Lica dhe shërbimi i tij i borxhit

shërbimi i borxhit

Sot, rreziku i borxhit në Zvicër vazhdon të rritet. Tepricat e jetës, kriza shëndetësore, mbikonsumimi apo edhe një aksident janë ndër faktorët e shumtë që mund të çojnë në borxhe. Këtu hyn Lica! Me shërbimin tonë të borxhit ne ndihmojmë individët që kanë nevojë për ndihmë për të hequr borxhin. Keni probleme borxhi? Kontaktoni Lica dhe përfitoni nga shërbimet e saj për uljen e borxhit!

Një zgjidhje e personalizuar për një shërbim reduktimi të borxhit, i përshtatur për nevojat tuaja

Lica është mbi të gjitha një kompani e specializuar në dhënien e financimit. Megjithatë, me ndihmën e një ekspertize të gjerë në temën e aftësisë paguese, Lica shpejt e dinte se si të ofronte një shërbim më të avancuar për konsolidimin e borxhit. Në të vërtetë, ne jemi të përbërë nga një ekip ekspertësh përgjegjës për t'ju ofruar këshilla efektive për reduktimin e borxhit. Prandaj, Lica është një nga lojtarët kryesorë në treg përsa i përket shërbimeve të lehtësimit të borxhit. Kompania tani njihet nga shumë kompani grumbullimi, organizata financiare dhe kreditorë. Shumë nga klientët tanë kanë rifituar një situatë të qëndrueshme financiare falë ndihmës sonë.

Shërbimi ynë i lehtësimit të borxhit bazohet në disa hapa, të cilët janë si më poshtë:
 1. krijimi i një analize të plotë të borxhet tuaja dhe e jotja gjendjen financiare ;
 2. negociatat dhe marrëveshjet me institucionet financiare që kërkojnë para nga ju;
 3. konsolidimi i borxheve tuaja në një pagesë të vetme mujore. Kjo e fundit do të jetë në përputhje me tuajën buxhetit ;
 4. ndjekja e rregullt deri sa të shlyhen të gjitha borxhet tuaja.

Shërbimi i borxhit

Prandaj, ky proces përfshin një barrë minimale nga ana e debitorit. Kështu ju ia besoni të gjithë punën Lica dhe nga ana juaj ju duhet vetëm të paguani rregullisht pagesën tuaj mujore.

Ju pastroni të dhënat tuaja me shërbimin e borxhit!

Në Zvicër, të gjithë listohen sipas historisë së tyre të pagesave. Ndodh që, pas kujtimeve ose mospagesave, një person të shënohet si pagues i keq. Kjo përmendje zakonisht shfaqet në shumë baza të dhënash. Nëse notat e dikujt janë të këqija, projektet e tyre mund të ngecin.

Me Lica dhe shërbimin e tij për lehtësimin e borxhit, nuk janë vetëm borxhet tuaja që ju i shlyeni! Ne gjejmë gjithashtu kohë për të shqyrtuar shënimet e ndryshme në të dhënat për ju. Kështu, paralelisht me shërbimin e reduktimit të borxhit, ne vendosëm një strategji të pastrimit të të dhënave tuaja.

Arsyet përse njerëzit kanë borxhe në Zvicër?

Në Zvicër, vonesat apo detyrimet janë ndër arsyet më të shpeshta të borxhit. Taksat e papaguara dhe pagesa e vonuar e primeve të sigurimit janë ndër faktet më të zakonshme. Mospagesat ndikojnë gjithashtu në shlyerjen e kredisë, interesin e hipotekës, qiranë, faturat e ujit dhe energjisë elektrike, faturat e gazit, alimentacionin etj.

Familjet janë më të prekurat nga borxhin sesa familjet pa fëmijë. Fatkeqësisht, një familje me një prind përjeton të paktën një pagesë me vonesë çdo 3 muaj për faturat e tyre aktuale. Më pas, shpesh ndodh që edhe kreditë nga familjarët, miqtë dhe organizatat e kredisë konsumatore të mbeten prapa në shlyerje.

Krahas pagesave të prapambetura, qiratë e automjeteve më së shpeshti i vendosin familjet në borxhe. Në Zvicër, pothuajse gjysma e popullsisë jeton me të paktën një borxh afatshkurtër ose afatgjatë.

Një buxhet mujor i krijuar keq është shkaku i borxhit në 80% raste!

Lica ju ndihmon të krijoni një buxhet koherent sipas situatës suaj.

Buxheti mujor është në shumë raste zgjidhja më e mirë për të zgjidhur problemet e borxhit. Pasi të dini shumën në dispozicion çdo muaj për shpenzimet tuaja, do të jeni në gjendje të merrni vendimet e duhura në mënyrë që të mos hyni më në borxhe me shpenzime të këqija.

Pse të zgjidhni Lica për të përmirësuar situatën tuaj financiare?

Në të gjithë vendin, regjistrat lejojnë të gjitha organizatat të verifikojnë aftësinë kreditore të një individi. Vlerësimi i kredisë ose pikëzimi është një element shumë i rëndësishëm. Në të vërtetë, bankat, tregtarët e makinave, menaxhmenti ... mund të kenë akses në të. Kur një individ dëshiron të marrë hua para, të marrë me qira pasuri të paluajtshme ose të kontraktojë një qira me një organizatë, kjo e fundit mund të konsultohet me regjistrat. Informacioni i përmendur aty mund të ndikojë në vendimin e këtyre institucioneve. Prandaj, një notë e keqe mund të bëhet shumë penalizuese për një individ.

Është në këtë lloj situate që ndërhyn Lica. Me shërbimin tonë të lehtësimit të borxhit, ne kemi përvojë të gjerë në fushën e aftësisë paguese. Ekipi Lica i njeh të gjitha dhëmbëzat për të optimizuar shënimet tuaja dhe për t'i bërë ato në përputhje me situatën tuaj. Kështu, klientët do të jenë në gjendje të përfitojnë nga shënimet që përfaqësojnë saktësisht situatën e tyre aktuale.

Duke kërkuar ndihmë nga Lica, përveç daljes nga borxhi, përfitoni edhe nga:

 • Me maturi të madhe: të dhënat tuaja personale do të trajtohen me konfidencialitetin maksimal.
 • Kursime të konsiderueshme në kohë: ne kujdesemi për të gjitha dokumentet.
 • Të dhënat tuaja financiare pastrohen pasi të jenë shlyer borxhet tuaja
 • Dhe nëse keni projekte, atëherë Lica ju merr fondet që ju nevojiten.

Një ekip i besuar plotësisht në shërbimin tuaj

Shërbimi i borxhit

Agjentët tanë janë ekspertë në fushën e financave. Ekipi ynë me përvojë i përkushtuar për lehtësimin e borxhit do të garantojë legjitimitetin tuaj me kreditorët tuaj të ndryshëm. Me ne, ju do të përfitoni nga:

 • e një bashkëbisedues i mirëkuptuar : jemi të vetëdijshëm se askush nuk është imun ndaj borxhit. Krizat financiare dhe shëndetësore kanë prishur jetën e shumë njerëzve. Ekipi ynë është shumë i ndjeshëm ndaj situatës tuaj. Me Lica, nuk do të jeni vetëm në situatën tuaj të borxhit.
 • e një dëgjim i vëmendshëm : Lica e vendos qenien njerëzore në qendër të vlerave të saj. Të gjithë klientët tanë përfitojnë nga mbështetja e personalizuar dhe dëgjimi i vëmendshëm. Ne bëjmë gjithçka që mundemi për të kuptuar plotësisht situatën e të gjithë klientëve tanë. Kjo, në mënyrë që të jetë në gjendje të ofrojë këshilla efektive. Ne e dimë se çdo situatë është e ndryshme. Kjo është arsyeja pse ne synojmë të studiojmë mirë çdo rast. Ne sigurohemi që të krijojmë besim dhe të largojmë dyshimet.
 • e një ekip i respektuar : me ne, nuk do të merrni asnjë gjykim në lidhje me situatën tuaj. Për çdo situatë, ne tregojmë respekt. Agjentët tanë janë në gjendje të gjejnë zgjidhje të synuara për ju. Marrëdhënia e besimit me klientët tanë është një nga prioritetet tona. Të gjithë meritojnë të respektohen, pavarësisht nga mosha, profesioni, situata...
 • Nga procedurat e thjeshtuara : menaxhimi administrativ është një detyrë që kërkon shumë kohë. Me paturpësitë e jetës dhe kufizimet e shumta, kujdesi për dokumentet nuk është gjithmonë i lehtë. Me Lica, nuk do t'ju duhet të merreni me detyra administrative. Me shërbimin e borxhit, ne kujdesemi për të gjitha procedurat e nevojshme.

Dëshironi që të dhënat e pranishme në bazat e ndryshme të të dhënave të përshtaten me situatën tuaj? Keni nevojë për një zgjidhje efikase për të dalë nga borxhi? Kontaktoni Lica tani dhe shërbimin e borxhit të tij.

Është gjithmonë e rëndësishme të veproni sa më shpejt që të jetë e mundur

Është me të vërtetë e këshillueshme që të veproni shpejt kur hasni shqetësime në situatën tuaj financiare. Në të vërtetë, disa raste mund të ndikojnë fuqishëm në jetën tuaj. Zakonisht, shumica e situatave financiare mund të zgjidhen në një periudhë shumë të shkurtër kohore nëse ne mund të ndërhyjmë shpejt me kreditorët tuaj. Nëse prisni shumë, kjo mund të çojë në çështje komplekse, duke përfshirë sekuestrimin në Prokurori. Për të shmangur këtë situatë, mos hezitoni të kontaktoni një këshilltar Lica. Mund të na dërgoni email ose të na telefononi drejtpërdrejt.

Ekipi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë në të gjitha fazat e uljes së borxhit tuaj!

Shërbimi ynë i borxhit në përfundim

Pavarësisht nga niveli juaj i borxhit, Lica është mbi të gjitha aty për t'ju dëgjuar dhe për t'ju udhëhequr pa pagesë për zgjidhje efektive. Pra, mos humbni kohë duke na kontaktuar!

Sa më shpejt të ndërhyjmë, aq më shpejt përfundoni me borxh!

Prandaj ne besojmë se është gjithmonë e preferueshme të kontaktoni një nga operatorët tanë për të paraqitur zgjidhjen tuaj gojarisht. Lica gjithmonë favorizon një qasje e personalizuar situatën tuaj dhe gjeni kohë për t'ju udhëhequr drejt zgjidhjes së duhur.

Nëse tashmë jeni në borxh, mund të aplikoni edhe online pa detyrim për të përfituar nga shërbimi ynë i borxhit. Thjesht duhet të klikoni në butonin e mëposhtëm:

A keni pyetje përpara se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 174 reviews
mundësuar nga Google
Arthur Esteves
Arthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes Gomes
Cergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab Behre
Haileab Behre
00:40 02 24 Prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!