aksidentit nga LAMal nuk është i nevojshëm.

Krahasoni primet e siguruesve të ndryshëm : Duke krahasuar primet e ofruara nga siguruesit, ju lehtë mund të kurseni para duke ruajtur të njëjtin shërbim.

2. Një rënie në qira do të rrisë gjithashtu buxhetin tuaj të kredisë konsumatore

Kur norma referencë e hipotekës zvogëlohet, si qiramarrës, ju keni të drejtë të kërkoni një ulje të qirasë. Duhet të dini se të gjitha rritjet e qirasë që përjetoni gjatë afatit të qirasë nuk janë domosdoshmërisht të justifikuara. Kjo është arsyeja pse është thelbësore t'i kontrolloni ato. Vlerësoni ndryshimin në qiranë tuaj që kur keni nënshkruar marrëveshjen e qirasë. Detajet e nevojshme për këtë vlerësim mund të gjenden në marrëveshjen tuaj të qirasë.

Pasi të keni bërë këtë llogaritje, nëse zbulohet një rënie, mund të shkarkoni një letër të paraformatuar për t'ia dërguar pronarit tuaj me postë të regjistruar. Nëse rritja e qirasë e treguar nuk përputhet me atë që keni llogaritur, rekomandohet që të kontaktoni shërbimin tuaj lokal për të nisur procedurat e kërkuara me autoritetin e pajtimit.

3. Ulni kostot e transportit

Kostot e transportit ndikojnë drejtpërdrejt në buxhetin tuaj duke llogaritur kapacitetin tuaj për të marrë kredi konsumatore. Këtu janë disa mënyra për të ulur shpenzimet tuaja të transportit:

Bashkim me makinë: Carpooling është një mënyrë e shkëlqyer për të ndarë kostot e transportit. Mund të organizoni shoqërim me kolegët, miqtë ose të përdorni aplikacione të dedikuara.

Transporti publik: Transporti publik mund të jetë një opsion më i lirë, veçanërisht nëse jetoni në një zonë urbane me një rrjet të mirë. Për më tepër, shumë sisteme të transportit publik ofrojnë bileta sezoni ose zbritje për udhëtime të shpeshta.

Ecni, biçikletë ose skuter: Për distanca të shkurtra, ecja, çiklizmi ose skuteri mund të jenë një opsion i zbatueshëm. Jo vetëm që kurseni para, por përfitoni edhe nga ushtrimet e rregullta fizike.

Punë në telekomandë: Nëse është e mundur, negocioni ditët e largimit me punëdhënësin tuaj. Kjo jo vetëm që do t'ju kursejë koston e transportit, por edhe do t'ju kursejë kohë.

Përfundimi ynë se si të optimizoni buxhetin tuaj për të marrë kredi konsumatore

Si përfundim, optimizimi i buxhetit tuaj është një proces thelbësor që mund të përmirësojë situatën tuaj financiare dhe të rrisë pranueshmërinë tuaj për kredi konsumatore. Duke marrë kohë për të kuptuar financat tuaja, duke krijuar një buxhet realist, duke reduktuar shpenzimet e panevojshme, duke rritur të ardhurat tuaja dhe duke menaxhuar në mënyrë efektive borxhet tuaja ekzistuese, ju mund të vendosni bazat për një shëndet të fortë financiar. Kështu që do të jetë shumë më e lehtë për të marrë kredi private që do të përmbushë në mënyrë të përkryer nevojat tuaja.

Lica, eksperti juaj i besuar i kredisë private në Zvicër, është këtu për t'ju mbështetur gjatë gjithë këtij procesi. Ekipi ynë i përkushtuar është i gatshëm t'ju ndihmojë të optimizoni buxhetin tuaj, të menaxhoni borxhin tuaj në mënyrë efektive dhe të merrni kredinë konsumatore që plotëson nevojat tuaja. Ne besojmë në aftësinë tuaj për të arritur qëllimet tuaja financiare dhe jemi këtu për t'ju mbështetur në çdo hap të rrugës.

A keni pyetje përpara se të aplikoni për kredi private? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Ricardo AndreRicardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo DimitriouDespo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia KostaKlaudia Kosta
12:28 23 24 prill
Rui AmaroRui Amaro
03:26 23 24 Prill
Rui FariaRui Faria
17:15 20 prill 24
I disponueshëm dhe i përkushtuar, falënderoj sërish zotin Ognissanti për profesionalizmin e tij.
Arthur EstevesArthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes GomesCergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab BehreHaileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichelePatricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
Andrea DeianaAndrea Deiana
03:46 28 mars 24
Z. Ognissanti Manuel, me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, mundi të më drejtonte dhe këshillonte në mënyrën më të mirë të mundshme. Meriton më shumë se 5 yje!
Agostinho Ferreira alvesAgostinho Ferreira alves
11:26 04 mars 24
Véronique TeroscVéronique Terosc
16:29 27 shkurt 24
Eksperiencë shumë e mirë. Ajo është shumë profesioniste.
Arthur MoreiraArthur Moreira
13:51 21 24 shkurt
Marta FerreiraMarta Ferreira
14:47 20 shkurt 24
Jedidia AndrianarivonyJedidia Andrianarivony
13:49 20 shkurt 24
Është e patëmetë
Anderson ZomerAnderson Zomer
12:08 15 shkurt 24
Vërtet i kënaqur me Omanin! Shumë profesional, i qartë dhe i shpejtë! FALEMINDERIT
Houda KacemHouda Kacem
13:33 09 24 shkurt
Andreas HerzigAndreas Herzig
19:58 05 24 shkurt
Leonora NrecajLeonora Nrecaj
16:52 03 24 shkurt
Unë mund t'ju rekomandoj shumë këshillat e Mirlinda Ahmetit në Lica. Ajo është e besueshme, vepron shpejt dhe gjen zgjidhje, jam shumë i kënaqur me të. ??
Profesionalizëm i jashtëzakonshëm nga znj. Mara Garcia dhe gjithë ekipi i saj. Unë rekomandoj.
Eliane RibeiroEliane Ribeiro
11:33 30 janar 24
Do të doja të ndaja mendimin tim pozitiv për shërbimet e Lica Crédit. Ekipi i tyre profesional ishte efikas në përpunimin e aplikimit tim për kredi, me norma interesi konkurruese dhe kushte fleksibël të shlyerjes. Unë rekomandoj shumë shërbimet tuaja.
Giuseppe Di CarmineGiuseppe Di Carmine
13:39 26 janar 24
Manueli është një person i sjellshëm dhe shumë kompetent. Dikush qe di te beje punen e tij dhe qe nuk heq dore.E rekomandoj shume.
Matteo D'ArpinoMatteo D'Arpino
19:57 18 janar 24
Rosario D'alessandroRosario D'alessandro
10:38 18 janar 24
Manueli është një djalë i mirë
zyrtarevitordiaszyrtarevitordias
14:23 11 janar 24
Gjithmonë përpiquni derisa të gjejmë një zgjidhje për klientin
Marta CabralMarta Cabral
15:57 09 24 janar
Filipa DiasFilipa Dias
14:05 05 24 janar
Dovile TDovile T
13:22 03 24 janar
Faleminderit Manuel për ndihmën profesionale, reagimet e shpejta dhe efikase!
Lurdes CunhaLurdes Cunha
13:26 07 23 dhjetor
Dëshiroj të falënderoj zotin Omar Gourgel, sepse ai ishte shumë profesionist, këshilltar i shkëlqyer dhe efikas në punën e tij. Burri im (Z. Artur Da Silva Cunha) dhe unë jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe rekomandojmë shërbimet tuaja.
Zejneb RkainZejneb Rkain
13:34 29 nëntor 23
Nilsa TeixeiraNilsa Teixeira
17:02 16 23 nëntor
Konsulentja Mara Garcia përveçse miqësore është një profesioniste e mirë.Ajo është shumë e mirë në atë që bën...
Pedro RamiaoPedro Ramiao
16:45 16 23 nëntor
Ana BelloAna Bello
11:16 16 23 nëntor
Z. Omar ishte shumë profesionist dhe shumë i vëmendshëm ndaj nevojës sime për të marrë ceedito
Alberto FloresAlberto Flores
15:48 07 23 nëntor
Pershendetje zoterinj nga LicaO sigurisht qe jam i kenaqur me vemendjen tuaj sidomos te z.
Fadil KamishiFadil Kamishi
20:44 03 23 nëntor
Pershendetje zoti Manuel ju jeni n1 urime jam shume i kenaqur me punen qe beni per ne faleminderit shume.
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
18:59 03 23 nëntor
Shume faleminderit zonja Mirlinda Ahmeti me ka ndihmuar shume dhe gjithmone me eshte pergjigjur menjehere pyetjeve, eshte femra e duhur faleminderit.
Email-i imEmail-i im
15:58 02 23 nëntor
Përvoja ime me zonjushën Mirlinda Ahmetin nga Lica ishte shumë e dobishme, ajo më përfaqësoi shumë mirë me huadhënësin dhe në fund e mora ndihmën financiare pa problem.
Renata HlaváčkováRenata Hlaváčková
14:21 02 23 nëntor
Jam shumë e kënaqur dhe zonja Ahmeti është shumë profesionale. Faleminderit shumë Renata
Bekim ShalaBekim Shala
11:46 02 23 nëntor
Konsulentja Mirlinda kuptoi menjëherë nevojat e mia si klient dhe punoi shumë për të arritur një rezultat pozitiv ndaj kërkesave të mia. I sjellshëm, efikas, i saktë, profesionalisht kompetent dhe shumë empatik personalisht. Unë rekomandoj shumë Mirlinda Ahmetin
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
10:02 27 tetor 23
Helder FilipeHelder Filipe
11:52 25 23 tetor
joao pintojoao pinto
10:08 23 tetor 23
Jules UddinJules Uddin
10:16 16 23 tetor
BlumeoBlumeo
05:13 13 23 tetor
Marcelo FerreiraMarcelo Ferreira
11:34 12 23 tetor
Një profesioniste e shkëlqyer Mara Garcia
Salvatore Lo GiudiceSalvatore Lo Giudice
11:20 12 23 tetor
Manuel N^1 ishte shumë preciz, një profesionist i vërtetë.
Angela CoelhoAngela Coelho
09:39 09 23 tetor
Kristian FarinaKristian Farina
09:20 09 23 tetor
Kjo ishte një kënaqësi! Partner biznesi shumë i këndshëm!
juan alkaldejuan alkalde
06:36 04 23 tetor
jep gjithmonë zgjidhje
Luis GarciaLuis Garcia
16:50 03 23 tetor
Paolo ShefiPaolo Shefi
17:17 28 shtator 23
Kimberly BallamanKimberly Ballaman
16:18 26 shtator 23
Ai ishte në gjendje t'u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona dhe të na ndihmonte me kërkesën tonë.
Nadia DeBarrosNadia DeBarros
13:13 21 shtator 23
Renaldo GjoziRenaldo Gjozi
09:18 20 shtator 23
Joaquim AzevedoJoaquim Azevedo
17:15 15 23 shtator
Antonio SimoneAntonio Simone
11:31 15 23 shtator
Falë zotit Manuel një person shumë kompetent në punën e tij faleminderit shumë
Roberto LabanoRoberto Labano
13:24 14 23 shtator
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:01 14 23 shtator
Je voudrais dire que Mara Garcia a été excellente pour résoudre ma demande. Du début jusqu'à la fin. Je recommande à 100%. Merci Mara 🙂
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
06:49 14 23 shtator
Mara Garcia u kujdes për porosinë time. Super miqësor, i vëmendshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar. Në këtë degë nga më të mirat që kam gjetur.
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:27 12 shtator 23
Cosimo TassoneCosimo Tassone
14:44 31 23 gusht
Konsulenti Manuel Ognissanti është një djalë shumë i mirë në punën e tij dhe i disponueshëm, falë njohurive të tij kam arritur të marr kreditin. ua rekomandoj te gjitheve..?? FALEMINDERIT MANUAL..
Ricardo Da SilvaRicardo Da Silva
08:25 31 23 gusht
Shpejt, pa problem.
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
08:19 31 23 gusht
Francesco CrisafulliFrancesco Crisafulli
11:59 30 23 gusht
e disponueshme dhe praktike! çfarë ju nevojitet në këto situata.informuar
PikachuPikachu
12:48 19 23 gusht
Reklamim i rremë. Pamundësia për të marrë një kredi. Konsulenti që nuk më ofron asnjë zgjidhje, përveçse të ia dalim vetë... Unë e këshilloj fort kundër dhe kjo është turp.
Melitta CostantinoMelitta Costantino
11:06 08 23 qershor
Efikasitet i patëmetë. Nga A në ZFast, i qartë, efikas dhe serioz
Dave MartinsDave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel PittetRachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.SantosRui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Danny FernandoDanny Fernando
14:37 25 janar 23
Kompani qe jep vertet nga vetja per keta kliente dhe qe me te vertete perpiqet te gjeje zgjidhje Sherbim miqësor, mbeshtetje ne te gjitha fazat. Pro të vërtetë. Unë rekomandoj shumë. Shumë faleminderit zonjës Garcia për profesionalizmin dhe efikasitetin e saj.
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!