Reduktim i thjeshtë, i shpejtë dhe efikas i borxhit!

Një pagesë e vetme mujore që me të vërtetë merr parasysh buxhetin tuaj
Ju nuk jeni më të kërkuar nga kreditorët tuaj me përkujtues
Të dhënat tuaja financiare janë pastruar plotësisht
Një zgjidhje transparente dhe pa detyrime
Ju jeni përsëri financiarisht të lirë!
Çlirimi

STOP
Borxhet

Reduktim i thjeshtë, i shpejtë dhe efikas i borxhit!

Reduktim i thjeshtë, i shpejtë dhe efikas i borxhit!

Çlirimi

STOP
Borxhet

Plotësoni kërkesën tuaj:

 

Ne jemi në dispozicionin tuaj 7 ditë në javë për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

Shërbimi i reduktimit të borxhit Lica konsiston në konsolidimin e të gjitha borxheve dhe faturave tuaja dhe më pas ju ofron një pagesë të vetme mujore që i përshtatet buxhetit tuaj. Në bazë të një mandati transparente, kështu ju shmangni kërkesat e shumta të kreditorëve tuaj dhe shpejt rifitoni lirinë tuaj financiare!

LAJME

Artikujt tanë më të mirë dhe informacione të dobishme për uljen e borxhit!

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit
10Janar

Lica dhe shërbimi i tij i borxhit

Sot, rreziku i borxhit në Zvicër vazhdon të rritet. Vagaritë e jetës, kriza shëndetësore, mbikonsumimi apo edhe një aksident janë ndër shumë faktorë që mund të çojnë në borxhe. Këtu hyn Lica! Me shërbimin tonë të lehtësimit të borxhit ne ndihmojmë individët që kanë nevojë për ndihmë për të dalë nga […]

Si funksionojnë ndjekjet penale në Zvicër
05Tet

Si funksionojnë ndjekjet penale në Zvicër

Kur nuk jeni në gjendje të paguani një faturë, pavarësisht disa paralajmërimeve nga kreditori, ky i fundit merr masa ligjore kundër jush. Në këtë artikull do të shohim se si funksionojnë prokuroritë në Zvicër. Kjo qasje e kreditorit është e vetmja mënyrë ligjore në Zvicër për të kërkuar rimbursimin e një dëmi. Si rezultat, ajo […]

7 mënyra efektive për të shlyer borxhet tuaja!
09Kor

7 mënyra efektive për të shlyer borxhet tuaja!

Në vitin 2019, më shumë se 6 TP8T e popullsisë zvicerane janë në një situatë të mbi-borxhit. 80 % prej tyre filluan të grumbullonin borxhe para moshës 25 vjeç. Për më tepër, situata mund të bëhet shpejt një rreth vicioz, sepse debitori hyn në borxh për të shlyer borxhet e tij të mëparshme. Këtu janë 7 mënyra efektive për të […]

Lica
5.0
Based on 42 reviews
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
See All Reviews
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi