Aplikimi juaj privat i kreditit me Lica!

aplikim për kredi

Kur dëshironi të merrni kredi private me kushte të mira, duhet të paraqisni kërkesën tuaj në disa banka. Përveç kësaj, dosja juaj e aplikimit për kredi duhet të tregojë aftësinë paguese më të mirë të mundshme. Prandaj procesi përfshin shumë gracka për të shmangur. Kjo është arsyeja pse është gjithmonë më mirë të kërkoni shërbimet e një ndërmjetësi krediti privat të ditur!

Për të siguruar kushtet më të mira të mundshme për ju, ne kemi krijuar një proces kyç për të kryer aplikimin tuaj për kredi në mënyrën më të mirë të mundshme. Këtu është procesi Lica i cili ndahet në 3 hapa kryesorë.

  1. Duke bërë kontakt
  2. Përpunimi i kërkesës suaj
  3. Pagesa e fondeve tuaja

Për t'ju ofruar një kuptim të plotë të biznesit të ndërmjetësi privat i kredisë, ne kemi vendosur të detajojmë biznesin tonë përmes këtyre 3 fazave në këtë artikull të ri. Lexim i mirë!

Hapat kryesorë kur aplikoni për kredi me Lica

Siç u shpjegua më lart, procesi i aplikimit për kredi private në Lica ndahet në 3 hapa. Këto janë, krijimi i kontaktit, përpunimi i kërkesës suaj dhe disbursimi i fondeve tuaja. Për informacion, një aplikim për kredi private përgjithësisht përpunohet në më pak se 24 orë pas marrjes së të gjitha dokumenteve.

Kontakti i parë

Merrni kohë për t'u njohur me ju dhe për të mbledhur informacionin tuaj

Kur lidhim kontaktin e parë, është gjithmonë e rëndësishme që ne t'ju njohim mirë. Kështu, punonjësit tanë para së gjithash dëgjoni nevojat tuaja për të kuptuar më mirë situatën tuaj. Gjatë këtij hapi, këshilltari privat i kredisë do t'ju bëjë pyetje të ndryshme. Në varësi të përgjigjeve tuaja, ai do të jetë në gjendje të drejtojë siç duhet përgatitjen e aplikimit tuaj për kredi.

Duke përpunuar aplikacionin tuaj për kredi

Analizoni aplikacionin tuaj për kredi dhe optimizoni buxhetin tuaj

Për të përgatitur dosjen tuaj të aplikimit për kredi, këshilltari i caktuar privat i kredisë do t'ju pyesë një sërë dokumentesh. Me këto, ai do të jetë në gjendje të përgatisë siç duhet aplikacionin tuaj për kredi. Në varësi të informacionit që përmban këto dokumente, këshilltari juaj privat i kreditit do të jetë në gjendje të përcaktojë se si ta prezantoni më mirë dosjen tuaj. Një aplikim kredie i përgatitur mirë do të rrisë shumë shanset tuaja për të marrë miratimin e kredisë.

Pasi dosja juaj të jetë e plotë, ajo mund të dërgohet në institucione të ndryshme financiare. Përpara këtij hapi, në mënyrë që të maksimizoni shanset tuaja për pranim, një operator i brendshëm do të kontrollojë gjithashtu cilësinë e skedarit tuaj.

Verifikoni kërkesën brenda vendit përpara se të dorëzoni dosjen tuaj në banka
aplikim për kredi

Verifikimi i kërkesës suaj nga një operator i brendshëm është një hap vendimtar në këtë proces. Kjo është për të shmangur refuzimet e mundshme. Në të vërtetë, nëse grumbulloni refuzime në dosjen qendrore të kredisë (ZEK), më pas do të zvogëloni shanset tuaja për të marrë kredi private. Gjatë këtij hapi verifikimi, operatori i brendshëm fillimisht do të vërtetojë kërkesën tuaj për kredi. Ai do të verifikojë që informacioni juaj është i saktë dhe se juaji aftësia për të mbështetur kredinë private është e qëndrueshme me kalimin e kohës. Ky hap verifikimi ndihmon gjithashtu për të shmangur çdo gabim përpara se të dorëzoni dosjen tuaj tek institucionet e kreditit.

Kërkoni partnerët tanë dhe krahasoni ofertat e marra

Pasi dosja juaj të jetë e plotë, e vërtetuar nga një operator i brendshëm dhe njoftimi është i favorshëm për dhënien e kredisë private, ne mund ta paraqesim atë tek huadhënësit e ndryshëm në treg. Ky ishte një hap delikat dhe vendimtar procesin e dhënies. Dikush mund të mendojë gabimisht se është thjesht një çështje për të paraqitur kërkesën tuaj në sa më shumë institucione të jetë e mundur, por absolutisht nuk është kështu. Përkundrazi, këtu do të bëhet fjalë për të vepruar me durim dhe në mënyrë metodike!

Në të vërtetë, çdo institucion huadhënës do të ketë përgjigje të ndryshme. Prandaj, do të jetë e nevojshme të përshtatni ose korrigjoni dosjen tuaj përpara se të kërkoni ndoshta institucione të tjera. Pas një refuzimi të parë, depozitimi i kërkesës suaj për kredi në një institucion të dytë pa bërë korrigjimet e nevojshme do të ishte një gabim serioz që sigurisht do të çonte në një refuzim të dytë. Merr shumëfish refuzimet e njëpasnjëshme, mund t'ju pengojë të merrni kredi private për disa muaj ose vite.

Në Lica, ne maksimizojmë shanset tuaja për të marrë kreditin tuaj privat me kushtet më të mira. Kjo është arsyeja pse ne marrim kohë për të paraqitur në mënyrë inteligjente aplikimin tuaj për kredi private.

Pagesa e fondeve në lidhje me aplikimin tuaj për kredi

Ne ju këshillojmë përpara se të nënshkruani kontratën tuaj
aplikim për kredi

Ne kemi përmbushur misionin tonë kryesor dhe ju e dini se do të jeni në gjendje të merrni fondet e pritura për projektin tuaj. Por puna jonë nuk ndalet këtu! Në të vërtetë, pasi të jetë marrë pranimi, do të varet nga ne që t'ju informojmë dhe këshillojmë përpara se të nënshkruani marrëveshjen tuaj private të kredisë. Gjatë këtij hapi, këshilltari juaj privat i kredisë do të diskutojë me ju pyetjet e mëposhtme:

  1. Cilat janë kushtet e pagesës së kontratës suaj?
  2. Çfarë është norma e interesit e kreditit tuaj privat
  3. A është e mundur të zgjidhet kontrata para kohe?
  4. Si? 'Ose' Çfarë deklarojnë për taksat kredia juaj private?
  5. A do të jetë e mundur një rritje më pas?
  6. Dhe çdo pyetje tjetër që mund të keni!

Një klient i këshilluar siç duhet është një klient me të cilin është e mundur një marrëdhënie afatgjatë. Bazuar në këtë parim, të gjithë punonjësit e Lica përpiqen të krijojnë marrëdhëniet e besimit me secilin nga klientët tanë. Prandaj, këshillimi i duhur për ju gjatë nënshkrimit të marrëveshjes suaj private të kredisë është natyrisht një hap kyç të cilit ne i kushtojmë rëndësi të madhe.

Lica është pranë jush derisa të paguhen fondet tuaja

Marrëveshja juaj e kredisë tani është nënshkruar dhe për këtë arsye jeni duke pritur për disbursimin e fondeve tuaja. Në rastet 99%, pagesa kryhet pa vështirësi dhe për këtë arsye ju i merrni paratë tuaja siç pritej. Megjithatë, ndodh që gjatë kryerjes së pagesës, banka të vërejë një parregullsi në dosjen tuaj. Ju keni për shembull një ndjekje e cila nuk dihej kur ju dhatë kredinë. Një dokument që bie ndesh me disa informacione të marra në konsideratë mund të parandalojë gjithashtu disbursimin e fondeve.

Në këtë situatë, është e nevojshme një veprim i shpejtë dhe efektiv me institucionin kreditues. Prandaj, këshilltari juaj privat i kreditit do t'ju shpjegojë situatën pa vonesë dhe do të gjejë një zgjidhje me ju për të zgjidhur problemin. Të jesh në gjendje të mbështetesh në një ndërmjetës i besuar Prandaj është thelbësore gjatë gjithë procesit të aplikimit për kredi deri sa të merren fondet.

Ne mbajmë një marrëdhënie afatgjatë biznesi me klientët tanë
aplikim për kredi

Një klient i kënaqur është një klient që flet pozitivisht për shërbimet tona! Prandaj, rekomandimi aktiv është marrë duke sjellë vlerë reale të shtuar në procesin e aplikimit për kredi. Ne sigurojmë që secili nga klientët tanë të jetë plotësisht të kënaqur me shërbimet tona në kohë është një prioritet absolut.

Përveç kësaj, marrëdhënia e biznesit nuk ndalet sapo të paguhen fondet tuaja private të kredisë. Në të vërtetë, mund t'ju duhet një rritje, të bëni një shlyerje të parakohshme ose të rishikoni kushtet e kontratës tuaj. Për më tepër, disa ofrues shërbimesh ofrojnë ndërprerje të mundshme në rimbursimin e pagesat tuaja mujore. Në varësi të nevojave tuaja, gjeni kohë për të kontaktuar këshilltarin tuaj privat të kreditit i cili do të trajtojë kërkesën tuaj me interesin më të madh.

Aplikoni për kredinë tuaj me Lica!

Tani që jeni njohur plotësisht me metodologjinë tonë të punës, e dini se do të jeni në duar të mira në Lica për të marrë kreditin e dëshiruar privat. Nëse jeni gati të aplikoni për kredinë tuaj, bëjeni kërkesën tuaj online në më pak se 2 minuta. Ju do të merrni një ofertë jodetyruese brenda 24 deri në 48 orë. Bëni kërkesën tuaj pa vonesë në linkun e mëposhtëm:

A keni ndonjë pyetje përpara se të aplikoni? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!