3 projektet më të mira të financuara këtë verë me zgjidhjen tonë të kredisë online

kredit online

Vera është një kohë kur shumica dërrmuese e njerëzve kënaqen duke bërë një pushim të merituar! Megjithatë, është gjithashtu një kohë më e qetë për t'u fokusuar dhe për të ecur përpara me projektet personale. Kështu, ne marrim shumë aplikimet online për kredi në lidhje me projekte shumë të ndryshme dhe emocionuese. Në të vërtetë, çdo vit Lica financon disa qindra projekte për klientët e saj dhe ne kemi vendosur të ndajmë me ju tre të preferuarat tona të verës.

Një zgjidhje krediti në internet për të realizuar projektet tuaja

E thjeshtë, e shpejtë dhe efektive! Këtu janë tre mbiemrat që përcaktojnë më së miri zgjidhjen tonë të kredisë në internet. Në të vërtetë, ju përfundoni në më pak se 2 minuta forma jonë e thjeshtuar për të aplikuar për kredinë tuaj online. Më pas, këshilltarët tanë kujdesen për të gjitha formalitetet për ju. Procesi ynë është efikas dhe i personalizuar sepse ne vendosim burimet e nevojshme për të kuptuar plotësisht projektin tuaj dhe nevojat tuaja përpara se t'u drejtohemi institucioneve të ndryshme financiare kredituese.

Zgjidhja Lica për të aplikuar për kredi online është kështu një mundësi e shkëlqyer për të realizuar ëndrrat dhe projektet tuaja. Në të vërtetë, kur lind një mundësi, shpesh është e rëndësishme të veprosh shpejt dhe për këtë arsye të kesh fonde te mjaftueshme në kohë të mirë.

Projektet për t'u financuar që marrim janë të ndryshme dhe gjithmonë interesante për t'u mbrojtur. Pra, mos u habitni nëse bashkëbiseduesi juaj në Lica ju kërkon një mori informacionesh dhe përpiqet të kuptojë plotësisht projektin tuaj. Një aplikim online për kredi të përgatitur mirë do të kenë shanse më të mira për të marrë financim me kushte të favorshme.

3 projektet tona të preferuara për verën 2022:

1. Një sistem hidroponik

A jeni njohur me sistemet e rritjes hidroponike? Në Lica, një pjesë e madhe e punonjësve tanë nuk kishin dëgjuar kurrë për këtë zgjidhje revolucionare. Me të, është e mundur të rritni frutat dhe perimet tuaja në mënyrë të pavarur. Kështu e zbuluam kompaninë Blumeo e cila ofron zgjidhje individuale dhe kolektive për rritjen e frutave dhe perimeve tuaja. Me ndihmën e teknologjisë së përparuar, nuk ka më nevojë për të zotëruar plotësisht punën e bujqësisë. Është në fakt, njësia juaj e rritjes inteligjente do të kujdeset pothuajse për gjithçka për ju.

Kredi online

Si pjesë e një projekti kolektiv të shkollës, na u kërkua të merrnim financim prej 50,000 CHF.-. Me këtë shumë u bë e mundur pajisja e një instalimi të plotë brenda shkollës. Kështu, nxënësit, mësuesit dhe prindërit kanë mjaft fruta dhe perime për të qenë të pavarur.

Ne e patëm këtë projekt kaq të pabesueshëm saqë Lica vendosi të pajisë ambientet e saj shumë shpejt me njësi inteligjente nga Blumeo!

2. Një bunker komplete

Situata aktuale rindez disa frikë nga një 3 potencialth lufte boterore. Pikërisht në këtë kontekst na u kërkua të financonim një rënie-strehë. Ju lexoni saktë! Kjo është një zgjidhje bunkeri CBRN në një komplet që u lejon banorëve të tij të jetojnë nën tokë në autonomi të plotë. Kjo për disa muaj!

Gjatë këtij aplikimi për kredi online, ekipet tona nuk e kuptuan menjëherë se si funksionoi kjo zgjidhje. Ishte atëherë që ne bëmë hetime dhe zbuluam kompaninë Bunker (atomic-strehues.ch). Kjo e fundit ofron një zgjidhje të aksesueshme nga 78,000 CHF.-.

Duke shpresuar që një skenar i tillë të mos ndodhë, megjithatë mund të mbështeteni në këtë zgjidhje për të mbrojtur të dashurit tuaj nga një fatkeqësi e mundshme!

Kredi online

Zgjidhja e kredisë në internet ishte alternativa më e mirë. Ai bëri të mundur ofrimin e financimit të shpejtë dhe me kushte të favorshme. Kështu kjo familje me banim në kantonin Vaud ka mundur të financojë bunkerin e tyre individual në më pak se 15 ditë. Ne patëm nderin të vizitonim edhe këtë instalacion, i cili është shumë mbresëlënës pavarësisht se është shndërruar përkohësisht në një bodrum vere.

3. Akomodimi për pushime në Portugalinë jugore

Një apartament buzë detit në Algarve! Këtu është dëshira e tretë dhe e fundit që financuam këtë verë duke përdorur zgjidhjen tonë të kredisë në internet. Edhe pse nuk është një projekt atipik si dy të mëparshmit, ne e ruajmë këtë financim për përfitimin e tij. Në efekt, blerja e një apartamenti jashtë vendit dhe më veçanërisht në Portugali, përdorimi i një kredie online është një investim financiar shumë fitimprurës!

Sot, çmimi mesatar i një apartamenti në Portugali është midis 70,000.- dhe 150,000.- Euro. Prandaj, me një kredi online, është mjaft e mundur të financoni blerjen tuaj të pasurive të paluajtshme me një lëvizje. Kështu ju thjeshtoni të gjitha procedurat administrative me një bankë në një vend të huaj. Fondet paguhen direkt në llogarinë tuaj private dhe më pas mund të hidheni në mundësinë e duhur në kohë rekord.

Me një periudhë të përshtatshme shlyerjeje dhe një lehtësi mbresëlënëse të qiradhënies, ju jeni plotësisht fitimprurës që në vitet e para. Për më shumë informacion mbi këtë zgjidhje investimi, mund të konsultoni artikullin " Bëni një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit me një kredi private“.

Kredia juaj online me Lica

Cilido qoftë projekti juaj, Lica është partneri ideal për ta financuar atë. Tri fushat tona të ekspertizës që janë kredi private, kredi hipotekare dhe kredi biznesi, na lejoni të gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për financimin e projektit tuaj.

Si një ndërmjetës i pavarur, Lica punon për klientët e saj në neutralitet të plotë. Prandaj, këshilltarët tanë marrin kohë për t'ju dëgjuar dhe për t'ju ofruar zgjidhjen e dëshiruar nga turma e zgjidhjeve ekzistuese në treg. Me një aplikim online për kredi në Lica, ju keni sigurinë për t'u mbështetur gjatë gjithë kohëzgjatjes së financimit të projektit tuaj.

Tani që e dini se lica është pranë jush, gjeni kohë për të kontaktuar specialistët tanë duke plotësuar një aplikim online për kredi pa detyrime. Ata do t'ju shoqërojnë në mënyrë neutrale dhe konfidenciale në qasjen tuaj.

A keni ndonjë pyetje përpara se të aplikoni? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!