Pse të kërkoni një ndërmjetës privat krediti?

ndërmjetësi privat i kredisë

Dëshironi të merrni para për ta bërë një projekt realitet? Apo ndoshta keni nevojë urgjente për fonde për të zgjidhur një situatë financiare? Si shumë njerëz, ju shkoni në internet dhe shkruani " Kredi private“. Dhe atje, rezultati i kërkimit tuaj shfaq një mori ofertash, secila më tërheqëse se tjetra. Por si të renditni dhe zgjidhni zgjidhjen e duhur? Cila kohëzgjatje të zgjidhni? Sa do të jetë norma e interesit? Cilat do të jenë afatet dhe kushtet e pagesës? Me pak fjalë, gjetja e marrëveshjes më të mirë nuk është diçka e vogël! Në këtë artikull të ri, ne shpjegojmë pse do të ishte në avantazhin tuaj të kërkoni shërbimet e një ndërmjetësi të pavarur privat krediti për të marrë financimin tuaj.

Cila është puna e një ndërmjetësi privat krediti?

Me pak fjalë, ndërmjetësi privat i kredisë është personi që ju përfaqëson me organizatat e kreditit. Siguron që aplikimi juaj për kredinë personale të bëhet në kushtet më të mira. Në rolin e tij, ai ju këshillon për: llojet e kredisë ekzistuese, institucionet bankare për të zgjedhur dhe krahason ofertat më të favorshme për ju.

Përveç kësaj, ju siguron realizimin e detyrave të ndryshme të cilat janë si më poshtë:

 • ndërmjetësi i kredisë përgatit dosjen tuaj të aplikimit sipas rregullave të pranimit;
 • pastaj kontrollon cilësinë e skedarit tuaj dhe siguron që do të mbahet;
 • pasi të jenë kryer kontrollet, ai ia paraqet kërkesën tuaj organizatave të ndryshme;
 • ai më pas krahason propozimet e marra për financimin dhe ju paraqet një përmbledhje;
 • nëse është e nevojshme, ai negocion kushtet e kredisë sipas kritereve tuaja dhe nevojave tuaja;
 • dhe në fund, pas nënshkrimit të ofertës së zgjedhur, ai siguron që pagesa të bëhet në kohë.

Gjatë gjithë procesit, ndërmjetësi privat i kredisë do t'ju përditësojë rregullisht për statusin e aplikimit tuaj.

Përparësitë e konsultimit me një ndërmjetës privat krediti

Mbledhja e fondeve nuk është gjë tjetër veçse një formalitet. Prandaj, huamarrësi ka çdo arsye në botë për të përdorur një shërbim brokerimi kredie. Në të vërtetë, konsultimi me një ndërmjetës ka avantazhe të rëndësishme:

Ofertat e financimit

Ndërmjetësi privat i kredisë ju ofron oferta të favorshme: duke filluar me norma më e mirë e interesit. Vini re se ky është shqetësimi i parë i të gjithë huamarrësve, sepse varet nga:

 • Pagesa mujore
 • Kostoja totale e kredisë
 • Afati i shlyerjes

Prandaj, të kesh një normë të ulët kredie do të thotë të kursesh para, të fitosh para në një farë mënyre.

Neutraliteti i ndërmjetësit privat të kredisë

Përveç ofertave, ka një tjetër avantazh të madh për të kaluar përmes një ndërmjetësi: neutraliteti. Në të vërtetë, ndryshe nga një bankier, ky profesionist nuk është i lidhur me asnjë institucion bankar. Prandaj, ai vepron në interesin tuaj, duke ju ndihmuar të merrni normën më të mirë dhe financimin më të mirë.

Për këtë, ndërmjetësi privat i kredisë përdor konkurrencën për të përmirësuar elementët e mëposhtëm:

 • Shuma e kredisë së dhënë
 • Norma e interesit që do të jepet
 • Afatet më të gjata të mundshme

Dhe së fundi, efektiviteti i tij

Ju duhet të konsultoheni me një firmë brokerimi, pasi ndërmjetësi është një ekspert në shlyerjen e kredisë dhe kredisë. Me fjalë të tjera, ai ka të gjitha njohuritë e nevojshme për t'ju udhëhequr në marrjen e kredive. Punësimi i një ndërmjetësi ju kursen kohë. Për më tepër, mos harroni se është ai që do të vizitojë të gjitha bankat për ju. Ai gjithashtu do t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja, madje edhe atyre që lidhen me borxhin ose në tatimin e kredisë suaj.

Si të zgjidhni ndërmjetësin e duhur?

Kompanitë e kredisë janë të shumta në tregun zviceran dhe ky është rasti edhe për agjentët privatë të kredisë. Prandaj, zgjedhja e ndërmjetësit të duhur është gjithashtu një element thelbësor përpara se të bëni kërkesën tuaj. Për t'u siguruar që të përdorni ofruesin e duhur të shërbimit, këtu janë rekomandimet tona:

 1. Sigurohuni që të merrni komente të mira për kompaninë. Një kontroll i thjeshtë i fletë google duhet të bëjë mashtrimin. Nëse komentet janë të mira, është shenja e parë që duhet të keni të bëni me një kompani serioze.
 2. Kontrolloni që ndërmjetësi të ketë një licencë për të ushtruar. Në Zvicër, praktika e ndërmjetësit privat të kredisë kërkon a autorizimi kantonal. Nëse është e nevojshme, pyesni bashkëbiseduesin tuaj për këtë.
 3. “Pluset” e vogla të biznesit të brokerimit. Në një treg konkurrues, kompanitë e brokerimit po dyfishojnë përpjekjet e tyre për të ofruar shërbime shtesë për klientët. Në Lica, për shembull, ne ofrojmë një Cashback në komisionet tona për t'ju ofruar më shumë para.

Siç do ta keni kuptuar, kryerja e një krahasimi të shkurtër të ofertave shtesë të ofruara përpara se të zgjidhni ndërmjetësin tuaj privat të kredisë është një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar shërbimin më të mirë!

Konkluzioni ynë për ndërmjetësin privat të kredisë

Aplikimi te një ndërmjetës privat krediti është sigurisht zgjidhja më e mirë për të marrë financim në kohë dhe me kushte të favorshme. Edhe pse ka shumë ofrues, me fuqinë e internetit mund të zgjidhni lehtësisht ndërmjetësin më të mirë të kredisë.

Në këtë kontekst, Lica përpiqet t'ju këshillojë me çdo neutralitet dhe të kryejë punë shumë cilësore. Kjo nuk i pengon ofruesit e tjerë të shërbimeve që gjithashtu të bëjnë punë të shkëlqyera dhe mund të bëhet një alternativë po aq interesante për bashkëpunimin me Lica.

Tani që jeni plotësisht të vetëdijshëm për çështjet që lidhen me zgjedhjen e ndërmjetësit të duhur të kredisë private, gjeni kohë për të kontaktuar specialistët tanë. Ata do t'ju shoqërojnë në mënyrë neutrale dhe konfidenciale në hapat tuaj.

A keni pyetje përpara se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 205 reviews
mundësuar nga Google
Thibault Rouviere
Thibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko Ciullo
Mirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus Ducret
Niklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!